EURO 2012

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Re: EURO 2012

Post 10 cze 2012, o 12:02

Konto usunięte pisze: kontrakcik reklamowy z firmami kosmetycznymi, sportowymi i jakaś motoryzacja

Ideałem jest posiadać swoją markę kosmetyków (vide Beckham czy nasz swojski Radek Majdan)

Obrazek

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 67 razy
Polubione posty: 74 razy

Post 10 cze 2012, o 12:08

Radzio to ma problem z dziarą :lol:
bo nie ma jak je wywalić :lol:

busik
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: DS5
Polubił: 48 razy
Polubione posty: 117 razy

Post 10 cze 2012, o 13:28

WiS pisze:Ojtam, w tej grze nie chodzi o to, żeby się najbardziej nabiegać
dla tych co nie znają maksymy Tomka Wieszczyckiego...

Lepiej mądrze stać, niż głupio biegać... i taka prawda :-)
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski

barton
6 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 2 razy

Post 10 cze 2012, o 16:16

Trochę mi się uleje, bo już niestrawne staje się jątrzenie medialne przed meczem Polska:Rosja, połączone z prowokowaniem do pewnych zachowań bo ktoś będzie szedł z taką czy inną flagą... Dla mnie to takie propagowanie nienawiści pod płaszczykiem niby rzetelnej informacji. A celem jest tylko to by było o czym napisać a jak jakiś dziennikarz po głowie dostanie to zostanie prawie, że kombatantem...

Mam jednak nadzieję, że nikt nie da się sprowokować i będzie bez ekscesów...
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubione posty: 0

Post 10 cze 2012, o 23:00

Barthol pisze: będzie bez ekscesów...

Oczywiście, że bez ekscesów, będzie uczciwy doping :idea: prowadzony zgodnie z regułami sztuki :evilgrin: , a prowadzić będzie go Wasz wierny korespondent. Relacja na żywo ze Stadionu Narodowego od godz 20.30, stay tuned 8-)

barton
6 gwiazdek

Post 10 cze 2012, o 23:06

Konto usunięte pisze: Relacja na żywo ze Stadionu Narodowego od godz 20.30, stay tuned
tylko czy operatorzy gsm dadzą radę ;)

btw.
mecz Irlandia: Chorwacja oglądało się fantastycznie bo dużo się działo i Irolom należy się szacunek za ambicję i walkę do końca, Chorwaci zresztą grali podobnie (mimo, że mogli stopować i kontrolować sytuację)... I nie było żadnej "mientkiej gry", czy jakiegoś "katenaczio"...

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 10 cze 2012, o 23:11

Barthol pisze: tylko czy operatorzy gsm dadzą radę ;)

No, z tym jest zawsze problem, chociaż zwykle w przerwie. Zobaczymy co da się zrobić.

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: KARAWAN
Polubił: 111 razy
Polubione posty: 95 razy

Post 10 cze 2012, o 23:13

Barthol pisze: Chorwacja oglądało się fantastycznie bo dużo się działo i Irolom należy się szacunek za ambicję i walkę do końca, Chorwaci zresztą grali podobnie (mimo, że mogli stopować i kontrolować sytuację)... I

Mam wrażenie,że nasi zawodnicy są... jakby to powiedzieć....najwolniejsi ,żeby nie użyć słowa najsłabsi ;-(
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Łosiarrii , Baśka

Post 10 cze 2012, o 23:17

no to w związku ,że dzięki esilonowi :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: stałem się wraz z Marleną posiadaczem biletów na mecz wcześniejszy z naszej grupy również deklaruje próby relacji choć dla naszych najlepszy był by wynik remisowy ale taki z 3-3 co by było na co popatrzeć :evilgrin: :evilgrin:

a z tą słabością naszych to poczekajcie do innych meczów ja uważam ,że tak się gra z Grecją i inni będą mieli z nimi tak samo :cofee:
Ostatnio zmieniony 10 cze 2012, o 23:18 przez burat, łącznie zmieniany 1 raz.
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" :mrgreen:

barton
6 gwiazdek

Post 10 cze 2012, o 23:18

Kruszyn pisze: Mam wrażenie,że nasi zawodnicy są... jakby to powiedzieć....najwolniejsi ,żeby nie użyć słowa najsłabsi

ja jestem kibic sezonowy... ale jestem w szoku, że tak w drugiej połowie odcięło im prąd (może to była jakaś taktyka, bo takiej nagłej zmiany w inny sensowny sposób nie jestem w stanie wytłumaczyć)

Ale generalnie to wyglądają słabo, tym bardziej, że większość kadry gra w klubach zagranicznych gdzie przygotowanie fizyczne to podstawa... Aczkolwiek pytanie do znawców ilu z kadrowiczów faktycznie gra regularnie w swoich klubach...

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 10 cze 2012, o 23:31

Barthol, z tej jedenastki która grała, to chyba 9 gra regularnie. Jeszcze co do Polanskiego nie jestem pewien, ale z nim 10.

Podobno zasunięty dach odciął tlen, ale przecież Grecy też grali w tych samych warunkach. Moim zdaniem odpuścili sobie, za wcześnie uwierzyli w sukces. Prowadzili 1-0, trzeba było pójść za ciosem i dobić, ale polska myśl szkoleniowa mówi: prowadzisz - cofnij się do kontry... :roll:

barton
6 gwiazdek

Post 10 cze 2012, o 23:33

burat pisze: a z tą słabością naszych to poczekajcie do innych meczów ja uważam
wydaje mi się, że prawdziwym testem wartości kadry będzie mecz wtorkowy z rozpędzonym czerwonym pociągiem ;)

burat pisze: ,że tak się gra z Grecją i inni będą mieli z nimi tak samo
Grecy nie są wygodnym przeciwnikiem, ale patrząc na inne mecze w tym turnieju to Polacy wypadli najsłabiej pod względem motorycznym. Trener też dał ciała bo nie robił zmian (ale jak Kołtoń powiedział w jakimś wywiadzie to Smuda tak ma, że zmiany robi dopiero w okolicach 80 którejś minuty a następną w doliczonym czasie)

btw. to takie smaczki wyłapałem...
Jak była konferencja ze Smudą to Lewandowski w pewnym momencie zaczął pić wodę i patrzeć w sufit bo chyba słabo zaczęło mu się robić przy tym nieskładnym pitu pitu trenera... Ja mam podobnie, Franz jest dla mnie niestrawny w takich sytuacjach...
Podobnie zresztą jak Gmoch, który mówiąc delikatnie opowiada pierdoły i się zapętla, że już sam nie wie co mówi i się gubi...
No i nie lubię odpowiedzi na konstruktywną krytykę, czy zwrócenie uwagi na pewne niedociągnięcia, którą można streścić: a jest Pan/ był Pan trenerem... I zamyka to dyskusję pytającemu :/

WRC fan
Awatar użytkownika
Moderator
Polubił: 8 razy
Polubione posty: 10 razy

Post 11 cze 2012, o 01:10

Barthol pisze: Podobnie zresztą jak Gmoch, który mówiąc delikatnie opowiada pierdoły i się zapętla, że już sam nie wie co mówi i się gubi...
Ale w reklamach Lidla daje radę :thumb:

Apropos Grecji, to po necie krąży niezły dowcip : "Ciekawe, z którego Euro Grecja odpadnie wcześniej" :mrgreen:

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 11 cze 2012, o 01:12

WRC fan pisze: Apropos Grecji,
Tam biedni kryzys mają, głodują a my wypasieni bez problemów i nie daliśmy rady :giggle: To na pewno wina Tuska :giggle:

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Post 11 cze 2012, o 01:15

oglądałem w całości 5 meczy. Pierwszy raz od nie pamiętam kiedy, ostatnio Australia - Włochy z 5 lat temu albo coś (a wcześniej z 15 lat nic). :mrgreen: Ale na otwarciu darłem ryja, skakałem i rzucałem mięsem, jak również mówiłem co mają zrobić. Dobrze, że nie jestem kibicem, bo byłbym conajmniej ultrasem ;-)

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 11 cze 2012, o 01:16

Alan, Alan, Alan! pisze: bo byłbym conajmniej ultrasem ;-)
No masz potencjał ,trzeba przyznać :giggle:

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 11 cze 2012, o 07:55

Alan, Alan, Alan! pisze: Dobrze, że nie jestem kibicem, bo byłbym conajmniej ultrasem ;-)
to i tak ojro byś oglądał w domu :-p lub latał na dozór :razz:

------------------
Ministra Mucha też złapała bulwersa, chyba jakies gniazdo trzeba wykonac dla zawodowego kibica z młyna :lol:

świat się kończy.
Anna Mucha zjechała na blogu andrzejów za brak dopingu :mrgreen:
ale najbardziej bolał brak dopingu...
bo prawda jest taka, że nasz doping od początku nie wierzył w piłkarzy i w zwycięstwo.
na stadionie nie było kibiców, tylko gapie.
(przyznaję, ja byłam jednym z nich, choć starałam się,
wierzcie mi - starałam się bardzo!)
a jak ktoś chciał popatrzeć jak wygląda doping, czym jest (południowy) temperament i zagrzewanie do boju - to mógł (tęsknym wzrokiem) popatrzeć w stronę kibiców z Grecji...
ta garstka ludzi dawała tak czadu, że miało się wrażenie, że siedzi ich co najmniej połowa stadionu (!)
dopiero jak nas zawstydzali, lub przekrzykiwali (!!! sic!) nasi podrywali się do zagrzewania piłkarzy.
półgębkiem, jakby z rumieńcem zażenowania...
ale tam, po greckiej stronie - siedzieli Kibice. kochający swoją drużynę i wierzący w nią,
choćby nie wiem co. Kibice, którzy gotowi byli przyjechać na koniec Europy, by krzyczeć:
... no nie wiem, co oni tam krzyczeli, ale było skuteczne...
a po naszej stronie... lipa!
to nie mogło się udać...
to był pierwszy mecz w moim stadionowym życiu...
i choć Żyleta już nie wygląda tak jak wyglądała kiedyś,
(nie wiem czy coś w ogóle z niej pozostało)
i choć pewnie nigdy nie pójdę na taki "zwykły" mecz
(bo się boję)
to jednak chciałabym usłyszeć kiedyś Doping w naszym wykonaniu...
a bilety powinny być rozlosowywane w pierwszej kolejności pośród Kibiców z wielkim sercem, temperamentem i wiarą, że się uda...
może wtedy było by lepiej.
--------------------

Irlandia - Chorwacja pierwszy prawdziwy mecz na murawie i na trybunach :thumb:

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 11 cze 2012, o 08:09

Konto usunięte pisze: świat się kończy.
Anna Mucha zjechała na blogu andrzejów za brak dopingu

Znaczy wybrała sobie ludzi do oglądania tego meczu a teraz narzeka? Nieładnie :mrgreen:

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 11 cze 2012, o 08:48

Konto usunięte pisze:
Konto usunięte pisze: świat się kończy.
Anna Mucha zjechała na blogu andrzejów za brak dopingu

Znaczy wybrała sobie ludzi do oglądania tego meczu a teraz narzeka? Nieładnie :mrgreen:
i na narodowym szukała Żylety :lol:

busik
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 11 cze 2012, o 09:03

na stadionie siedzi chłopiec, obok siada facet i pyta:
- Ty tak sam tu chłopcze na stadionie?
- Tak
- A nie boisz się?
- a czego?
- a skąd miałeś bilet? stać Cię na takie drogie bilety?
- tata kupił
- a gdzie jest Twój tata?
- szuka biletu...
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski

barton
6 gwiazdek

Post 12 cze 2012, o 00:31

Taktyka Smudy na mecz z Rosją:

Obrazek
rysunek ze strony boli.blog.pl (czerwiec 2006)

btw. obejrzałem wszystkie 8 spotkań i stwierdzam, że nie ma lipy oraz jakiejś magi przypadku, że taki czy inny zespół znalazł się w turnieju (z wyjątkiem Polski, która moim zdaniem wypadła najsłabiej jeśli chodzi o kwestie ambicyjne i motoryczne)

busik
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 12 cze 2012, o 09:01

tak to dziś pewnie będzie wyglądało wieczorem w polskich domach...
ale nie żebym siał defetyzm ;-)

POLSKA BIAŁO-CZERWONI !!! :giggle: :giggle:
Załączniki
PolskaRosja.jpg

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 12 cze 2012, o 09:02

no od dawna nie było tak, że wszyscy grają a nie kalkulują
najsłabsze mecze- makarony -espania i żabojady-angole :wall:

dziś grecja wygrywa z czachami i jestesmy w głębokiej dupie jak się to mawia
wynik znamy i kopyta spętane :thumb:

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 12 cze 2012, o 09:04

Konto usunięte pisze: najsłabsze mecze- makarony -espania i żabojady-angole :wall:

Oj tak, w końcowych minutach to w ogóle już prawie zrobili sobie trening podań, zwłaszcza Hiszpanie i Włosi. Nikt nie chciał atakować, było im tak dobrze. Mam nadzieję, że to się obróci przeciwko nim.

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubił: 3 razy

Post 12 cze 2012, o 09:13

OBK H6 pisze: tak to dziś pewnie będzie wyglądało wieczorem w polskich domach...
Wstyd...
...że w większosci mamy tak ubogi zasób przekleństw :oops:
Konto usunięte pisze: zwłaszcza Hiszpanie i Włosi. Nikt nie chciał atakować, było im tak dobrze. Mam nadzieję, że to się obróci przeciwko nim.
A ja tam cenię drużyny, które potrafią nie tylko biegać, ale także myśleć strategicznie i gospodarować siłami. I mam nadzieję, że turniej wygra ktoś, kto ma atuty nie tylko w nogach, ale także w głowach (trenerów i zawodników) 8-)

ODPOWIEDZ