Forum Trzeba Zamknąć
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Re: Forum Trzeba Zamknąć
Jestem z Białegostoku, mieszkałem tam ponad 20 lat. Nadaję się?michal pisze: i koniecznie zaangażować jednego człowieka z Podlasia na moderatora ;)

Ostatnio zmieniony 18 lut 2009, o 14:49 przez Godlik, łącznie zmieniany 1 raz.
Jesteś ołwerkłalifajdGodlik pisze:Jestem z Białeostoku, mieszkałem tam ponad 20 lat. Nadaję się?michal pisze: i koniecznie zaangażować jednego człowieka z Podlasia na moderatora ;)

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Kononowicza? Jestem zamichal pisze:i koniecznie zaangażować jednego człowieka z Podlasia na moderatora ;)

Konto usunięte pisze: To co? Zamykamy?
nudzimy się ?

a tak na serio to faktycznie kicha , dawno żadnej afery nie było, polityka miłości zwyciężyła układy

- piotruś
- 5 gwiazdek
- Auto: Giulietta Veloce / Hyundai I30N Performance / Ioniq 6 / był Forester 2,5XT
- Polubił: 320 razy
- Polubione posty: 202 razy
nudzimy się ?
a tak na serio to faktycznie kicha , dawno żadnej afery nie było, polityka miłości zwyciężyła układy
Przestań wywoływać wilka z lasu esilon,

piotruś pisze: zajrzyj na "kropkę" - kurde, strasznie smutne rzeczy tam się dzieją,
widziałem, czytałem, wszystko jak dawniej , no może nie wszystko : Przemeq wolny jak ptak

regulamin to regulamin i basta, można sie dostosowac albo nie wolny wybór

ja na przykład stosuje sie do regulaminu i na kresce i na kropce

No właśnie, gdzie wątek o fotoradarach (oryginalny). Czyżby Przyjaciele i Znajomi "Królika" liczyli, że zapomnimy ?piotruś pisze: dawno żadnej afery nie było, polityka miłości zwyciężyła układy

LouCyphre, no właśnie mieli taką nadzieję, że już nie trzeba się będzie babrać w g... 

LouCyphre pisze: No właśnie, gdzie wątek o fotoradarach (oryginalny).
prosisz sie o bana

Proponuję zmienić drastycznie regulamin i powiedzieć "regulamin, to regulamin. nie podoba się to sio".esilon pisze:regulamin to regulamin i basta, można sie dostosowac albo nie wolny wybór![]()

czarne jest piękne...
A coś więcej można?esilon pisze:piotruś pisze: zajrzyj na "kropkę" - kurde, strasznie smutne rzeczy tam się dzieją,
widziałem, czytałem, wszystko jak dawniej , no może nie wszystko : Przemeq wolny jak ptaktez mi afera
![]()
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
vibowit pisze: "regulamin, to regulamin. nie podoba się to sio".
i byłby to jeden z lepiej skonstruowanych regulaminów, nie dawałby żadnych szans awanturnikom

devlin, nic więcej nie ma, Przemeq zrezygnował z modowania i został zwykłym forumowiczem bo nie podoba mu sie nowy admin junior i jego inowacje
barbie pisze: devlin, trudno to streścić.
o, ładnie ujęte w ramy ogólne
Dzięki - chyba aż tak nie jestem zainteresowany... No to spodziewam się desantu do nas. Ciekawe, czy to dobrze.
LouCyphre, sie dzieje w organizacyjnym, więc bez logowania bida.
W skrócie telegrficznym:
- Subaryta podał się do dymisji STOP
- za Subarytę przyszedł Hubeeert STOP
- na dzień dobry i "dobry początek" przeniósł razem ze sobą znane i lubiane regulacje z Mitsumaniaków (np. paski za OT
) STOP
- w efekcie Przemeq podał się do dymisji STOP
- w tym samym efekcie Bęben podał się do dymisji STOP
- w również tym samym efekcie Mati podał się do dymisji STOP
...a wątek ma dopiero 2 strony i się rozwija
W skrócie telegrficznym:
- Subaryta podał się do dymisji STOP
- za Subarytę przyszedł Hubeeert STOP
- na dzień dobry i "dobry początek" przeniósł razem ze sobą znane i lubiane regulacje z Mitsumaniaków (np. paski za OT

- w efekcie Przemeq podał się do dymisji STOP
- w tym samym efekcie Bęben podał się do dymisji STOP
- w również tym samym efekcie Mati podał się do dymisji STOP
...a wątek ma dopiero 2 strony i się rozwija

devlin pisze: No to spodziewam się desantu do nas. Ciekawe, czy to dobrze.
jeżeli Forum ma sie zamykać to źle

a desant zawsze coś ze soba przywozi

Ta, granaty...esilon pisze: a desant zawsze coś ze soba przywozi

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
barbie, Sami sobie zgotowali ten los ...
A w takim razie dymisja Subaryty to pozorna jest. Tam od początku miał Hubeert modować, tylko larum straszne się porobiło tuż przed schizmą i uznali, że subaryta mniej wygląda na hitlera 

Poziom tam leciał na pysk już od pewnego czasu. Można chyba było nawet zdiagnozować dlaczego ;) faktycznie coś musieli z tym zrobić. Ale co i jak to zrobili to żenada. 
I faktycznie desant chyba by nie był zbyt dobry dla tego forum

I faktycznie desant chyba by nie był zbyt dobry dla tego forum

utrzymywanie poziomu przez stawianie do pionu, ciekawiło mnie to od zawsze , znaczy juz od podstawówki 

Z tym desantem, to jest tak: sam w sobie nie jest zły, ale moment jest ważny. Dobrze, jak jest desant wynikający z tego, że tam jest nieciekawie i szukamy czegoś innego. Ale desant jest zły w momencie, kiedy przyczyną jest awantura tam - i desant polega na przyjściu tutaj, gdzie można pluć na tamtych adminów do woli, bo przecież tutaj nic nie mogą. Czyli, chodzi o przeniesieniu stresów stamtąd tutaj - tego się obawiam.
devlin, spoko, tam nie ma awantury tylko wprowadzono zmiany , stresów nadmiernych nie ma i to raczej dobrze, a kreska przeciez po to powstała aby zajżec mógł każdy a w szczególności banita