Auto dla dziada
Re: Auto dla dziada
Esi, graty gwiazdy! To ponoc auto dla emerytow! ;) napisz jaki motur tylko jeszcze. I czy mylil Ci sie kierunkowskaz z tempomatem ;)
w to że lukass ogarnia to nie wątpię
ale skoro wziąłeś auto bez zimówek - to znaczy że lepsiejszy wypas dostałeś w zamian... pochwal się pochwal się
ale skoro wziąłeś auto bez zimówek - to znaczy że lepsiejszy wypas dostałeś w zamian... pochwal się pochwal się

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Chloru pisze: Udało się zgrać przesyłkę konduktorską z Warszawy z pociągiem z Kielc?!
lepiej, Łukasz pracownika do nadzorowania zmiany kół wysłał

V6gregski pisze: napisz jaki motur tylko jeszcze. I czy mylil Ci sie kierunkowskaz z tempomatem ;)

Lukass miał duuuzo lepsza cenębusik pisze: ale skoro wziąłeś auto bez zimówek - to znaczy że lepsiejszy wypas dostałeś w zamian... pochwal się pochwal się

Ostatnio zmieniony 22 gru 2016, o 13:16 przez esilon, łącznie zmieniany 1 raz.
-
lukass
- 5 gwiazdek
- Auto: Proto WRC'17 i 4 razy 4x4 - czyli w sumie 5 razy 4x4
- Polubił: 8 razy
- Polubione posty: 146 razy
To by było zbyt prosteChloru pisze: Udało się zgrać przesyłkę konduktorską z Warszawy z pociągiem z Kielc?!![]()
![]()

esilon pisze: p.s. Lukass, dzięki, naprawdę logistycznie rewelacyjnie ogarnąłeś

Polecam sie na przyszłość. U nas każdy klient tak samo ważny - i ten co daje zarobić na waciki i ten co na paliwo do 911

A tak w ogóle to mam do sprzedania oryginalne fabrycznie nowe 19" AMG z nowymi letnimi oponami (tyle co z lwety zjechały)

był WRX powered by Jako & PB98 i STi MY'05 EU DCCD
lukass pisze: A tak w ogóle to mam do sprzedania oryginalne fabrycznie nowe 19" AMG z nowymi letnimi oponami (tyle co z lwety zjechały)
rezerwacja

-
lukass
- 5 gwiazdek
A moze by tak je na allegro i 20" na lato...... 

lukass pisze: A moze by tak je na allegro i 20" na lato......
juz kiedys byłem murzynem

Kuzwa, mam w leksie /45 niskie siedemnastki i hacze o kazdy kraweznik ... w zyciu bym wiekszych nie bral, szczegolnie na pl
Ostatnio zmieniony 22 gru 2016, o 14:50 przez gregski, łącznie zmieniany 1 raz.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Esi, mi proponował wysłanie operatora łyżki do opon celem negocjacji dodatkowego rabatu ;) A już zupełnie na poważnie obsługa pierwsza klasa znajomi których podsyłam tez w 100% zadowoleni!
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Jakbyś czytał moje posty, to byś wiedział, że w tej sprawie nic się nie zmieniło od 1973...esilon pisze: p.s znalazlem ściemnianie zegarów, rano

Też szukałem...

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Dziady pierońskie, poszli wy na inne forum z tymi mercami i lexami 

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
no teraz wiem gdzie jestemSo What! pisze:Widzę, że nazwa Forum idzie z duchem czasu

trzeba zachować dla potomnych

- Załączniki
-
- Screen Shot 12-22-16 at 03.50 PM.PNG (9.93 KiB) Przejrzano 29282 razy
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
-
lukass
- 5 gwiazdek
No mnie to jeszcze Vito ratuje, ale Mazda choć na M to jednak nie Benzbusik pisze:no teraz wiem gdzie jestemSo What! pisze:Widzę, że nazwa Forum idzie z duchem czasu
trzeba zachować dla potomnych

W205jarmaj pisze:Jaki to model
bardzo dobrze pasujący do tego opakowaniajarmaj pisze:i co tam jest za motor?

Esi,
wielkie dzięki za jazdę testową....
potwierdziłem, to co pisałem gdy zacząłem jeździć C180, a potem C200, czyli że w tej budzie jest spory potencjał, tylko trzeba ją zestawić z innym silnikiem

Olek. Twoje zdrowie
dzieki
spalanie 10,2/100 od odbioru a jazdy demonstracyjne po miescie 13,6

dzieki

tak własnie jeździ teraz :0,jarmaj pisze: O, taksówka!
spalanie 10,2/100 od odbioru a jazdy demonstracyjne po miescie 13,6

Esi jeszcze raz gratulacje

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Esi, starzejesz się dostojnie i elegancko
gratulacje 

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
No cóż. Esi gratuluję porządnej fury. Ty, i Bilex, pokazujecie, że MB może być jednak fajny :)
A... nic nie pisz o drodze po auto i z powrotem, jak i o samym aucie. Popsujesz całą zabawę w "kto wie więcej" kolegom. A ciekaw jestem rozwoju wątku, może ktoś wie jaki zapach miało mydło na MOPie

A... nic nie pisz o drodze po auto i z powrotem, jak i o samym aucie. Popsujesz całą zabawę w "kto wie więcej" kolegom. A ciekaw jestem rozwoju wątku, może ktoś wie jaki zapach miało mydło na MOPie