?barbie pisze:na naszą szkapę przecież
g.
no bo normalnie się obrażę, no...Bilex pisze:Popelina jakaś, aż sprawdziłem...barbie pisze:na naszą szkapę przecież![]()
no chyba, że...
http://nasza-klasa.pl/profile/11781494/gallery/4
Ja zyje w XVIII wieku. Nowinki mnie nie sa znane.Bilex pisze:Think McFly, think!
gruby pisze: Ja zyje w XVIII wieku.
WRC fan pisze:
Uuu...to trzeba wpierw zacząć od wytłumaczenia kim jest Barbie![]()
barbie pisze: łomatko, jakie pospolite ruszenie na mój profil![]()
Galeria jest ukryta
EterycznyŻołądź pisze: Jak ktoś od tak, ma zobaczyć Twoją nową fryzurę skoro:
Tylko dla NieznajomychEterycznyŻołądź pisze: Galeria jest ukryta
Właśnie. Klaus...?WRC fan pisze: kim jest Barbie
WiS pisze: WRC fan, Ty to masz dziś piękny dzień... takie urodziny...![]()
WRC fan pisze: Trzeba se zasłużyć![]()
Grzegorz, gratulacjeGrzegorz pisze: A u mnie wczoraj taka oto nowina że urodził się syn.
wyrwalem chwastadevlin pisze: Ale co? To serce Chlora w celofanie, czy co? Bo nie rozumiem przeprosin![]()
mam przylepic z powrotem? kleju nie umylem, glupio mi bylo pod firma tak sie relaksowacdevlin pisze: Szkoda, słowo daję. Były takie oryginalne...![]()
Pewnie, paski ogrzewania tylnej szyby na pewno się uciesząremek pisze: mam przylepic z powrotem? kleju nie umylem, glupio mi bylo pod firma tak sie relaksowac
Brawo!!! Mi się tez bardziej podobają szyby bez folii!czyli zdarlem folie z szyb
Konto usunięte pisze: zawsze mnie zastanawiało czy ta folia to łatwo schodzi
Sam sie zdziwilem. Operacja trwala +/-10 min na dwie boczne. Im lepszy gat. folii tym fajniej sie to zrywa, sciagnalem w jednym kawalku obie szyby.Konto usunięte pisze: remek, łatwo zeszły? zawsze mnie zastanawiało czy ta folia to łatwo schodzi
remek pisze: Teraz tylko musze zmyc klej
Fido ma firmy "JAN Niezbędny" ponoć to dobra firma, nawet w TV ją reklamująremek pisze: Im lepszy gat. folii tym fajniej sie to zrywa