Konto usunięte pisze: Socha zachowała sie jak debilka
Z kronikarskiego obowiązku chciałem tylko zauważyć, że pani Socha drzwi zamknęła..burat pisze: Kubik, Socha jak wysiadała powinna drzwi zamknąć
Nie prościej powołać forumową komisję śledcząWiS pisze:
Proponuję zrobić akcję społeczną i zebrać podpisy pod wnioskiem o refrendum w tej sprawie![]()
chodzi mi o samo wysiadanie - autobus wyrósł z boku a ona bez krępacji wrota otworzyła nawet nie patrzącBilex pisze:Konto usunięte pisze: Socha zachowała sie jak debilkaZ kronikarskiego obowiązku chciałem tylko zauważyć, że pani Socha drzwi zamknęła..burat pisze: Kubik, Socha jak wysiadała powinna drzwi zamknąć
Dokładnie nawet. Mało tego, rozejrzała się zanim wysiadła...
nie mówiąc o kierowcyFUX pisze: Pasażer z przodu samemu najczęściej patrzy w lusterko.
No i właśnie o to się rozchodzi - do zapis mówi, że zabrania się pozostawiania otwartych drzwi. Nie raz już słyszałem o sytuacji (jak w tym filmiku ze stacji benzynowej), gdy gościu wysiadał, a przypierdzielil mu inny pomimo tego że miał dwa pasy jezdni obok wolne żeby go ominąć - bo se chciał auto wyremontować.Kubik pisze:Na filmie widać że te drzwi były otwarte jakis czas a nie w czasie jazdy autobusu . W takiej sytuacji , jeśli zobaczysz auto na ulicy z otwartymi drzwiami i mu przywalisz to będzie jego wina ?
Bilex pisze: Za to Kornacki wsiada jak panisko do karety. Drzwi otwarte na cala szerokosc, nie wiadomo po co. Nie trzyma ich, mimo, ze jak sam ocenia "wyrywa drzwi z korzeniami"...
Zreszta o czym my dyskutujemy? Nie nasz cyrk, nie nasze malpy... :)
Konto usunięte pisze: ale temat jest
OBK H6 pisze: Zawsze jest winien ten co wjechał w tył
leinad pisze: Kur.. 10 punnktów, 500 zł i zero gadania.
Bogate te policjanty z drogówki.rrosiak pisze: Pan policjant (pozdrawiam) jeździ Tribecą US![]()
Pamiętam wywiad z panem policjantem z wydziału zajmującego się kradzieżami samochodów gdzieś w połowie lat dziewięćdziesiątych, w którym pozował on na tle swojego prywatnego MLa. Zastanawiałem się wtedy czy jest on tak bezdennie głupi, czy ma chociaż jakieś alibi w postaci np. żony z butikiem...Bergen pisze:Bogate te policjanty z drogówki.rrosiak pisze: Pan policjant (pozdrawiam) jeździ Tribecą US![]()
Z najnowszego raportu Instytutu Globalizacji wynika, że organizacja Euro 2012 będzie finansową klapą. - Polski podatnik dołoży do każdego biletu od 11 do 13,5 tys. złotych, przy uwzględnieniu tylko kosztów budowy stadionów - ujawnia Marek Łangalis, autor raportu. - Gdyby liczyć wszystkie inwestycje realizowane pod hasłem "Euro" dopłata wynosiłaby blisko 250 tys. - dodaje.
Piter 35 pisze:Co za Kretyni , ciekawe czy ktoś za to odpowie![]()
http://finanse.wp.pl/kat,104132,title,U ... omosc.html
Nie wiem jak w tym przypadku,bo to jest mistrzostwo świata.Ale prawo mamy tak skonstruowane ,że liczy się najtańsza oferta i to jest kluczowa przesłanka do wygrania licytacji.Nie liczy się doświadczenie,kapitał zakładowy ani nic więcej.I tu dochodzimy do paranoi ( tak jak z chińczykami przy autostradzie)liczy się tylko cena. Człowiek który by wybrał ofertę lepszą,ale droższą dopiero musiałby się tłumaczyć.A tak facet jest kryty-założenie,że przetarg nie był ustawiony- i kto mu co zrobi.Tyle,że znowu zapłacimy my wszyscy.Piter 35 pisze:Co za Kretyni , ciekawe czy ktoś za to odpowie