Oddał młotek?Konto usunięte pisze:Nie, wkurzony klient.Konto usunięte pisze:ale ze co, że śnieg??![]()

Oddał młotek?Konto usunięte pisze:Nie, wkurzony klient.Konto usunięte pisze:ale ze co, że śnieg??![]()
Z nawiązką.Konto usunięte pisze:Oddał młotek?Konto usunięte pisze:Nie, wkurzony klient.Konto usunięte pisze:ale ze co, że śnieg??![]()
![]()
Z kim ten wywiad przeprowadzałeś?adixi1 pisze:z moich wywiadów wynika, iż niedługo pojawi się kolejny SVX na sprzedaż...
Ze mną, wywróżyłam.Konto usunięte pisze:Z kim ten wywiad przeprowadzałeś?adixi1 pisze:z moich wywiadów wynika, iż niedługo pojawi się kolejny SVX na sprzedaż...
mogło być.Konto usunięte pisze:adixi1,jak było?
Przyjmij wyrazyszamot pisze: Raportuje że zrobiłem se ryse i wgniotkę na tylnim błotniku
rwa mać![]()
Mam, albo miałem, co za różnica, wiadomo, że Edyty zmienne sąKonto usunięte pisze:![]()
też tak masz
![]()
![]()
![]()
![]()
A na kogo zmieniasz?adixi1 pisze:Mam, albo miałem, co za różnica, wiadomo, że Edyty zmienne sąKonto usunięte pisze:![]()
też tak masz
![]()
![]()
![]()
![]()
śmiej się śmiej - kolega...Konto usunięte pisze:Oddał młotek?Konto usunięte pisze:Nie, wkurzony klient.Konto usunięte pisze:ale ze co, że śnieg??![]()
![]()
Fakt, spie. Przepowiedziałas po Roz kolejny. Wykracz mi coś fajnego w końcu. Dobra śnieg może być.Konto usunięte pisze:Jutro tez ma sypać:lol:
Hje hje,za późnol_ewy pisze:Stachu, weź tabletke na ten dzień. Bez recepty są ;)