Ropa to zło , samochody i ich właściciele to mordercy a każde dodanie gazu w subaraku to zabija dwie foczki

Na kaczce mięsa mało... ;)jarmaj pisze: A nie można tej kaczki po prostu złapać, przyrządzić i zjeść?![]()
I oby więcej nie blokowałaźuf pisze: Nie pierwszy raz kaczka cos w tym kraju blokuje
ale smaczne to mięsko jest, ja chętnie przygarnę do zamrażarki wszystkie kaczuszki dywersantki.ky pisze: Na kaczce mięsa mało... ;)
To ja poproszę te 40 mln euro i kupie Wam po subarakuinquiz pisze: ja chętnie przygarnę do zamrażarki wszystkie kaczuszki dywersantki
Nie, boremek pisze: a ta firma nie może poprostu wyskoczyć tam w nocy i tej kaczce przywalić?
inquiz pisze: może wpłynąć niesprzyjająco na obecne i późniejsze zachowanie kaczki, a dodatkowo może spowodować stres, co nie jest wskazane w jej stanie
Doxa pisze: Może lepiej zrobić jeden zakręt dodatkowo, albo wiadukt omijając kacze gniazdo ?
ale co to za przyjemność.Doxa pisze: Jakiegoś sokoła wypuśćcie z daleka, załatwi to bez Waszego udziału w kilka minut
![]()
No ale to wszystko idzie na nasze wspaniałe drogiFUX pisze: Ale nie karajcie ludzi przedsiębiorczych ca. 20% danina tylko dlatego, ze kupuja furę o pojemności ponad 2,0l
No wiesz co taka fajna droga , dużo zakrętówFUX pisze: zwłaszcza za te odcinki typu Mala Kapela-JG...