michal pisze: Powitać serbską mniejszość etniczną i obyczajową.

michal pisze: Powitać serbską mniejszość etniczną i obyczajową.
barbie pisze: No nieeeee... mnie się boisz?![]()
Tak jest pse Panibarbie pisze: Mła? Ależ pisz jak chcesz, ja sie nie czepiam![]()
michal pisze: Za resztę posta będziesz miał przegwizdane na Szkieletczyźnie.
A co zieloni piją, jak myślisz WiS'iuWiS pisze: Nie wiem, czemu... ale nieważne, Niuniek, na wszelki wypadek przywoź flaszkę na przeprosiny![]()
Lepiej nieFUX pisze:Jakieś rozwinięcie...
![]()
niuniek pisze: A co zieloni piją, jak myślisz WiS'iu
EterycznyŻołądź pisze: niuniek, ja Cię pierwszy witałemPrzyprowadziłeś ze sobą Barta? Bo tak jeden sam to trochę ten tego...
WiS pisze:
1) zieloną herbatę,
2) absynt,
3) forum trzeba zamknąć![]()
WiS
* Prywatna wiadomość
* Strona WWW
niuniek pisze: Bart zaginął gdzieś w uniwersie i dobrze mu tak![]()
niuniek pisze: Mam nadzieje że moja osoba nie zapaskudzi tego forum zbędnymi postami, choć zapewne i takie się znajdą![]()
EterycznyŻołądź pisze: Nie ładnie tak swoich przyjaciół zamykać w piwnicy.
EterycznyŻołądź pisze: Niczego tu nie ma.
Mnie?niuniek pisze:barbie pisze: No nieeeee... mnie się boisz?![]()
No pewnie, a nie powinienem![]()
...hmmm, co z tym "ułożeniem" ?Przecież ja jestem całkiem nieszkodliwa, spacyfikowana i ułożona
Aż się boje spytaćGrzesiek_67 pisze:barbie,...hmmm, co z tym "ułożeniem" ?Przecież ja jestem całkiem nieszkodliwa, spacyfikowana i ułożona
Grzesiek_67, Ty męska, szowinistyczna...Grzesiek_67 pisze:barbie,...hmmm, co z tym "ułożeniem" ?Przecież ja jestem całkiem nieszkodliwa, spacyfikowana i ułożona
No dobra. Możemy się umówić że niegrzecznych bijęniuniek pisze:barbie pisze: nooo w sensie... grzeczna![]()
aaa to chyba że tak, choć dalej wole się bać
Serbska mniejszości obyczajowo-etniczna,niuniek pisze:barbie pisze: nooo w sensie... grzeczna![]()
aaa to chyba że tak, choć dalej wole się bać
Nawet bardzo konkretne.FUX pisze:michal pisze: Powitać serbską mniejszość etniczną i obyczajową.Jakieś rozwinięcie...
michal pisze: Serbska mniejszości obyczajowo-etniczna,
Starszny z Serbskiej mniejszości lizus :P
Mam wrażenie, że lud forumowy (zapewne na skutek małej styczności z klasycznymi wzorcami w ostatnim czasie), zapomniał już jak wygląda prawidłowa ankieta. Dla przypomnienia i w nadziei na zachowanie koszerności w tym istotnym elemencie Forum, przypominam, że ankieta zgodna ze wzorcem, składa się z:WiS pisze: 1) zieloną herbatę,
2) absynt,
3) forum trzeba zamknąć![]()
![]()
Serbuniowa mniejszości,niuniek pisze:michal pisze: Serbska mniejszości obyczajowo-etniczna,
Starszny z Serbskiej mniejszości lizus :P
Zazdrosny jesteś