Już wiem. Brzoza, zamach!
A poważnie, to jestem ciekaw, czy przy 0 przeglądzie sprawdza dokręcenie.
Może stałeś w jakimś kącie i ktoś chciał zadumać ale został spłoszony?
Bardzo dziwna sytuacja.
A zasięg jaki robisz?
Auto dla dziada
Auto dla dziada
5-6 lat temu bym nie wykluczył…
Ładujemy do 80% - zasięg ok. 430 km
Myślę, że przy żony jeździe i na 100% naładowania - 600 km w mieście jest realne.
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
- stach22
- 6 gwiazdek
- Auto: Impreza, Beema i jeszcze Suzuki
- Polubił: 203 razy
- Polubione posty: 490 razy
Auto dla dziada
A śruba zabezpieczająca jest?Bilex pisze:Taka ciekawa historia: jadę sobie wczoraj Mercedesem spokojnie po Wisłostradzie i... odpadło mi koło. Tak, wiem. Szokujące.![]()
Lewy tył. Przyczyna nieznana. Pięć śrub na jezdni. Na szczęście nie odjechało w siną dal bo przytrzymała je tarcza hamulcowa...
Jeśli ktoś z was stał w potężnym korku od Pułkowej w stronę centrum wczoraj wieczorem, to sorry...
Auto dla dziada
No właśnie nie… Co w dzisiejszych czasach jest dziwne. Ale samochód braliśmy z puli dostępnych więc pewnie dealer nie kliknął tej opcji…
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Auto dla dziada
Śruba, Panie kochany, to tylko zabezpiecza przed nieuprawnionym odkręceniem a nie samoistnym poluzowaniem.
Dolce far niente 
- stach22
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
Śruba nie pozwoliłaby na chamskie żarty celowego poluzowania nie mówiąc o kradzieży. Ktoś mógł zacząć i nie zdążył.
Swoją drogą na prawdę nie musisz pisać o oczywistościach.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 289 razy
- Polubione posty: 554 razy
Auto dla dziada
No nic, pozostaje czekać na polemikę ekspertów w temacie połączeń samohamownych.

A tak przy okazji - nihil novi - https://insideevs.com/news/792151/merce ... eel-bolts/
A tak przy okazji - nihil novi - https://insideevs.com/news/792151/merce ... eel-bolts/
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- stach22
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
Obydwie beemki które odbierałem miały zabezpieczenie fabryczne śrub mimo że od różnych dealerów. Kolejne mam nadzieję że też z nim będzie. Legacy zdaje się też było w ten sposób fabrycznie zabezpieczone, tak więc …..
A po co?
Cytując Dyzmę-„żebyś chamie nie miał pokusy”.