Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Pomijając nieszczęście , to Rutkowski znowu nosa utarł policji a tvn się nabija z policji ,że grupy operacyjnej nie mogą zebrać. Czyżby nie było trzeźwych ze specjalnej grupy operacyjnej 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
kuzon, mi też jest jej żal 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Ja nie rozumiem, jak wam może być żal tej kobiety?burat pisze:kuzon, mi też jest jej żal

Coś mi się wydaje, że w tej sprawie pojawią się inne okoliczności.
Strasznie smutna wieść

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
ja stawiałem na adopcje zagraniczną na czarnoburat pisze:kurwa tak coś czułem

ps:
jak na razie nie odnaleziono zwłok dziecka
Boję się że nie znajdąKonto usunięte pisze:ja stawiałem na adopcje zagraniczną na czarnoburat pisze:kurwa tak coś czułema tu czarny koniec- ciekawe co będzie wiadomo po sekcji i czy był to wypadek
ps:
jak na razie nie odnaleziono zwłok dziecka

Ona się przyznała Rutkowskiemu bo on zrobił kilka ruchów , których nie wolno wykonac policjantowi .
Może po prostu do niego nabrała zaufania ? A zdanie o nim mam że naciągacz .
Doxa, zakładając, że wersja z upadkiem dziecka jest prawdziwa - to co, nie żal ci pani, której upada dziecko, zabija się a ona w szoku wywozi je do lasu? WYobrażasz sobie ten szok? Ja sobie tej sytuacji w ogóle we własnym wydaniu nie wyobrażam.
Ale chodzi mi po głowie co innego - może powiedziała to Rutkowskiemu, ale może prawdziwa jest stara wersja... kto wie. Ona w szoku
Ale chodzi mi po głowie co innego - może powiedziała to Rutkowskiemu, ale może prawdziwa jest stara wersja... kto wie. Ona w szoku
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Dla mnie to nie koniec tragedii.
Od początku zastanawiał mnie spokój Ojca dziecka.
Matka od pierwszych relacji w żałobie. Czy to policmajstrów także nie zastanowiło?
Od początku zastanawiał mnie spokój Ojca dziecka.
Matka od pierwszych relacji w żałobie. Czy to policmajstrów także nie zastanowiło?
Dolce far niente 

-
zino
- 4 gwiazdki
- Auto: FWD A4 + RWD TRX450R + AWD Forester 2,5 XT AT MY2007
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
tysiące podobnych wypadków zdarza cię co roku, a tu nagle taka "medialna sprawa"
stało się, wielka strata dla rodziny
ale "pranie" to dopiero teraz się zacznie
Rutkowski pewnie podszedł matkę i się wysypało...
szkoda dziecka...
sam mam 8M córkę
stało się, wielka strata dla rodziny
ale "pranie" to dopiero teraz się zacznie
Rutkowski pewnie podszedł matkę i się wysypało...
szkoda dziecka...

sam mam 8M córkę
Dlaczego znowu? Przecież ten koleś to jedno wielkie nieporozumienie. Ja się zastanawiam kto mu zlecił te poszukiwania i kto go lansuje w mediach.Kruszyn pisze:Pomijając nieszczęście , to Rutkowski znowu nosa utarł policji a tvn się nabija z policji ,że grupy operacyjnej nie mogą zebrać. Czyżby nie było trzeźwych ze specjalnej grupy operacyjnej
Dzisiaj czytałem, że odnalezione przez Rutkowskiego ciało dziecka okazało się być zwiniętą kurtką.
czarne jest piękne...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
medialna szopka i tyle
ciekawe po co tvn24 puszcza nagranie matki otrzymane od Rutkowskiego
ciekawe po co tvn24 puszcza nagranie matki otrzymane od Rutkowskiego

Bo ten skurwiel to sprzedał tej zafajdanej stacji a oni żeby podkreślić swój kunszt na poziomie "pudelka" to wyemitująKonto usunięte pisze: ciekawe po co tvn24 puszcza nagranie matki otrzymane od Rutkowskiego![]()

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
zaczyna byc grubo- to tylko domysły ale scenariusz może byc o wiele grubszy i zaskoczy wszystkich cos tak czuje
Mąż i ojciec dziecka

I komentarz pod nim
"Likanie... - przy nas wampiry są niczym"

Mąż i ojciec dziecka

I komentarz pod nim
"Likanie... - przy nas wampiry są niczym"

Arno, no jakoś nie, nie szkoda mi jej wcaleArno pisze:Doxa, zakładając, że wersja z upadkiem dziecka jest prawdziwa - to co, nie żal ci pani, której upada dziecko, zabija się a ona w szoku wywozi je do lasu? WYobrażasz sobie ten szok? Ja sobie tej sytuacji w ogóle we własnym wydaniu nie wyobrażam.

A ta matka, to co? Jest lekarzem, ze stwierdziła zgon na miejscu, zaraz po upadku?
Jak nawet wpadasz w panikę po tego typu zdarzeniu, to za wszelką cenę próbujesz zaalarmować innych,jeśli sam nie jesteś w stanie zadzwonić po pomoc, tak mi się wydaje

Oby tak było!Konto usunięte pisze: ja stawiałem na adopcje zagraniczną na czarno
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
Niestety nie . Odnaleźli,znaczy powiedziała gdzie ukryła.Doxa pisze: Konto usunięte napisał(a):ja stawiałem na adopcje zagraniczną na czarno
Oby tak było!

http://www.tvn24.pl/0,1733584,0,1,znale ... omosc.html
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
tam coś mogło być nie bardzo w relacjach między członkami rodziny (ponoć założona niebieska karta) , mogło tak być ,że rzeczywiście to był nieszczęśliwy wypadek ,a dziewczyna bała się ,że rodzina ją za to ,mówiąc brzydko "zajebie" w zaciszu domu i zagrała tę szopkę myśląc ,że jakoś to będzie.
Oczywiście to są moje rozważania. A zdjęcie ojca i tekst o lykanach ,do tego jeszcze stwierdzenie dziś w wiadomościach ,ze tata chciał się stać wilkołakiem i do tego trzeba zabić dziecko i wypić krew to nie wiem czy płakać czy się śmiać z ludzkiej głupoty i szukania sensacji

Oczywiście to są moje rozważania. A zdjęcie ojca i tekst o lykanach ,do tego jeszcze stwierdzenie dziś w wiadomościach ,ze tata chciał się stać wilkołakiem i do tego trzeba zabić dziecko i wypić krew to nie wiem czy płakać czy się śmiać z ludzkiej głupoty i szukania sensacji

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

dobrze, że już tego nie widzę, bo jestem jakieś 15000km od domu.
TVNy rzucają się na takie tematy, bo to gawiedzi daje materaił do dywagacji i ma to pewnie szaloną oglądalność.
Dziennikarze zeszli na psy do tego stopnia, że wyciągają informację od ludzi np z medycyny jak ktoś sobie kuśkę złamie i potem robią facetowi koszmar z życia.
TVNy rzucają się na takie tematy, bo to gawiedzi daje materaił do dywagacji i ma to pewnie szaloną oglądalność.
Dziennikarze zeszli na psy do tego stopnia, że wyciągają informację od ludzi np z medycyny jak ktoś sobie kuśkę złamie i potem robią facetowi koszmar z życia.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Arno, to masakra jakaś. Oprócz dzieciaka, szkoda mi teraz tej matki - chociaż sam jestem dość radykalny. Tak się jednak nie robi. Nie zdziwię się jak jutro na gazecie będzie inny czerwony nagłówek.
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/powodzi ... omosc.html
aż zerknę do dziennika, bo pierwsze słyszę.
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/powodzi ... omosc.html
aż zerknę do dziennika, bo pierwsze słyszę.

http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia ... es,1755478
citan, domagaj się odszkodowania, albo zmieniaj nick...
citan, domagaj się odszkodowania, albo zmieniaj nick...

Dolce far niente 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Alan, Alan, Alan!, jak widzę autorkę to już nie chce nawet czytać 

Alan, Alan, Alan!, biedaczka Środa znów bełkocze, winne patologia, społeczeństwo i małomiasteczkowa mentalność z chrześcijańską moralnością. może niech do siebie do domu biedną dziewczynę przygarnie.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
no a z innej beczki. Wygląda na to, że Marta zwiedzi AbuDhabi, oraz ewentualnie Londyn.
http://www.etihadairways.com/sites/etih ... 0bab4193c9
http://www.etihadairways.com/sites/etih ... 0bab4193c9