Coś niedobrego
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Re: Coś niedobrego
Grzesiek_67, to rzeczywiście niefart. Najważniejsze, że nikomu nic się nie stało.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Grzesiek_67 pisze: Ale i tak moja culpa, byłem z tyłu a zgodnie z Kodeksem - ten przed tobą może nawet tańczyć kankana a ty musisz zachować należytą ostrożność i tyle.
Współczuję, ale chyba kodeks nie usprawiedliwia zajechania drogi. 3 lata temu wjechałem gościowi w tyłek, bo hamując gwałtownie wjechał na mój pas. Bez żadnej dyskusji policja orzekła jego winę, nawet świadkowie nie byli potrzebni.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Grzesiek_67, smutne, dobrze, że przynajmniej nikomu nic się nie stało. Współczuję. Teraz czeka Cię strasznie męczący i wku... okres.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Przyjąłem Remo, dzięki zresztą wszystkim...wściekły jestem na siebie, jak diabeł. No prawdziwy debil
Gwidon - The debil
Tak wyglądają samochody debili :

Gwidon - The debil
Tak wyglądają samochody debili :

Ostatnio zmieniony 10 cze 2008, o 19:38 przez Grzesiek_67, łącznie zmieniany 1 raz.
Brak podpisu.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Grzesiek_67 pisze: Ludzi się od groma naschodziło, bo huk był taki, jakby samolot spadł.
Mówisz jakbyś miał w tej materii jakieś doświadczenie

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Grzesiu!Grzesiek_67 pisze: No prawdziwy debil
Ja kiedyś wyjąłem kluczyk ze stacyjki w czasie jazdy jak skręcałem pod dom (żeby szybciej było).
Ze zdziwieniem zanotowałem ułamek sekundy potem, że kierownica się zablokowała...

Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Gal,
musialeś Grzegorzu czegoś/kogoś bardzo pragnąć w domu. Wyobraziłem to sobie i się uśmiechnąłem. Fajne
Wasz nadworny debil
musialeś Grzegorzu czegoś/kogoś bardzo pragnąć w domu. Wyobraziłem to sobie i się uśmiechnąłem. Fajne

Wasz nadworny debil
Brak podpisu.
No przykrość.
Ale jak to ten drugi uciekł? Bo rozumie (
) że też ucierpiał. Nie zauważył?
Ale jak to ten drugi uciekł? Bo rozumie (

Grisza, o czym Ty dumał, a?
Dobrze, że wszystko ok, z Tobą.
Teraz możesz się zwać: Mister TheBil(l).
Dobrze, że wszystko ok, z Tobą.
Teraz możesz się zwać: Mister TheBil(l).

czarne jest piękne...
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
minimus,
EDIT. Przepraszam kochani ale usuwam niniejszą część opisową w związku z pewną, bardzo zdroworozsądkową sugestią.
Grzegorz
EDIT. Przepraszam kochani ale usuwam niniejszą część opisową w związku z pewną, bardzo zdroworozsądkową sugestią.
Grzegorz
Brak podpisu.
Ale za to masz prawdziwego lesnika. Dzien po wyplacie!Grzesiek_67 pisze:Wiem, że moja wina.
g.
Widzę, że masz zapas suchego drewna....

Dolce far niente 

Grzesiek_67 wow.
Ty nie jesteś debilem, tylko mega szczęściarzem. 190 lecieć bokiem i jeszcze walczyć z autem. Prawie jak WRC.
Troche zadrapania. Wymieni się i pojedzie dalej

Troche zadrapania. Wymieni się i pojedzie dalej

"...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
Dłubię to, dłubię tam to. :)
Dłubię to, dłubię tam to. :)
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Grzegorz, wyrazy współczucia.
Co do procedury doprowadzania do wypadku - zaliczyłem wieki temu taką samą historię (ja w prawo, on też, ja w lewo, on też, ja znów w prawo i... bum na środku), tylko że dużym fiatem w ładę, Kraków, Kamieńskiego tuż przed skrzyżowaniem z Wielicką... Na szczęście, straty też były tylko w sprzęcie, ale wina bez dyskusji moja. Mandat był "za niezachowanie odstępu". Już nie dociekałem, jak się zachowuje bezpieczny odstęp od wyprzedzanego, ale co tam...
Co do głupoty - stoczyłem się kiedyś do podziemnego garażu, po stromym zjeździe, spuszczając ręczny. Bez włączenia silnika. Tak ekologicznie chciałem się zachować. Fajnie się hamowało bez wspomagania, tuż przed ścianą.
Na szczęście mięśnie nóg zawsze miałem OK
Co do procedury doprowadzania do wypadku - zaliczyłem wieki temu taką samą historię (ja w prawo, on też, ja w lewo, on też, ja znów w prawo i... bum na środku), tylko że dużym fiatem w ładę, Kraków, Kamieńskiego tuż przed skrzyżowaniem z Wielicką... Na szczęście, straty też były tylko w sprzęcie, ale wina bez dyskusji moja. Mandat był "za niezachowanie odstępu". Już nie dociekałem, jak się zachowuje bezpieczny odstęp od wyprzedzanego, ale co tam...
Co do głupoty - stoczyłem się kiedyś do podziemnego garażu, po stromym zjeździe, spuszczając ręczny. Bez włączenia silnika. Tak ekologicznie chciałem się zachować. Fajnie się hamowało bez wspomagania, tuż przed ścianą.

Na szczęście mięśnie nóg zawsze miałem OK

Grzegorz, współczuję. Na szczęście uszkodzenia nie wyglądają na pierwszy rzut oka jakoś mega poważnie. Będzie git! 

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
Gal pisze: Grzesiu!
Ja kiedyś wyjąłem kluczyk ze stacyjki w czasie jazdy jak skręcałem pod dom (żeby szybciej było).
Ze zdziwieniem zanotowałem ułamek sekundy potem, że kierownica się zablokowała...![]()
Zaliczyłem kilka lat temu taki sam manewr w centrum miasta. Też mi się śpieszyło. Na szczęście tylko felga powiedziała "ała" po spotkaniu z krawężnikiem... też się straszliwie śpieszyłem

Grzesiek_67 jest okazja! - jakby co to możemy Ci ze szwagrem wyklepać z tego leśnika imprezę

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Kleptapablonas pisze:
Grzesiek_67 jest okazja! - jakby co to możemy Ci ze szwagrem wyklepać z tego leśnika imprezęalbo legasia w dizlu

Brak podpisu.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
dziękujGrzesiek_67 pisze: brak strat materialnych i zdrowotnych u innych użytkowników -to chyba najhważniejsze.

dziękujGrzesiek_67 pisze: poduszki nie odpalone,

aha a napinacze pasów?
pierdółka, 3-3500 peelenówGrzesiek_67 pisze: trochę cienko wygląda lewy bok i minimalnie przód (lewy reflektor, przeciwmgławicowy i kierunek zbite ale żaróweczki się palą).
wogóle jakieś zielone deżawi mam

Grzesiek_67, współczuję, bardzo

ale najgorsze, że na łikend 21/22 przyjedziesz pociągiem

Grzesiek_67 pisze: wściekły jestem na siebie, jak diabeł. No prawdziwy debil
witam w klubie, ale zmartwię Cię dodatkowo Grześku_67, to minie