Tzw. blaszki wkurwiaczkiBergen pisze: Blaszki piszczące

zapytam z ciekawości - związek był państwowo przypieczętowany czy było to tzw.chodzenieBarthol pisze:Jakaś chujowa ta jesień, w ciągu tygodnia posypały się 2 związki moich znajomych, dziś posypał się mój...
Chloru pisze: vibowit, jaki tam kacik.... Stowarzyszenie a Mis Artis na Prezesa!![]()
Jeszcze jeden można do tego dołożyć, mojej córkiBarthol pisze:Jakaś chujowa ta jesień, w ciągu tygodnia posypały się 2 związki moich znajomych, dziś posypał się mój...
Barthol, trzymaj za słowo...widziałem.... wartoDoxa pisze: A w sumie, to może ja was poznam ze sobą i znowu wszyscy będą szczęśliwi?![]()
Doxa pisze: Kruszyn, Ty się uspokój, co?![]()
no to ciekawe, jak się zakończyło szkolenie Scuderia, które startowało na Ringu tuż po naszym wyjeździe, gdzie jeden z uczestników miał przyjechać właśnie MP4-12C...
Niejaki AL, gdy kiedyś pierwszy raz przywiozlem Małgosię na forumowe szkolenie, uśmiechnął się szeroko i powiedział: "oooooo, witamy Grażynkę i Witka"Doxa pisze: czemu wszyscy na Małgosię mówią Grażynka? Nic nie rozumiem
A co, jeśli oni się już znają... a właściwie, znali - do tego tygodnia?Doxa pisze: może ja was poznam ze sobą i znowu wszyscy będą szczęśliwi