Włoszczyzna w Vaillant'cie?vibowit pisze: 3 płyta główna pieca CO się zjarała.
Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
Spoko, ja kiedyś przez 2 miesiące nie miałem ogrzewania w domu, ani ciepłej wody. (Styczeń, Luty -parę lat temu w czasach jak jeszcze istniało coś takiego jak zima) Z ogrzewanie jakoś sobie jeszcze radziliśmy używając piecyków elektrycznych, ale z wodą już tak fajnie nie było. Choć po 2 tygodniach już mi nie robiło różnicy jaką temperaturę ma woda w której się kąpie.vibowit pisze: A coś niedobrego to to, że nie mam ciepłej wody w domu
Włoszczyzna na całej linii Immergas.Gal pisze:Włoszczyzna w Vaillant'cie?vibowit pisze: 3 płyta główna pieca CO się zjarała.
Inna rzecz, że coś jest namotane z kominem i zalewa piec wodą. Dłuuuga historia.
Dobrze, że serwisant nie marudzi tylko wymienia płyty na gwarancji.
czarne jest piękne...
Odprowadzenia skroplin nie maszvibowit pisze:Włoszczyzna na całej linii Immergas.Gal pisze:Włoszczyzna w Vaillant'cie?vibowit pisze: 3 płyta główna pieca CO się zjarała.
Inna rzecz, że coś jest namotane z kominem i zalewa piec wodą. Dłuuuga historia.
Dobrze, że serwisant nie marudzi tylko wymienia płyty na gwarancji.

Dolce far niente 

Nos także mialeś nieczynny ...radekk pisze: Choć po 2 tygodniach już mi nie robiło różnicy jaką temperaturę ma woda w której się kąpie.

Dolce far niente 

Mam, ale nie zawsze bangla. Zresztą, jak pisałem, to dłuuga historia.FUX pisze:Odprowadzenia skroplin nie masz

Najprawdopodobniej będę musiał komin od nowa składać. Tyle, że muszę znaleźć nowego składacza, bo z poprzednim chyba nie chcę już gadać.

czarne jest piękne...
radekk pisze:Choć po 2 tygodniach już mi nie robiło różnicy jaką temperaturę ma woda w której się kąpie.
Przestales sie kapac?
g.
Jakoś działałFUX pisze: Nos także mialeś nieczynny ...
Niegruby pisze: Przestales sie kapac?

Bardzo niedobrzeradekk pisze: Jakoś działał

Dolce far niente 

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
FUX pisze:Nos także mialeś nieczynny ...radekk pisze: Choć po 2 tygodniach już mi nie robiło różnicy jaką temperaturę ma woda w której się kąpie.
A w 1997 nie miałeś podobnych problemów z wodą i to w lecie?

radekk pisze: Na co można wymienić? I gdzie można zrealizować odbiór nagrody![]()
Na miejscu chyba nie...

Ale na Mokotowskiej 67a na pewno.

Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
???gruby pisze: Jak ja nie lubie Wroclawia!!!
Doradca Finansowy
No znowu mnie zmusili, zebym na wschod jechal...hogi pisze:???gruby pisze: Jak ja nie lubie Wroclawia!!!
g.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Córka zlamała rękę, leży w szpitalu, operacja koło północy.
Ech... ciężko mi ostatnio

Konto usunięte będzie dobrze, nie przejmuj się. Ani się nie spostrzeżesz a już wszystko będzie ok
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Marcin powiedz nam jak mała. I się nie przejmuj. Dzieciaki tak mają, że coś sobie muszą złamać raz na jakiś czas. Trzymamy kciuki.Konto usunięte pisze:Córka zlamała rękę, leży w szpitalu, operacja koło północy.![]()
Konto usunięte, no właśnie, jak dzisiaj córcia? Przykra sprawa, ale tak jak pisze Konto usunięte, co jakiś czas dzieci muszą nam przysporzyć trochę kłopotów
. Będzie dobrze.

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
Od 6.30 do 7 dziś rano jakiś debil darł się pod moim domem bełkotem z gatunku "otwieraj ku...waaaaaaa" zamiennie ze "słyszysz ch...juuuuuuuu???"
Około 7 się poddał.
Muszę mu przyznać że całkowicie się z nim zgadzam, bo skoro poszłam spać o 4.30, to ilość snu do 6.30 jest całkowicie wystarczająca i dalsze próby wypoczynku byłyby wysoce niestosowne
Około 7 się poddał.
Muszę mu przyznać że całkowicie się z nim zgadzam, bo skoro poszłam spać o 4.30, to ilość snu do 6.30 jest całkowicie wystarczająca i dalsze próby wypoczynku byłyby wysoce niestosowne

A słyszała paniusia o takich numerach jak 112 lub 22986?
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Naprawdę myślisz że byłam w stanie szukać telefonu?devlin pisze:A słyszała paniusia o takich numerach jak 112 lub 22986?

BTW: plotki takie wczoraj mnie doszły

Panie devlinie co to za paskudne pomówienia? Ja nie otwieram okien i nie włączam nawiewów ze względu na Obcego, ale przecież machałam

Żeby mnie? O niesympatyczność i niechętność rozmowną posądzać?