Wole nie wiedziec co sie wciaga z tej foczki...damaz pisze:następnym razem przyniosę jakieś reklamówki elektronicznych papierosów.![]()

Wole nie wiedziec co sie wciaga z tej foczki...damaz pisze:następnym razem przyniosę jakieś reklamówki elektronicznych papierosów.![]()
Chryste, pomyśl o moich dzieciach i o tym, że im buty na zimę muszę kupićKruszyn pisze:Ja też krakusa chętnie zobaczę![]()
Gdzie się stołujemy
Może tu http://www.tawernatabaka.pl/
So What! pisze: Będę w poniedziałek (9.11) w Warszawie.
inquiz pisze: bym proponował 13 - tak akurat pora obiadowa
też tak myślę, teraz czas aby gość się wypowiedział.Konto usunięte pisze: Myślę, że dostosujemy się do gościa, bo on zdaje się do domu musi wrócić.
Nawet bardzo mogąMoniqa pisze: Czy kobiełki też mogą? Hawire mam blisko biurka więc chętnie wpadne i zobaczę mojego przyszywanego kuzyna
to jak mogą to będą..nie mogła Monia do Smoka to musiał Smok do StolicySo What! pisze:Hawira, godz. 13.00. Oki?
Nawet bardzo mogąMoniqa pisze: Czy kobiełki też mogą? Hawire mam blisko biurka więc chętnie wpadne i zobaczę mojego przyszywanego kuzyna![]()
ile ja się tym pociągiem najeździłam to tylko ja wiem,plus jest taki że zazwyczaj jedzie "tramwaj" więc jest ciszej i można na chwile przymknąć jedno okoesilon, pociągiem (o 6.00)
So What! pisze: esilon, pociągiem (o 6.00 )
So What! pisze: pociągiem (o 6.00)
So What! pisze: Hawira, godz. 13.00. Oki?
Zowas, może i ja podjadę jak matka korporacja pozwoli a jak nie to szykuj przełyk, bo jak dobrze pójdzie to Cię nawiedzę w mieście białej gwiazdySo What! pisze: Hawira, godz. 13.00. Oki?