Dzień dobry jestem waszym sąsiadem

Głupio ale musiałem siąść do kompa i się pochwalić

A co z Niedźwiadkami i pijanymi drwalamiWiS pisze: Ale i tak, jak będziesz szedl z rewizyta, nie zapomnij kanapek, termosa, spiwora, saperki, zapałek i soli...
Niedźwiadek nie wydupcyWiS pisze: No na drwali saperka, a z niedźwiedziami to proponuję nie kombinować, krócej będzie bolało.
A ja to i w jednym i w drugim przypadku radzę się wypiąć i rozluźnićWiS pisze: No na drwali saperka, a z niedźwiedziami to proponuję nie kombinować, krócej będzie bolało.
Albo GTeka. No jakoś trzeba sobie poradzić z jesienią, nie?gregski pisze: kupujemy wrxy?
No z tą pierwszą, to tylko żartowałem.sOObaryna pisze: jedna z 3 ostatnich opcji
Nicgregski pisze: co jest zlego w checi kupienia srebrnego wrx najlepiej kombi z 2005 (blobeye podoba mi sie najbradziej)?
Nie ma, ale przecież wiesz, że hamują tylko kobiety i dzieci. Prawdziwi faceci wolają banzai, włączają wycieraczki i jadą dalej.gregski pisze: jaki to ma hamulunek?
Na autostradę i do ALa to mogę Ci sprzedać Yarka. Na narty niestety się nie nadaje, co najwyżej na łyżwy.gregski pisze: glownie bedzie smigal po autostradzie, wyskocze tym na narty, do ALa na pojezdzawki i tyle..