Zapomniałem że "linia" ma podgląd w kamerach ....euyot pisze:
Re: Piękny dzień dziś mamy
Nowy post dzisiaj, o 15:41
Tja, nawet sie donyslam gdzie przebiega linia.

Zapomniałem że "linia" ma podgląd w kamerach ....euyot pisze:
Re: Piękny dzień dziś mamy
Nowy post dzisiaj, o 15:41
Tja, nawet sie donyslam gdzie przebiega linia.
Kruszyn pisze: Zapomniałem że "linia" ma podgląd w kamerach ....
Wiem nastąpił brak prądu w rejonie ...esilon pisze:
stary a ...............![]()
Na pewno to miało być w piękny dzień?Chloru pisze:WAW-WRO-WAW. 4 godzinne apotkanie... A na koniec dnia długodystansowy wyścig (2 h) na kartach. Nie wygrałem celowo, bo organizatorem była firma produkująca instalacje gazowe ;)
Uważaj, Antoniemu S. za podobne stwierdzenie grozi 3 lata odsiadkiKonto usunięte pisze: ↑29 maja 2018, o 10:06Aaa... i nadal twierdzę, że jest to kraj idiotów i tępych biurokratów.
No proszę, wystarczy jeden dzień bez politycznego i ...rrosiak pisze: ↑29 maja 2018, o 11:22Uważaj, Antoniemu S. za podobne stwierdzenie grozi 3 lata odsiadkiKonto usunięte pisze: ↑29 maja 2018, o 10:06Aaa... i nadal twierdzę, że jest to kraj idiotów i tępych biurokratów.![]()
A to nie ma wątku politycznegostach22 pisze: ↑29 maja 2018, o 11:28No proszę, wystarczy jeden dzień bez politycznego i ...rrosiak pisze: ↑29 maja 2018, o 11:22Uważaj, Antoniemu S. za podobne stwierdzenie grozi 3 lata odsiadkiKonto usunięte pisze: ↑29 maja 2018, o 10:06Aaa... i nadal twierdzę, że jest to kraj idiotów i tępych biurokratów.![]()
![]()
Niby wszystko z postem wporzadku, ale...
Potrafisz sam sobie zaprzeczyć w jednym zdaniu. Klasa
Dobrze, że poczucie humoru masz.