jarmaj pisze: Trąbienia niestety nie zarejestrowałem, ale już głuchy jestem, więc nic dziwnego...
To przez te hamulce

jarmaj pisze: Trąbienia niestety nie zarejestrowałem, ale już głuchy jestem, więc nic dziwnego...
Pewnie pablonas.michal pisze:Wczorajsze pozdrowienia dla zielonego gieetka kombi NSZ XXXX pod autocośtamem w Szczytnie przy rondu kauflandowym.
Możliwe, zamotany byłem - szukałem w Szczytnie brykietu do pieca - i prawie znalazłemArti pisze: Pewnie pablonas.![]()
Az, trzeba było dzwonić na 112. Jak w Szwecji.Azrael pisze:Pozdrowienia dla Arno z którym sobie jechaliśmy po ulicy Puławskiej trochę po poludniu. O zgrozo poruszalismy się 2x ograniczenie w padającym sniegu... bandyci drogowi z nas ;)
Azrael pisze:O zgrozo poruszalismy się 2x ograniczenie w padającym sniegu
Oplułem, wiadomo co...jarmaj pisze:Azrael pisze:O zgrozo poruszalismy się 2x ograniczenie w padającym sniegu
Ja rozumiem, że zima, śnieg, ślisko i te sprawy. Ale żeby aż tak się wlec???
Eeech, te z tych Foresterów to som jakieś takie nie gramotneosa551 pisze:Odpozdrawiam serdecznie. Dzisiaj rano byłam w takim szoku (z powodów zawodowych), że najpierw nie zajarzyłam kto to - jak zamigałeś awaryjnymi