lepiej nieDido pisze:Widzę, że powinnam się zalogować, bo się dowiem ostatnia...Konto usunięte pisze: Wiedzą też co czytamy, z kim aktualnie sypiamy i kiedy ostatnio urodziło się nam dziecko.
Forumowicze na Facebook-u
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Re: Forumowicze na Facebook-u
chyba pisałeś ten tekst 4 lata temuremek pisze:Arno pisze: Wkrótce firmy będą używać FB jako skutecznego narzędzia marketingowego.
Arno pisze: No. Ale teraz jest to nieuniknione
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Arno, to się dzieje od dawna. I firmy na to wydaja niezłe sumki.
A dla zobrazowania, choc troche na innej platformie, podpowiem, ze jakas firma jakis czas temu zaplacila za artykul na wikipedii ponad 5k pln. Nie mi, bo ja pisac nie umiem, jakiemus kopyrajterowi.
Agencje chetnie przyjmuja 15k pln np. za prosty quiz na fb
etc etc etc
A dla zobrazowania, choc troche na innej platformie, podpowiem, ze jakas firma jakis czas temu zaplacila za artykul na wikipedii ponad 5k pln. Nie mi, bo ja pisac nie umiem, jakiemus kopyrajterowi.
Agencje chetnie przyjmuja 15k pln np. za prosty quiz na fb
remek, tak, to jest chyba przyszłość. czy ona się podoba czy nie to jest obojętne. elektronika się rozwija i ona rządzi.
jeszcze chwila a z maluśkiego czipa będzie się pojawiać holograficzna klawiatura i monitor.
internet będzie wszędzie i za darmo... ZObaczcie jakie zaczynają się robić fuzje TV z Telefonami...
Nawet laik w tej dziedzinie, taki jak ja, widzi co się szykuje.
jeszcze chwila a z maluśkiego czipa będzie się pojawiać holograficzna klawiatura i monitor.
internet będzie wszędzie i za darmo... ZObaczcie jakie zaczynają się robić fuzje TV z Telefonami...
Nawet laik w tej dziedzinie, taki jak ja, widzi co się szykuje.
Czyli jak nie ma mnie na fb, to nie istnieje

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Witamy w klubie...Piter 35 pisze:Czyli jak nie ma mnie na fb, to nie istnieje![]()
Dolce far niente 
no ja sam sie unicestwilem likwidujac konto.
nie da sie tam zlikwidowac konta.. zaloguj sie, a zobaczysz :)Arno pisze: no ja sam sie unicestwilem likwidujac konto.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
zdaje się był jakiś sposób, ale na pewno, wybranie samej opcji kasowania konta powodowało jedynie, że stawało się ono niewidoczne.gregski pisze: ie da sie tam zlikwidowac konta.. zaloguj sie, a zobaczysz :)
gregski, masz oczywiście rację. Kilka dni temu zrobiłem taką próbę.
Przy okazji sprawdziłem, czy może coś się zmieniło na FB i czy to zmadrzalo moze jakos.
Niestety wiele wiele stron glupot.
Co wiecej 800 nowych kandydatów na frjendowych. O MATKO.
To ciągnie adresy emailowe i szuka po świecie chyba.
to jest pod tym względem straszliwe urządzenie.
Przy okazji sprawdziłem, czy może coś się zmieniło na FB i czy to zmadrzalo moze jakos.
Niestety wiele wiele stron glupot.
Co wiecej 800 nowych kandydatów na frjendowych. O MATKO.
To ciągnie adresy emailowe i szuka po świecie chyba.
to jest pod tym względem straszliwe urządzenie.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Jak się podaje mu hasło do własnej skrzynki mailowej.... Arno, kto jak kto, ale Ty powinieneś rozumieć co on do Ciebie mówi 
Konto usunięte, no wlasnie nie do konca... odpalilem raz na androidzie fejsbuja i ten z automatu wyssal wszystko z telefonu. w zasadzie odpalenia fb na telefonie oznacza wyslanie kontaktow na serwer. masakra.
w blackberry FB app. ktory chcialem przetestowac kiedys podmienil mi zdjecia w kontaktach na te z FB ... obled...
w blackberry FB app. ktory chcialem przetestowac kiedys podmienil mi zdjecia w kontaktach na te z FB ... obled...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Fido_ ja w zasadzie nie rozumiem bardzo wielu rzeczy. I dobrze mi z tym jest.
Powinni takich działań zakazać , złodziejstwo danychgregski pisze: Konto usunięte, no wlasnie nie do konca... odpalilem raz na androidzie fejsbuja i ten z automatu wyssal wszystko z telefonu. w zasadzie odpalenia fb na telefonie oznacza wyslanie kontaktow na serwer. masakra.
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
o w ryjgregski pisze:Konto usunięte, no wlasnie nie do konca... odpalilem raz na androidzie fejsbuja i ten z automatu wyssal wszystko z telefonu. w zasadzie odpalenia fb na telefonie oznacza wyslanie kontaktow na serwer. masakra.
Jest taka śmieszna procedura, ale to wciąż nie oznacza, że dane zostały usunięte, a nie tylko zamarkowane jako nieaktywne w sposób bardziej skuteczny niż w przy wykonaniu podstawowego foo :)remek pisze: zdaje się był jakiś sposób, ale na pewno, wybranie samej opcji kasowania konta powodowało jedynie, że stawało się ono niewidoczne.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
gregski, co Ty masz za avatar
Se pralkę lub zmywarkę wsadź; efekt ten sam...

Se pralkę lub zmywarkę wsadź; efekt ten sam...
Dolce far niente 
Pytanie, kto normalny swoje dane (ktorych przekazanie mogloby zabolec) rozdaje jakims mordoksiazkom.ky pisze:Jest taka śmieszna procedura, ale to wciąż nie oznacza, że dane zostały usunięte, a nie tylko zamarkowane jako nieaktywne w sposób bardziej skuteczny niż w przy wykonaniu podstawowego foo :)
g.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Ja nie zauważyłem.Konto usunięte pisze:Jeśli tak faktycznie jest, to niezła masakra
Strasznym lamerom rozdają teraz te telefony.
czarne jest piękne...
Jak się ustawi synchronizację z Facebookiem to wtedy zdjęcia kontaktów będą zastąpione. Przecież wszystko można wyłączyć/ustawić.
Ci w KRRiT to też się strasznie nudzą.
http://goo.gl/Dql0d
Moim zdaniem stwierdzenie, że "Niedopuszczalne jest jednak promowanie takich serwisów na antenie" jest niedorzeczne.
To tak jakby zabronić mówić na antenie, że coś się wyczytało w tej czy innej gazecie, czy też że usłyszało się to w tramwaju.
http://goo.gl/Dql0d
Moim zdaniem stwierdzenie, że "Niedopuszczalne jest jednak promowanie takich serwisów na antenie" jest niedorzeczne.
To tak jakby zabronić mówić na antenie, że coś się wyczytało w tej czy innej gazecie, czy też że usłyszało się to w tramwaju.
czarne jest piękne...