EURO(LOTERIA) 2012
- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 102 razy
- Polubione posty: 168 razy
Re: EURO(LOTERIA) 2012
Gre-Cze 1-1
Pol-Rus, 2-2
Den-Por 1-1
Hol-Ger 1-2
Ita-Cro 2-1
Spa-Irl 3-1
Swe-Eng 1-2
Ukr-Fra 1-2
Pol-Rus, 2-2
Den-Por 1-1
Hol-Ger 1-2
Ita-Cro 2-1
Spa-Irl 3-1
Swe-Eng 1-2
Ukr-Fra 1-2
Gre-Cze 1-2
Pol-Rus, 1-1
Den-Por 1-1
Hol-Ger 2-1
Ita-Cro 1-0
Spa-Irl 3-0
Ukr-Fra 1-2
Swe-Eng 1-2
Pol-Rus, 1-1
Den-Por 1-1
Hol-Ger 2-1
Ita-Cro 1-0
Spa-Irl 3-0
Ukr-Fra 1-2
Swe-Eng 1-2
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Gre-Cze 1-0
Pol-Rus, 0-3
Den-Por 1-1
Hol-Ger 1-2
Ita-Cro 0-1
Spa-Irl 2-0
Ukr-Fra 2-1
Swe-Eng 0-2
Pol-Rus, 0-3
Den-Por 1-1
Hol-Ger 1-2
Ita-Cro 0-1
Spa-Irl 2-0
Ukr-Fra 2-1
Swe-Eng 0-2
Gre-Cze 1-0
Pol-Rus, 1-2
Den-Por 2-1
Hol-Ger 1-2
Ita-Cro 1-0
Spa-Irl 2-0
Ukr-Fra 1-2
Swe-Eng 1-2
Pol-Rus, 1-2
Den-Por 2-1
Hol-Ger 1-2
Ita-Cro 1-0
Spa-Irl 2-0
Ukr-Fra 1-2
Swe-Eng 1-2
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Gre-Cze 0-1
Pol-Rus, 1-3
Den-Por 1-2
Hol-Ger 1-1
Ita-Cro 2-1
Spa-Irl 3-0
Swe-Eng 1-1
Ukr-Fra 1-2
Pol-Rus, 1-3
Den-Por 1-2
Hol-Ger 1-1
Ita-Cro 2-1
Spa-Irl 3-0
Swe-Eng 1-1
Ukr-Fra 1-2
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Gre-Cze 1:2
Pol-Rus 3:2
Den-Por 1:1
Hol-Ger 1:2
Ita-Cro 1:1
Spa-Irl 3:1
Swe-Eng 0:2
Ukr-Fra 1:2
jeszcze raz całość
i wg odpowiedniej kolejności
Pol-Rus 3:2
Den-Por 1:1
Hol-Ger 1:2
Ita-Cro 1:1
Spa-Irl 3:1
Swe-Eng 0:2
Ukr-Fra 1:2
jeszcze raz całość
i wg odpowiedniej kolejności
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Dlaczego nikt nie mówi/pisze o zmarnowanej szansie?!
Dlaczego wszyscy upajają się remisem skoro wystarczyło od 70tej minuty zrobić zmiany ofensywne i przycisnąć zmęczonych Rosjan?!
Remis czy porażka jeden pies - nic by nam to nie zmieniło... można było ryzykować...
Smuda jest tchórzem i nieudacznikiem. I nawet jeżeli doprowadzi nas do finału - nie zmienię zdania!
Dlaczego wszyscy upajają się remisem skoro wystarczyło od 70tej minuty zrobić zmiany ofensywne i przycisnąć zmęczonych Rosjan?!
Remis czy porażka jeden pies - nic by nam to nie zmieniło... można było ryzykować...
Smuda jest tchórzem i nieudacznikiem. I nawet jeżeli doprowadzi nas do finału - nie zmienię zdania!

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Bilex pisze: Dlaczego wszyscy upajają się remisem skoro wystarczyło od 70tej minuty zrobić zmiany ofensywne i przycisnąć zmęczonych Rosjan?!
Dokładnie takie samo wrażenie miałem. Brakowało wzmocnienia ataku, żeby umęczonych ruskich docisnąć i pokonać. To było łatwiejsze niż wygranie meczu z Czechami. W każdym razie sprzed telewizora

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
No nie do końca, jest kilka scenariuszy, w których ten punkt się bardzo przydaje.Bilex pisze: Remis czy porażka jeden pies - nic by nam to nie zmieniło...
Co nie zmienia faktu, że też nie uważam remisu za zwycięski - ten mecz był do wygrania.
Mniej cieszy mnie wynik, bardziej parę takich drobiazgów, jak np. fakt, że nasi potrafili się zmobilizować w trudnej sytuacji - tzn. atakować po utracie bramki i nie nadziać się na rosyjskie kontry.
To dobrze wróży tej drużynie na przyszłość...
A z rzucaniem obelg na trenerów jestem ostrożny - to jednak trener wie więcej o pilce i taktyce od większosci kibiców, a o sytuacji i mozliwościach konkretnej drużyny "tu i teraz" - zdecydowanie więcej od wszystkich osob postronnych.
A Bilex jest w gorącej wodzie kąpanyBilex pisze: Smuda jest tchórzem i nieudacznikiem. I nawet jeżeli doprowadzi nas do finału - nie zmienię zdania!

PS. Mam frajdę z rosyjskich komentarzy - pomieszanie smutku, lęku (że znów bedzie jak prawie zawsze, tzn. jeden świetny mecz, a potem skucha) i tłumaczeń o złej trawie, szczęściu Polaków, stronniczym arbitrze, etc. (frustracja wyłazi

Proszę Cię, WiS - czy ty widziałeś jego paranoiczną reakcję na całkiem neutralne pytanie w wywiadzie pomeczowym?!
Jeżeli taka atmosfera jest w drużynie, to nie wróżę...
Jeżeli taka atmosfera jest w drużynie, to nie wróżę...
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Bilex, widziałem, ale jedno do drugiego ma się nijak
Swoją drogą, gdybym się uważał za fachowca wykonującego odpowiedzialną robotę, a naokoło tłum aktorów, aktoreczek, polityków i polityczek, piosenkarek i piosenkarzy, dziennikarzy i celebrytów wszelkiej maści wymądrzał się co oni by zrobili lepiej... to też w pewnym momencie (niekoniecznie najlepszym) bym nie wytrzymał i nawarczał.
36 milionów selekcjonerów, psiakrew - a każdy co najmniej Trapattoni.
Gdyby jedna dziesiąta z nich wykonywała swoją codzienną robotę przynajmniej tak dobrze jak Smuda, zapewne Polska wyglądałaby dużo lepiej.

Swoją drogą, gdybym się uważał za fachowca wykonującego odpowiedzialną robotę, a naokoło tłum aktorów, aktoreczek, polityków i polityczek, piosenkarek i piosenkarzy, dziennikarzy i celebrytów wszelkiej maści wymądrzał się co oni by zrobili lepiej... to też w pewnym momencie (niekoniecznie najlepszym) bym nie wytrzymał i nawarczał.
36 milionów selekcjonerów, psiakrew - a każdy co najmniej Trapattoni.
Gdyby jedna dziesiąta z nich wykonywała swoją codzienną robotę przynajmniej tak dobrze jak Smuda, zapewne Polska wyglądałaby dużo lepiej.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Bilex pisze: Smuda jest tchórzem i nieudacznikiem. I nawet jeżeli doprowadzi nas do finału - nie zmienię zdania!![]()
Od dziś masz ksywę "Janek"

Cześć Janek

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Janek tez jest tchórzem i nieudacznikiem... 
EDIT: no nie, tchórzem nie jest...

EDIT: no nie, tchórzem nie jest...

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
a mi się ta reakcja podobała. Chłop chciał się wódki napić i cieszyć, że 36mln selekcjonerów nie powiesi go na pierwszej gałęzi, co było mocno prawdopodobne. Że jest pierwszym selekcjonerem, od iluś lat, który może utrzyma robotę.Bilex pisze: czy ty widziałeś jego paranoiczną reakcję na całkiem neutralne pytanie w wywiadzie pomeczowym?!
A gnojek jątrzy. Zapytał co dobrze zrobili? nie, taniej gównianej sensacji szukał, żeby jutro na jedynkach gazet było. Bardzo dobrze mu powiedział. Mówię jako nie fan piłki nożnej. Nie umiemy się cieszyć.
Nie utrzyma, bo już sam namaścił godnego następcę... Maćka Skorżę...Alan, Alan, Alan! pisze: który może utrzyma robotę
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Bilex pisze: Nie utrzyma, bo już sam namaścił godnego następcę... Maćka Skorżę...
Ale Janku, posłuchaj.....

Brak podpisu.
Można gdzieś to zobaczyć ?Bilex pisze: widziałeś jego paranoiczną reakcję na całkiem neutralne pytanie w wywiadzie pomeczowym?!
A przepraszam, że przerwie tę błogą ciszę - czy maszynka licząca to się coś zesrała? 

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Myślałem, że tylko Kruszyn nie zatrybił, że link do arkusza jest w pierwszym poście, ale jak widać myliłem się bardzomały 5150 pisze:A przepraszam, że przerwie tę błogą ciszę - czy maszynka licząca to się coś zesrała?

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Ale ja mam tutaj starego OpenOffice'a sukorrosiak pisze: Myślałem, że tylko Kruszyn nie zatrybił, że link do arkusza jest w pierwszym poście, ale jak widać myliłem się bardzo![]()

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
mały 5150 pisze: Ale ja mam tutaj starego OpenOffice'a sukoi się nie otwiera ni kuta
![]()
![]()
OK, w takim razie dla upośledzonych

1 j33mbo 550
2 Kruszyn 550
3 vibowit 525
4 vicu 475
5 Bilex 475
6 maly xxxs 450
7 Konto usunięte 400
8 WiS 375
9 WRC fan 375
10 Konto usunięte 350
11 danikl 350
12 Piter 35 300
13 burat 250
14 Godlik 250
15 rrosiak 175
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

Podziękował

Niegrzeczna ruro jesteś dlatego jesteś ostatniarrosiak pisze: OK, w takim razie dla upośledzonych będę wklejał. Po pierwszym dzisiejszym meczu:
1 j33mbo 550
2 Kruszyn 550
3 vibowit 525
4 vicu 475
5 Bilex 475
6 maly xxxs 450
7 Konto usunięte 400
8 WiS 375
9 WRC fan 375
10 Konto usunięte 350
11 danikl 350
12 Piter 35 300
13 burat 250
14 Godlik 250
15 rrosiak 175

Ostatnio zmieniony 14 cze 2012, o 20:26 przez mały 5150, łącznie zmieniany 1 raz.