Takie duże lampy.FUX pisze:Gal pisze: "krystynki"

Takie duże lampy.FUX pisze:Gal pisze: "krystynki"
Acha. I robią za słońce...Gal pisze:Takie duże lampy.FUX pisze:Gal pisze: "krystynki"
Jasne, że sobie jaja robię...FUX pisze: Acha. I robią za słońce...
Jaja se ze mnie robisz.
![]()
Tyle razy to oglądałeś i nie wiesz? Teraz sobie policz ile czasu w sumie zmarnowałeś.Bilex pisze:Jezu, wiecie że to ma 185 minut?!Masakra!
Aj waj! Trzy godziny zaledwie.Bilex pisze:Jezu, wiecie że to ma 185 minut?!Masakra!
Bilex pisze:W TVN7 "Tylko dla orłów" po raz 5636372829202038437474![]()
faaaajne...
Jednak nie do końca...Gal pisze:Jasne, że sobie jaja robię...FUX pisze: Acha. I robią za słońce...
Jaja se ze mnie robisz.
![]()
![]()
W "nocy amerykańskiej" używa się mocnych lamp oświetlających bohaterów. Reszta wydaje się wtedy tonąć w ciemności.
"Do końca" to jest jak sam zrobisz i Ci wyjdzie.FUX pisze: Jednak nie do końca...
Jutro w tvn24 przeczytasz...Godlik pisze:Ja czekam z niecierpliwością, żeby się dowiedzieć jaką orientację seksualną ma Wojewódzki. A to już zaraz, na TVNie...
Od kilku dni nie dało się obejrzeć normalnie TVNu. Na każdym kroku ta kretyńska zapowiedź tego programu...FUX pisze:Jutro w tvn24 przeczytasz...Godlik pisze:Ja czekam z niecierpliwością, żeby się dowiedzieć jaką orientację seksualną ma Wojewódzki. A to już zaraz, na TVNie...
Wyslalem do Mai Popielarskiej na maila ogólnego tvn, z prośba o przekazanie, zapytanie, czy kupila w końcu subaru, czy nie...devlin pisze: wywiad z Grzegorzem Miecugowem
Hmmm... nie wiem. Ja bym jej raczej spytał, czy może w sobotę wieczorem ma wolne.FUX pisze:Wyslalem do Mai Popielarskiej na maila ogólnego tvn, z prośba o przekazanie, zapytanie, czy kupila w końcu subaru, czy nie...devlin pisze: wywiad z Grzegorzem Miecugowem
Jak myślicie; była odpowiedź