Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
jak już to przehandluj
np. za wiewiórkę
będzie bardzo ładnie nad stawami wyglądać ;)
if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Dido jak nicdamaz pisze:czas: wczoraj (sobota) 15.40
miejsce: Al. Jerozolimskie/skręt w Łopuszańską. tłok jak zwykle w tym miejscu
akcja: srebrny, zdrowo ufajdany Foreś WZ.... MY06 lub MY07, oświniaczony, przemieszcza się prawym pasem. tuż przed skrętem w Łopuszańską śmiałym, acz zgrabnym niezwykle, manewrem zajmuje lewy pas (do skrętu) po czym wtapia się w szarość asfaltu, nieba i innych pojazdów.
P.S.
ze względu na tempo wydarzeń wybaczamy brak odpowiedzi na nasze radosne klaksonowanie.![]()
![]()
![]()
P.S. II
Dido_
mamy taką, ale nie sprzedamy. podglądanie, jak nap.... la się ze srokami zbyt wielką frajdą jest.zagatka pisze:jak już to przehandlujnp. za wiewiórkę
będzie bardzo ładnie nad stawami wyglądać ;)
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Pozdro dla białej imprezki z napisami sport cos tam na Inflanckiej w Wawie... 
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
ej, co to za nazwa ulicy.. Inflancka
w Lodzi tez jest.. bez sensu...
pozdro dla niebieskiego STI wczoraj na A2 w kierunku nowego tomysla..
pozdro dla niebieskiego STI wczoraj na A2 w kierunku nowego tomysla..
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
gregski pisze: ej, co to za nazwa ulicy.. Inflancka w Lodzi tez jest.. bez sensu...
Trzeba się było historii uczyć http://www.sciaga.pl/tekst/70358-71-inf ... viii_wieku
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Damazie wybaczcie łaskawie ale to wszystko przez mojego osobistego GPS'a uwzględniającego korki(sterowanego telefonicznie)damaz pisze:czas: wczoraj (sobota) 15.40
miejsce: Al. Jerozolimskie/skręt w Łopuszańską. tłok jak zwykle w tym miejscu
akcja: srebrny, zdrowo ufajdany Foreś WZ.... MY06 lub MY07, oświniaczony, przemieszcza się prawym pasem. tuż przed skrętem w Łopuszańską śmiałym, acz zgrabnym niezwykle, manewrem zajmuje lewy pas (do skrętu) po czym wtapia się w szarość asfaltu, nieba i innych pojazdów.
P.S.
ze względu na tempo wydarzeń wybaczamy brak odpowiedzi na nasze radosne klaksonowanie.![]()
![]()
![]()
P.S. II
Dido_
Fido kochanie czytaj takie rzeczy wolno i ze zrozumieniem a nie zbyt bujną wyobraźnią
NIE SKRĘCAŁAM NA SKRZYŻOWANIU Z PRAWEGO PASA W LEWO !!!
rrosiak, jak widac nigdy nie jest za pozno
myslalem, ze to od inflacji
gregu_techniczny
gregu_techniczny
Pozdrowienia dla Barbie dziś koło 14.30 skręcałaś z Waryńskiego w Batorego. Ja jechałem od strony Pl. Unii Lubelskiej. Machałem przez szybę, potem usiłowałem Cię dogonić, ale skręciłaś w stronę ulicy Biały Kamień.

Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Wyjaśnienie specjalnie dla Gregskiego: Unia Lubelska nie konkuruje z Unią Europejską. Unią Lubelską nazywamy umowę międzynarodową Królestwa Polskiego z Wielkim Księstwem Litewskim zawartą 1 lipca 1569 roku na Sejmie w Lubliniehogi pisze: Ja jechałem od strony Pl. Unii Lubelskiej.
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Pozdrawiam czarnego forka z naklejką plejad (nr 5 chyba
), obok którego zaparkowałam w ubiegły czwartek w Krakowie na ul.Konecznego (oś. Żabiniec) 
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
Ale Junkersem? Bo kojarzę, że jakiś Ford mnie gonił ale Junkersa nie zauważyłamhogi pisze:Pozdrowienia dla Barbie dziś koło 14.30 skręcałaś z Waryńskiego w Batorego. Ja jechałem od strony Pl. Unii Lubelskiej. Machałem przez szybę, potem usiłowałem Cię dogonić, ale skręciłaś w stronę ulicy Biały Kamień.
![]()
![]()
Odpozdrawiam w każdym razie
piękneSo What! pisze:Wyjaśnienie specjalnie dla Gregskiego: Unia Lubelska nie konkuruje z Unią Europejską. Unią Lubelską nazywamy umowę międzynarodową Królestwa Polskiego z Wielkim Księstwem Litewskim zawartą 1 lipca 1569 roku na Sejmie w Lubliniehogi pisze: Ja jechałem od strony Pl. Unii Lubelskiej.
Brudny byłem, świniacze na lusterku niewidoczne, ja jechałem za fordem to był chyba czarny fusion albo fiesta.barbie pisze: Bo kojarzę, że jakiś Ford mnie gonił ale Junkersa nie zauważyłam![]()
Miałaś okulary na nosie (przeciwsłoneczne).
No i róziowe napisy Subarbie i świnki
Doradca Finansowy
Wszysko sie zgadza, tym bardziej odpozdrawiam zatemhogi pisze:Brudny byłem, świniacze na lusterku niewidoczne, ja jechałem za fordem to był chyba czarny fusion albo fiesta.barbie pisze: Bo kojarzę, że jakiś Ford mnie gonił ale Junkersa nie zauważyłam![]()
Miałaś okulary na nosie (przeciwsłoneczne).![]()
No i róziowe napisy Subarbie i świnki
- So What!
- 6 gwiazdek
Była w Krakowie i nie wpadła na kawę...Doxa pisze:Pozdrawiam czarnego forka z naklejką plejad (nr 5 chyba), obok którego zaparkowałam w ubiegły czwartek w Krakowie na ul.Konecznego (oś. Żabiniec)
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Pozdrawiam Fidka,
jakiś czas temu spotkanego na znanej w świecie całym (ze względu na najwyższy poziom cen paliw) stacji benzynowej.
Pocmokaliśmy trochę nad Flotą (Fido z grzeczności - to było widać
) , odebraliśmy dwie torby (odebraliśmy ?) i pojechalimy dalej walczyć na trasie.
Ot i cała człowiecza historia
Pozdrawiam
Grzegorz
jakiś czas temu spotkanego na znanej w świecie całym (ze względu na najwyższy poziom cen paliw) stacji benzynowej.
Pocmokaliśmy trochę nad Flotą (Fido z grzeczności - to było widać
Ot i cała człowiecza historia
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
- So What!
- 6 gwiazdek
gregski, chcesz powiedzieć, że człowiek uczy się na błędach
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?p=63104#p63104
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?p=63104#p63104
So What!, wbrew pozorom, tym razem nie musialem zagladac do wiki
choc pewnie jeszcze nie raz zajze
choc pewnie jeszcze nie raz zajze
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Oj tam gadasz. Niski jest diabelnie, muszę się tylko trochę przyzwyczaićGrzesiek_67 pisze:Pocmokaliśmy trochę nad Flotą (Fido z grzeczności - to było widać![]()
Ale i tak dzięki za miłe spotkanko, przynajmniej zobaczyłem, że żyjesz i masz się dobrze
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Konto usunięte pisze: Ale i tak dzięki za miłe spotkanko, przynajmniej zobaczyłem, że żyjesz i masz się dobrze I nie jeździj za szybko na tym twardym zawieszeniu
Torby masz ?
Właśnie teraz wręcz wypada szybko jeżdzić
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Pozdrawiam brudną, było ciemno, Imprezę, która mnie wczoraj wieczorem kilkakrotnie w Olsztynie kolo Zamku na Nowowiejskiego rykiem straszyla...
Dolce far niente 
Pozdrowienia dla Tribecki widzianej dzisiaj w Kiekrzu koło 14 i czarnej Imprezy która jechała dwa samochody za Tribecką i dla Imprezy Outback za którą jechałem ul. Jackowskiego w Poznaniu jakąś godzinę temu
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Pozdro dal nowej Imprezki niebieskiej na Inflanckiej przy szpitalu jezu same subaraki 
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....