no juz mnie gnie od tych młotkówKonto usunięte pisze:To ja się grzecznie pytam
pogięło was? Co to za brak raportów ?

no juz mnie gnie od tych młotkówKonto usunięte pisze:To ja się grzecznie pytam
pogięło was? Co to za brak raportów ?
Jak nic!? Ja dzisiaj np. węglem handlowałem. Mogłem spokojnie puścić cztery ale duże ryzyko inwestycyjne pozwoliło na zakup tyko dwoch..... worków ;)cybel pisze:Ale się opierrdzielacie.![]()
![]()
Nikt nic?Żadnych ciekawych tematów i pomysłów?
Jeszcze nie czas,byłaby za krótka.Konto usunięte pisze: jakas lista na Łodzi by sie przydała
Niezła inwestycja dla mieszkańców bloku.l_ewy pisze: Jak nic!? Ja dzisiaj np. węglem handlowałem. Mogłem spokojnie puścić cztery ale duże ryzyko inwestycyjne pozwoliło na zakup tyko dwoch..... worków ;)
Podobno,podobno.Podobno też mamy zimę.l_ewy pisze:Podobno wojna będzie, bo przed wojną też węgiel kupowali ;)
Nosz kuźwa.Myślałem,żem jest dostateczną zachętą.Konto usunięte pisze: cybel, rób listę na Łodzi bo one zachęcają.
Handlara :PKonto usunięte pisze: cybel, rób listę na Łodzi bo one zachęcają.
Dzień dobry, właśnie wstałemKonto usunięte pisze:kolorowychadixi1 pisze:dobranoc
człek ztyrany po robocie strzelił se komaraKonto usunięte pisze:szamot, A szturchnąć Cię młotkiem leserze ty jeden?![]()
Jak to dobrze że na mnie nic złego nie piszeszKonto usunięte pisze: WSTYD mi za was patałachy
Eheś.szamot pisze:Jak to dobrze że na mnie nic złego nie piszeszKonto usunięte pisze: WSTYD mi za was patałachy![]()
niech sie patałachy wstydzo
coś zeżarła ?Konto usunięte pisze:Eheś.szamot pisze:Jak to dobrze że na mnie nic złego nie piszeszKonto usunięte pisze: WSTYD mi za was patałachy![]()
niech sie patałachy wstydzo![]()
mnie to nawet odznaczyli gwiazdkamiKamilP pisze:Jeszcze bana nie dostaliscie??!![]()