Co za absurdalny pomysłWiS pisze:No jak to w kim, w Kenie!

To nie to forum na wyznania o Kenie

Co za absurdalny pomysłWiS pisze:No jak to w kim, w Kenie!
W sierściuchu jakimś?barbie pisze:
No a w kim innym bym mogła![]()
![]()
Znaczy, że co? Koszykarzy więcej?hogi pisze: Coraz większe barany na "kropce".![]()
Nie znasz dnia ani godziny. Wiem jak to boli. Zabić by się chciało.Piter 35 pisze: Jakaś kur.......... porysowała mi błotnik w hondziawce , w biały dzień i to koło domu![]()
Piter 35 pisze: A do tego jeszcze opryskałem się olejem jak robiłem Żonce obiad , ręka w małych bąblach .
Co za pech![]()
Tylko, że ja lubie gotowaćEterycznyŻołądź pisze: I właśnie dlatego to kobiety powinny w domu gotować.
Mokrego na gorący tluszcz sie nie kładzie......Piter 35 pisze: A do tego jeszcze opryskałem się olejem jak robiłem Żonce obiad , ręka w małych bąblach .
Co za pech
Czemu zawsze tacy ludzie odchodzą. Zostawiła dwumiesięczne dziecko.Doxa pisze: Coś bardzo, bardzo niedobrego . Agata Mróz nie żyje. Tak bardzo jej kibicowałam w walce z chorobą
. [*]
TaniaWRC fan pisze:Gdzie taka tania ?FUX pisze: Polska* - 4,55 zł
Tak nie do końca drogi Przyjacielu....WiS pisze:Właśnie wlałem na Statoilu w Kielcach, za 4.67 czy coś koło tego. Pozdrawiam Ministerstwo Finansów, a także wszystkich darmozjadów, do których za pośrednictwem rządu trafiają pieniądze z benzynowych i okołobenzynowych haraczy.
Czyli - rolników, górników, bezrobotnych, urzędników... no i pracowników państwowych szkół wyższych![]()
Jak sobie pomyślę, że w zasadzie to liczni użytkownicy Subaru i innych Evo robią codziennie, przy dystrybutorach, ściepę na wachę do mojego Yarka, to aż mi jakoś tak cieplej na sercu