jest masa "rasowych" felg 16" w podobnej cenie, ale juz loco Warszawa.
Oczywiscie zawsze mozesz kupic jakis "pasztet"

doprecyzuj słowo "rozsądnej".hogi pisze:xbike.pl, a co byś polecił do forka 16 cali w cenie rozsądnej ( nie kosmicznej)?
bylby to pierwszy STI z A/Timgw pisze:STI 06 US
JF1GD70656L505416
interesuje mnie sama chlodnica oleju
no własnie bardziej patrze na wytrzymałosc felgi:) bo ona nie musi wygladac a musi dobrze pracowac:)xbike.pl pisze:jest masa "rasowych" felg 16"
xbike, nie trzeba jechać 200 i aż do Krakowa, wystarczy w upalny dzień jechać 160 z Wawy do Tomaszowa Mazowieckiego i po 30 km masz parking z restauracją i jak wyjdziesz, szyba tylna zapaćkana olejem i plama pod samochodem. To olej w skrzyni się zagotowałxbike.pl pisze:chlodnice "czegos tam" czyli oleju w automatycznej skrzyni biegow w ameryce mozesz sobie zazyczyc lub jej nie chciec. Inna sprawa, ze ja nie znam przypadku jakiegokolwiek problemu z brakiem w/w. Kiedys Andrzej Koper pisal, ze w Tribece podczas jazdy non stop z predkoscia bliskiej maksymalnej na trasie z Warszawy do Krakowa - "cos tam" sie stalo /wywalilo olej przez odpowietrznik/. Nie dane mi bylo tego sprawdzic bo nie potrafie jechac w PL 2xx km/h przez 350km.
Nie pokusiłbym się na Twoim miejscu o tak radykalną ocene na podstawie jednego przypadku. Idac tym tokiem myslenia możnaby uznać, że STI 06-07 EU Spec /które jako dealer Subaru sprzedajesz/ to auta nienadajace się do eksploatacji do jakiej zostały zaprojektowane bo im się szpilki wyciągają i tuleje cylindrowe „rozjeżdżają”
i to jest argument, ktory zaistnial w mojej wczesniejszej wypowiedzi, ale jak mniemam nie twierdzisz, ze STI jest niefajne?raju pisze:W tym przypadku masz gwarancję producenta.....
dlatego, ze koszt jest znikomy a jezeli ma komus potencjalnie zaoszczedzic problemu to czemu nie. Traktuje to jako prezent od Xbike.pl. Tak jak Ty dodasz np dywaniki czy opony zimoweraju pisze:Skoro jest tak dobrze z US spec to po co te chłodnice zakładacie
przeciez sam ja wyciagnales, wiec....?raju pisze:po co ta rozmowa skoro się nie przegrzewają....
juz sie balem ze w dowodzie cos mi pomylili, ale jest ok,xbike.pl pisze:bylby to pierwszy STI z A/Timgw pisze:STI 06 US
JF1GD70656L505416
interesuje mnie sama chlodnica oleju![]()
jakos mi sie wydawalo, ze o chlodnicy oleju automatycznej skrzyni biegow mowimy.
Co do Twoich potrzeb to juz nie ma nic wspolnego z US vs EU. Zaden takowej nie ma. Chlodnica ze Spec C wyleczy Twoje problemy. Jakies 700 PLN z japanparts.
chyba rozmawiamy jak slepy z gluchymimgw pisze:juz sie balem ze w dowodzie cos mi pomylili, ale jest ok,
wszedzie mam te numery (wydruk z carfaxu tez) moze cos pomyliles ?