Ja oglądam filmy tylko z moto cross i z jazdy subaru więc nie prosiłem go o nieKonto usunięte pisze:Konto usunięte,
A to BMW to z siedem kamer miało.
Pewnie kolega ptk... coś tam, go poprosił.![]()

Ja oglądam filmy tylko z moto cross i z jazdy subaru więc nie prosiłem go o nieKonto usunięte pisze:Konto usunięte,
A to BMW to z siedem kamer miało.
Pewnie kolega ptk... coś tam, go poprosił.![]()
Cieszę się, że to sobie wyjaśniliśmy, bo przez chwilę bałem się, że po prostu napisałem w złym momencie...Konto usunięte pisze:ptk22,
Bardziej w stylu: ja jestem ósmy cud świata a ty siedem nieszczęść.
A czy to jest przekaz do macantów czy macanych?ptk22 pisze:A tak wracając do tematu:
Konto usunięte pisze: A czy to jest przekaz do macantów czy macanych?
Macantów oczywiście co by nie zapomnieć, o tak ważnym święcie.Konto usunięte pisze:ptk22 pisze: A czy to jest przekaz do macantów czy macanych?
Wiem, że to trudniej przegapić niż 8 marca, ale jednak komuś może się zdarzyć.Konto usunięte pisze:Jak można zapomnieć??
A z liścia dostać można
Przeszło by bez liścia. Akurat moja fryzjerka ma czym oddychać, ładne czarne włosy, około 30 lat i jeździ zawsze oglądać na żywo rajd polski.Konto usunięte pisze:ptk22, mam dla Ciebie wyzwanie.
Pójdź do salonu fryzjerskiego i pomacaj, oczywiscie umiejętnie, fryzjerkę.![]()
No widzisz. Czyli jednak z liścia będzie. Nie od macanej, a od żony, ale to chyba bez różnicy od kogoptk22 pisze:Przeszło by bez liścia. Akurat moja fryzjerka ma czym oddychać, ładne czarne włosy, około 30 lat i jeździ zawsze oglądać na żywo rajd polski.Konto usunięte pisze:ptk22, mam dla Ciebie wyzwanie.
Pójdź do salonu fryzjerskiego i pomacaj, oczywiscie umiejętnie, fryzjerkę.![]()
Ale jestem od niedawna mężem i nie chcę dostać szlabanu na ścinanie włosów do końca przyszłego roku więc tego nie zrobię![]()
Ale cóż to za zbrodnia? Czasem to może być nawet i dobry uczynekSo What! pisze:Konto usunięte, o święcie
Konto usunięte pisze:
So What!, za myśli, mowę i uczynki.
Wybieraj.![]()
Ręce, które lecząKonto usunięte pisze:
Ale cóż to za zbrodnia? Czasem to może być nawet i dobry uczynek![]()