Nie, nowy rodzaj wibratoraFUX pisze: A co to?
Tachograf?
Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
						Śnieżna zabawa
Konto usunięte,  chyba nie ma co załamywać rąk. Nie wydaje mi się, żeby dotykowy Kindle był wygodniejszy w użytkowaniu bez klawiatury. Chyba, że poprawili szybkość odświeżania ekranu, ale bez tego chyba wolałbym zostać przy klawiaturze.
Niecierpliwie czekam na testy nowych czytników, ceny też są fajne. :)

Niecierpliwie czekam na testy nowych czytników, ceny też są fajne. :)
No Dusicielu , nie podejrzewałem Cię o z tej stronycitan pisze: Niecierpliwie czekam na testy nowych wibratorów , ceny też są fajne. :)
Śnieżna zabawa
						Śnieżna zabawa
Dostałem na urodziny nowego szajsunga i nie wiem jak się go gryzie . Jest z androidem i z napędem na palec a ja mam kowalskie ręce .

Są chyba jakieś rysikiKubik pisze: Jest z androidem i z napędem na palec a ja mam kowalskie ręce
Śnieżna zabawa
						Śnieżna zabawa
Ten nie ma . Nie wiem czy ekran zniesie rysowanie ?Piter 35 pisze:Są chyba jakieś rysikiKubik pisze: Jest z androidem i z napędem na palec a ja mam kowalskie ręce
Wiem ,że nie ma ale można kupić zdaje sięKubik pisze: Ten nie ma . Nie wiem czy ekran zniesie rysowanie ?
Śnieżna zabawa
						Śnieżna zabawa
- Chloru
 - 6 gwiazdek
 - Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
 - Polubił: 256 razy
 - Polubione posty: 533 razy

Kubik,  to jest ekran pojemnościowy na 99%. Wiekszosc rysikow z nim po prostu nie zadziala.

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru,  To wiem ale jest podobno bardzo kreatywny a ja nie mam czasu na zabawę z telefonem . Ja mam laptopa i notebooka i w obecnym telefonie internet i w pracy dwa kompy . Po jaki czort mi potrzebny jeszcze jeden gadżet ? Poszukam jakiejś starej nokii w szufladzie chyba .

Kubik pisze: Ja mam laptopa i notebooka i w obecnym telefonie internet i w pracy dwa kompy
zacier, ale z ciebie krezus
Paweł C,  do ciężkiej kurwynędzy, zejdź z tego Kubika, bo się nagle zrobi jakoś tak mniej milusio i przyjemnie na tym jakże przytulnym forumie. Już któreś zgłoszenie dostałem, że uprawiasz jakąś swoją prywatną wojenkę na forum. Wsadź z łaski swojej jaja do zimnej wody i zamknij paszczę. Jak chcesz dopieprzać ludziom, to rób to gdzie indziej.
Dziękuję, dobranoc.

Dziękuję, dobranoc.
Konto usunięte, można się śmiać lub nie, ale Steve w podobnych przypadkach zwracał ludziom na konto różnicę między ceną ich zakupu, a ceną obniżoną...

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
						- sOObaryna
 - 2 gwiazdki
 - Auto: jeszcze na rope...
 - Polubił: 0
 - Polubione posty: 0

czy na tym przytulnym forumie jest opcja typu piwo, pochwalka, pomuk czy jakies inne podobne uznanie ?
Bergen, bardzo Ci sie takie cus nalezy
to taka moja obiektywna ocena teraz

Bergen, bardzo Ci sie takie cus nalezy

to taka moja obiektywna ocena teraz
					Ostatnio zmieniony 28 wrz 2011, o 23:35 przez sOObaryna, łącznie zmieniany 1 raz.

ma byc... i bedzie niebieskie sti !  
						- WiS
 - 6 gwiazdek
 - Auto: Forester turbo, zwany Yetim
 - Polubił: 3 razy
 - Polubione posty: 2 razy

Bergen,   

eMTi, tylko patrzeć, jak u nas PJN, SLD i PPP zaproponują specustawę o wyrównaniu strat Polakom poszkodowanym przez obnizki cen na rynku
sOObaryna, z tego co wiem, Bergen chętnie przyjmuje podziekowania wyrażone w małych paczuszkach uranu albo w czesciach do przydomowego reaktora. Ale świecąca w ciemnosci flaszka alkoholu też obskoczy

eMTi, tylko patrzeć, jak u nas PJN, SLD i PPP zaproponują specustawę o wyrównaniu strat Polakom poszkodowanym przez obnizki cen na rynku
sOObaryna, z tego co wiem, Bergen chętnie przyjmuje podziekowania wyrażone w małych paczuszkach uranu albo w czesciach do przydomowego reaktora. Ale świecąca w ciemnosci flaszka alkoholu też obskoczy
					Ostatnio zmieniony 28 wrz 2011, o 23:37 przez WiS, łącznie zmieniany 1 raz.

boli
efekt odstawienia
chcial bym wyjsc z domu i posmigac.. nie ma czym

ja chce blobeye'a wrx, najlepiej kombi.... bueeeee.......

efekt odstawienia
chcial bym wyjsc z domu i posmigac.. nie ma czym
ja chce blobeye'a wrx, najlepiej kombi.... bueeeee.......
So What!,  ja  też  bo tego burdlu tam nie ogarniam  
   Bergen,   

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
						- Alan, Alan, Alan!
 - 6 gwiazdek
 - Auto: WiśniaNieWiśnia
 - Polubił: 130 razy
 - Polubione posty: 365 razy

czy ja przypadkiem nie mówiłem, że wytrzymasz ze dwa tygodnie?gregski pisze: ja chce blobeye'a wrx, najlepiej kombi.... bueeeee.......
bo to nie ważne, że nie potrzeba, tylko ważne, że czeka pod domem
Jest! Nazywamy to szacunkiem.sOObaryna pisze: czy na tym przytulnym forumie jest opcja typu piwo, pochwalka, pomuk czy jakies inne podobne uznanie ?
- sOObaryna
 - 2 gwiazdki
 - Auto: jeszcze na rope...
 - Polubił: 0
 - Polubione posty: 0

Milo to czytacAlan, Alan, Alan! pisze:Jest! Nazywamy to szacunkiem.sOObaryna pisze: czy na tym przytulnym forumie jest opcja typu piwo, pochwalka, pomuk czy jakies inne podobne uznanie ?
Wlasciwie wystarczyloby tak w zupelnosci, gdyby faktycznie kazdy o tym pamietal
ma byc... i bedzie niebieskie sti !  
WiS pisze: Ale świecąca w ciemnosci flaszka (...) też obskoczy

Nuka Cola
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
						- 
								Konto usunięte								
 - 6 gwiazdek
 - Polubił: 14 razy
 - Polubione posty: 19 razy

eMTi dzięki za wskazówkę, nie pomyślałem o tym, że mam 30 dni na zwrot. Już napisałem propozycję do centrum obsługi klienta. Ciekawe co oni na toeMTi pisze:Konto usunięte, można się śmiać lub nie, ale Steve w podobnych przypadkach zwracał ludziom na konto różnicę między ceną ich zakupu, a ceną obniżoną...
ok, dam sobie już spokój, bo mareczek jak zwykle idzie się wypłakać modom, a ja dostaję ostrzeżeniaBergen pisze:Paweł C, do ciężkiej kurwynędzy, zejdź z tego Kubika, bo się nagle zrobi jakoś tak mniej milusio i przyjemnie na tym jakże przytulnym forumie. Już któreś zgłoszenie dostałem, że uprawiasz jakąś swoją prywatną wojenkę na forum. Wsadź z łaski swojej jaja do zimnej wody i zamknij paszczę. Jak chcesz dopieprzać ludziom, to rób to gdzie indziej.
Dziękuję, dobranoc.
- 
								Konto usunięte								
 - 6 gwiazdek
 - Polubił: 14 razy
 - Polubione posty: 19 razy

Paweł C pisze: ok, dam sobie już spokój, bo mareczek jak zwykle idzie się wypłakać modom, a ja dostaję ostrzeżeniaŻeby jednak choć troszkę mnie zrozumieć, poczytaj posty zaciera i irazu na kropce, albo popytaj barowiczów o tego pajaca. EOT
Tu nie ma ostrzeżeń i nie przyciągajcie z łaski swojej swoich konfliktów stamtąd. Stare dziady a zachowują się jak dzieci.