nie jesz, to oddaj miWRC fan pisze: Ale rany boskie, nie z gotowaną marchewkąGotowana marchewka to zło
![]()

jak Adminową ładnie poprosić to robi pyszną pomidorówkę (sam ją uczyłem

nie jesz, to oddaj miWRC fan pisze: Ale rany boskie, nie z gotowaną marchewkąGotowana marchewka to zło
![]()
Jutro będę gotować serową, a przy okazji na święta zrobiłyśmy już 6kg paszteturemek pisze:nie jesz, to oddaj miWRC fan pisze: Ale rany boskie, nie z gotowaną marchewkąGotowana marchewka to zło
![]()
![]()
jak Adminową ładnie poprosić to robi pyszną pomidorówkę (sam ją uczyłem), a teściowa super grzybową. Ehh, jakie wspaniałe 2 tygodnie przede mną
nie wspominałaś, że byłaś u Przylepki po króliczkabarbie pisze: a przy okazji na święta zrobiłyśmy już 6kg pasztetu![]()
Pasztet drobiowy. Z ptaszkówremek pisze:nie wspominałaś, że byłaś u Przylepki po króliczkabarbie pisze: a przy okazji na święta zrobiłyśmy już 6kg pasztetu![]()
Armia wojska będzie na wigiliibarbie pisze: Jutro będę gotować serową, a przy okazji na święta zrobiłyśmy już 6kg pasztetu![]()
citan pisze: A Wy wiecie chociaż co to są prażuchy![]()
Tasior_Miedziak pisze: Bo gdyby ktos jednak zechcial to bez problemu Ci sie zrewanzuje, a bedzie latwo bo jak pisalem wczesniej, anonimowosc w Internecie jest tylko pozorna i
ujar pisze: Nie życzę Ci tej konfrontacji.
Kruszyn pisze: ujar napisał(a):Nie życzę Ci tej konfrontacji.
Można jakąś walkę zorganizować
najlepiej nad jeziorem BIAŁYM ! ! ! ! ! ! !!!!!! 111111oone one one jedenKruszyn pisze: Można jakąś walkę zorganizować
Nigdy nie pogardzę...jarmaj pisze: Nic nie przebije dobrego żurka z kiełbasą.....
Mniam, mniam. Zawsze. Każdą ilość.Kruszyn pisze:...
No jeszcze kołduny w rosole albo barszczu...
leon pisze: Dawno nie robiłem zupy długiej, czyli barszczu białoruskiego. 7h roboty, a efekt warty każdej minuty.
Do mnie pijesz kanalio?Kruszyn pisze: Tasior_Miedziak, jaki groźny ton aż się przestraszyłem i nie wiem czy nie przeprosić teraz pomarszczonego![]()
![]()
Może być będziesz między rundami w stringach tablice nosił dookoła ringu z numerkiem następnejKruszyn pisze: Można jakąś walkę zorganizować![]()
Malutki ja mam zbyt bujną wyobraźnięmały 5150 pisze:Może być będziesz między rundami w stringach tablice nosił dookoła ringu z numerkiem następnej
No problemremek pisze: nie jesz, to oddaj mi![]()
A no, bo psze Pani Kruszyn zacząłzofija pisze: Malutki ja mam zbyt bujną wyobraźnię
Ostrzegaj przed takimi atakami, bo szkoda mi laptopa![]()
Obaj po klapsie dla dla sprawiedliwości powinniście dostaćmały 5150 pisze:A no, bo psze Pani Kruszyn zacząłzofija pisze: Malutki ja mam zbyt bujną wyobraźnię
Ostrzegaj przed takimi atakami, bo szkoda mi laptopa![]()
![]()