osa551 pisze: To moja, moja!!!!!![]()
![]()
Tylko dlaczego jelenia na rykowisku nie sfotografowali?
![]()
Bo kunia się przestraszył

osa551 pisze: To moja, moja!!!!!![]()
![]()
Tylko dlaczego jelenia na rykowisku nie sfotografowali?
![]()
damaz pisze:Doxa pisze: nie zjeżdżam do centrum
bo widzisz, w dużym mieście nie zjeżdża się do centrum (jak na sankach, lub zablokowanych kołach) tylko się do centrum dojeżdża. przy pomocy normalnego tarcia tocznego. i nawet zahamować można. jak się dojedzie.
I co nam ztego jak nie u nas ta wioskagregski pisze:ky pisze: Na bogato :)
![]()
Jesteś zlośliwy...Konto usunięte pisze: A na forum złośliwy
Fakt, dzisiaj był jakiś dramat na mieście. Nawet moje myki były zaćkane. Przedświąteczne szaleństwoKonto usunięte pisze: To miasto doprowadza mnie do obłędu. Trasa Janki, Łopuszańska, Al. Jerozolimskie, Trasa Toruńska to jest jakiś kosmos. Dziś muszę przelecieć z Mokotowa na Wolę. Wymyślam cwanie, że wypadnę Racławicką, Dickensa i wylecę koło Blue City. A tam wypytam się na CB i albo polecę przez Włochy, albo pod tunelami i Wolską. Lecę sobie elegancko Dickensa, puściutko, morda mi się śmieje. Dojeżdżam do Alej Jerozolimskich i załamka. Wszystko stoi w obie strony. Zator gigant. Nic się nie posuwa na milimetr. Wszystkie boczne drogi ucieczki zapchane gnijącym mięchem kierowców.
Konto usunięte pisze: Czy taki myk jest wykonalny? Bywalcy Włoch podpowiedzą?
FUX pisze: Jesteś zlośliwy...![]()
rrosiak pisze: mogę wypytać jutro o szczegóły.
Wysłałem mu maila z rysunkiem, aby sie ustosunkował, ale przy okazji się dopatrzyłem, ze on jednak nieco inaczej jeździ, bo skręca tak jakby chciał do mercedesa wjechać.Konto usunięte pisze: Wypytaj koniecznie. Może świat nabierze lepszych barw
Jak przejedziesz tą trasą będę Twoją wielką fankąKonto usunięte pisze:Czy taki myk jest wykonalny? Bywalcy Włoch podpowiedzą?
Czasmi rozwiązania najprostsze przychodza do głowy najpóźniejvibowit pisze:rrosiak, to zrób printscreena.
zagatka pisze:...wyżej opisałam tą trase krok po kroku
A ja tam nie zauważyłem żebyś był złośliwy. Mało tego Twój przypadek Konto usunięte uświadomił mi, że nie jestem pier...ty. Mnie się ostatnio wyć chce jak mam wsiąść do samochodu i jechać do pracy, z pracy albo gdziekolwiek w tym mieścieKonto usunięte pisze: Przez to miasto zaczynam być nieprzyjemny dla otoczenia. Przeklinam w samochodzie, zaczynam przeklinać w pracy, współpracownicy mówią, że jestem nerwowy. A na forum złośliwy.