Superprodukcje
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Dobra robota. :-Dradekk pisze:Za namową Eterycznego umieściłem wszystkie filmy rodzimej produkcji w pierwszym poście
Prawie. :-P Jesteś niedokładny.

http://www.grapheine.com/bombaytv/index ... 8f365fe625
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Dokładnie.vero pisze:to chyba było na forum z kropką
radekk, akurat umieściłeś to chronologicznie.
Nawet ją niezależni, zawsze obiektywni krytycy ocenili.radekk pisze: to widzę że superprodukcja poszła w świat :-D

Dobrze, że wyciągnąłem filmik z kropki, jeszcze by Ywone, pod naporem próśb, zamiast zrobić nowy dała ten. Teraz nie ma wyjścia.

Nie musicie mi dziękować.

- domestos666
- 0 gwiazdek
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Nie ma za co. Polecam się na przyszłość.Ywone pisze:No i mój misterny plan poszedł w p....

Wydaje mnie się, że już całkiem spora grupa forumowiczów, boi się, że hogi wyskoczy im nawet z ulubionej kanapki, nie mówiąc już o pralce i jest zmęczona tym ciągłym napięciem. Niemówiąc, że niektórzy mają znajomości, a ich znajomości znajomości, a znajomości znajomości znajomości, które mają czarnoprochowce, a niektórzy nawet jeszcze czarne prochowce. Ale ja nic nie sugeruję.michal pisze:1. Nie prześladuję - zwracam jedynie uwagę na mało wnoszące posty, które generujesz w ilościach ponadhurtowych.hogi pisze:michal, czemu mnie prześladujesz na obydwu forach?

Dooobre!WRC fan pisze:Spłodzone na spontanie z rana :)
http://www.grapheine.com/bombaytv/index ... 23c88771b4

Może by serię takich scenek edukacyjnych dla "nowych" dołączyć do FAQ albo regulaminu?
ta, na spontanie... :-PWRC fan pisze:Spłodzone na spontanie z rana :)
naprawdę mocne

DobreWRC fan pisze:Spłodzone na spontanie z rana :)

domestos666

- Marko Rally
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza WRC (w planach)
- Marko Rally
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza WRC (w planach)
EterycznyŻołądź pisze:Wydaje mnie się, że już całkiem spora grupa forumowiczów, boi się, że hogi wyskoczy im nawet z ulubionej kanapki, nie mówiąc już o pralce i jest zmęczona tym ciągłym napięciem. Niemówiąc, że niektórzy mają znajomości, a ich znajomości znajomości, a znajomości znajomości znajomości, które mają czarnoprochowce, a niektórzy nawet jeszcze czarne prochowce. Ale ja nic nie sugeruję.michal pisze:1. Nie prześladuję - zwracam jedynie uwagę na mało wnoszące posty, które generujesz w ilościach ponadhurtowych.hogi pisze:michal, czemu mnie prześladujesz na obydwu forach?
![]()
Chłopcy, istnieje przecież taka cudowna opcja "ignoruj". Spróbujcie, to nie boli. Skoro musicie.
chyba nie mnie to oceniać, nie uważasz?
lubię Hogiego i nie popieram zmasowanych ataków publicznych - można kulturalnie poprosić go o to na PW, a jeśli nie będzie reakcji z jego strony, to wlepić mu ignora
tak właśnie robiłam na tamtym forum, jeśli czyjeś wypowiedzi mi nie pasowały (czasem pomijałam pierwszą część opsanych działań
- gdy wiedziałam że i tak nie ma to najmniejszego sensu)
lubię Hogiego i nie popieram zmasowanych ataków publicznych - można kulturalnie poprosić go o to na PW, a jeśli nie będzie reakcji z jego strony, to wlepić mu ignora
tak właśnie robiłam na tamtym forum, jeśli czyjeś wypowiedzi mi nie pasowały (czasem pomijałam pierwszą część opsanych działań

Czyjeś wypowiedzi przeszkadzają więcej niż jednej osobie, gdyż zawierają brak treści, powtarzanie ogólnie znanych i dostępnych informacji albo są trolowaniem - problem IMO leży nie w czytających i wlepianie czegokolwiek nic nie da.vero pisze:chyba nie mnie to oceniać, nie uważasz?
tak właśnie robiłam na tamtym forum, jeśli czyjeś wypowiedzi mi nie pasowały (czasem pomijałam pierwszą część opsanych działań- gdy wiedziałam że i tak nie ma to najmniejszego sensu)
Co do zmasowanych ataków - takowe nie nastąpiły - nie nastąpiły nawet żadne ataki - kilku użytkowników grzecznie zwracało uwagę komuś, żeby się zastanowił zanim naciśnie >wyślij<. Wierzę w ludzi, kibicuję i wierzę, że mu się uda.