promocja z grudnia...

vibowit pisze: To kup Samsunga. Różnicy w jakości obrazu prawie na pewno nie zauważysz, a brzydki TV będzie Cię męczył latami.
Konto usunięte pisze: nie przejmuj się tym, że Samsung to takie Daewoo, podczas gdy Panasonic, to przynajmniej Toyota
mały 5150 pisze: poszedłem dzisiaj do Media Markt i okazało się, że te zasrane 50 rat 0% to jest dla klientów Credit Agricole a nie chcę zakładać kolejnego zawszałego konta żeby nabyć takowe możliwości. Dlaczego te pedały tego nie napiszą na tych uloteczkach i gazetkach. Równie dobrze mogli napisać, że za darmo
mały 5150 pisze: poszedłem dzisiaj do Media Markt i okazało się, że te zasrane 50 rat 0% to
Przyjmij wyrazy.mały 5150 pisze:poszedłem dzisiaj do Media Markt i okazało się, że te zasrane 50 rat 0% to jest dla klientów Credit Agricole
Raty owszem są 0%, ale obowiązkowo musisz wykupi ubezpieczenie kredytuliwit pisze:rtv euro agd ma oferte 40x0%, moze to nie 50x, ale z tego co wiem, nie trzeba nigdzie zakładać konta. a do 5 tys to z dowodem osobistym w kilka minut załatwisz.
zofija pisze: jeśli weźmiesz na raty do 6 miesięcy, to faktycznie wtedy jest 0%
mały 5150 pisze: Dlaczego te pedały tego nie napiszą na tych uloteczkach i gazetkach
Na szczęście też nie kupujesz.liwit pisze:Na szczęście ja nie sprzedaję tych kredytów
Szkoda, bo pomyślałam, że ten nasz jest trochę za małyvibowit pisze:Na szczęście też nie kupujesz.liwit pisze:Na szczęście ja nie sprzedaję tych kredytów
mały 5150,mały 5150 pisze:Лукашэнка, on kosztuje różnie ale w przedziale 5 200 - 5 400.
Лукашэнка pisze: Widziałem taki już w listopadzie.
każdy będzie musiał miec własny telewizor, w niektórych rodzianan pięc telewizorów w dużym pokoju, super, dobra metoda na zwiększenie pojemności rynkurrosiak pisze: Patrząc z boku, nie dość, że obraz był bez trójwymiaru to dodatkowo totalnie rozmyty.
gruby pisze: 50" to straszny prewet.
Jak ktos chce robic swiatynie, to ok.
Jezeli komus nie starcza 40", to moze potrzeba wizyty u okulisty?
Nie lepiej w tym kierunku?
http://www.nokaut.pl/projektory/projekt ... w3200.html
Zle rozumiesz.ky pisze:Rozumiem, że ten projektor będziesz sobie rzucał na 24" czy tak po prostu lubisz postawić tezę, a potem sam sobie zaprzeczyć?
ky pisze:I nie, nie lepiej. Projektory nie są zbyt ciche (nawet jeśli się to poprawiło ostatnimi czasy), wymagają wolnej, dużej przestrzeni
Dla mnie wartoscia dodana jest wlasnie to, ze cala reszte moge obstawic tym czego potrzebuje, a nie dostaje pudelko z prawiewszystkim.ky pisze:No i, jeśli chodzi o tzw wartość dodaną, to ten projektor ma nic w porównaniu do przeciętnego telewizora, czyli trzeba go obstawić komputerami, set-topami i innym guanem.
rrosiak pisze:Projektor do kina domowego jak najbardziej, a właściwie to koniecznie, ale do oglądania zwykłej telewizorni trochę bez sensu.