No dobra , wybaczamy CiFUX pisze: Tego nie brałem pod uwagę....

No dobra , wybaczamy CiFUX pisze: Tego nie brałem pod uwagę....
Uffff. Tak myslę....Piter 35 pisze:No dobra , wybaczamy CiFUX pisze: Tego nie brałem pod uwagę....
Idź na całość. Pierdyknij se rzutnik...Michal B pisze: Właśnie 24 cale to też niezła myśl.
Kompa mam na poddaszu, rzutnik na skosie może być nie teges.FUX pisze:Idź na całość. Pierdyknij se rzutnik...Michal B pisze: Właśnie 24 cale to też niezła myśl.
Okulary zbędne.
A prostowanie poddasza wchodzi w grę...Michal B pisze:Kompa mam na poddaszu, rzutnik na skosie może być nie teges.FUX pisze:Idź na całość. Pierdyknij se rzutnik...Michal B pisze: Właśnie 24 cale to też niezła myśl.
Okulary zbędne.
Michal B pisze: a jak kurz- szybko widać,że jest.
srnk pisze: Też polecam EIZO - świetne odwzorowanie barw.
rrosiak pisze: Z ipoda to On sobie moze co najwyżej odsłuch na głośnikach od kompa zrobić
vibowit pisze: Bardzo dobrze zripowane kawałki. Chyba na 32 kbit.
gootek pisze: Jeśli chodzi o sygnał, to mam odbiornik satelitarny Polsatu. Myślę, że jakoś sygnału telewizyjnego nie jest w związku z tym najgorsza.
No i stało się.Konto usunięte pisze:gootek pisze:Jeśli chodzi o sygnał, to mam odbiornik satelitarny Polsatu. Myślę, że jakoś sygnału telewizyjnego nie jest w związku z tym najgorsza.
![]()
![]()
Polsat strasznie oszczędza na paśmie. Przeżyjesz szok
gootek pisze: Postanowiliśmy ratować gospodarkę poprzez zwiększenie konsumpcji i kupiliśmy nowy telewizor.
LCD.
Podoba nam się i sam telewizor i jakość obrazu...Konto usunięte pisze:O, wbudowany tuner MPEG4 - szacun