chopy i dziołchy

a powiedzcie mi jeszcze czy przejmować się lekko bijącymi tarczami? Z tego co czytam, to nawet nowe profi (w porównaniu do serii) zestawy potrafią bić i to dość szybko.
No i niech się ktoś wypowie odnośnie zestawów hamulunkowych z linków 4 posty powyżej, bo wstałem rano z myślą "Grzesiek pewnie mi już coś wymyślił jak zrobić z S-Turbo "szczałę", Jarmaj podpowiada jak założyć hamulunek z ciągnika siodłowego, a Pablonas posypuje głowę popiołem, że nie wykorzystuje mocy auta" , a tu .... NIC

Lubię Was czytać - to jak poranna prasa z kawą. Kawę już mam, a prasa...śpi.
pablonas pisze:
Ilekroć czytam o remapach, tylekroć zastanawiam się czy jestem jedynym, który po roku (i bodaj 15k km) jeżdżenia GTkiem (i to starym, który pewnie nie ma połowy należnych kuni) nie odczuwa potrzeby podnoszenia mocy? Ba, powiem więcej... cały czas odczuwam respekt przed mocą tego auta i generalnie zdaję sobie sprawę, że nadal nie umiem wykorzystać mocy seryjnego auta w 100% i tak naprawdę ciągle nie umiem nim jeździć
Ty przynajmniej wiesz co to Remap, ja się właśnie próbuję dowiedzieć. Tak jak pisałem wyżej - też nie planuję. Jak się nauczę , a bardziej Forka nauczę - żeby nie pluć przodem (Forka), i te wszystkie bajery inne to wtedy zrobię...nowy zakup. Forek dla "Mojej Przyszłej" a dla mnie coś ...prędszego

Czarny WueRiXior się nam marzy.
No i tak celuję , że to gdzieś za dwa lata

Ja się szybko uczę, jak już się uczę. A że się nie uczę to...
Do Wróbla muszę podjechać na małe co nieco.