To by było zbyt piękne, żeby było możliwe.remek pisze:no, mogli obudować w te tojote stiaja.ky pisze: Fajnie, że jest ,,lepiej niż w AWD'', ale IMO mogli to zrobić jeszcze lepiej.
Przede wszystkim nie da się: na pierwszy rzut oka widać, że nie zmieści silnik przed przednią osią, chyba że zrezygnujemy ze świętego AWD ;), które w tym samochodzie jest na plaster. A gdyby cofnęli ośkę i wydłużyli pysk, żeby zmieścić silnik, to raz że cały handling poszedłby w pizdu, to jeszcze wyszłaby niezła pokraka.jarmaj pisze:To by było zbyt piękne, żeby było możliwe.remek pisze: no, mogli obudować w te tojote stiaja.![]()
jarmaj pisze: Fajnie widać, o ile jest mniejsza od obecnego ogromnego spasionego STI.
co widać po tym co jest na rynku od 10 latky pisze:IMHO, jak już to napisałem w innym miejscu, to nie tyle ekolodzy, ile rzecz się nie domyka finansowo -- Mitsu już od jakiegoś czasu miało problemy i cięło tu i ówdzie.
r.
Ja bardzo przepraszam, ale to auto jest po prostu ohydne, do wątku o turpistach z nim
Nie rozumiem tych kobiet. Ilekroć widzę Opla Speedstera, toczę ślinę, a Żona Moja, Zofia, krzywi się i mówi, że to mała, rozdeptana zabawka dla dużych chłopców.Doxa pisze: Ja bardzo przepraszam, ale to auto jest po prostu ohydne
Kruszyn pisze: auto dla artystów a wiesz ze to geje
oj pokręciłeś pokręciłeśKruszyn pisze: Doxa, bo to auto dla artystów a wiesz ze to geje
ale ta alfa jest wstrętna. Zły mam gust rozumiem, źle patrzę, tak?Arno pisze: Jak widzę, jesteśmy typowymi polakami - nigdy niuc nam się nie podoba.