mały 5150 pisze: Eeech, te z tych Foresterów to som jakieś takie nie gramotne![]()
![]()
mały 5150 pisze: Eeech, te z tych Foresterów to som jakieś takie nie gramotne![]()
![]()
możliwe, że jeden z nich to była moja żona, ona zazwyczaj odmachuje jak zdążyesilon pisze:dwa forestery pozdrawiam, oba nie zareagowały oba we Wrocławiu, fuj
mały 5150 pisze:No mówiłem przecie![]()
![]()
![]()
j33mbo pisze: coś niebieskiego tak migneło szybko
Co brałeśesilon pisze: wczoraj samochody we Wrocławiu były w takim samym kolorze, wszystkie ,
FUX pisze: Co brałeś ?
Ja w piątek jadę najpierw na śląsk, a potem A4 do krakowa na koncert Leningradu. Aż się boję, ile spalę, z drugiej strony nie mogę się doczekać przedmuchania wydechuesilon pisze: ja nic, ale Forester wział 16/100,
jak fajnie, że nie mam pod nosem autostrady![]()
Uważaj, żeby nieme kino Ci nie przedmuchało...wil3 pisze: z drugiej strony nie mogę się doczekać przedmuchania wydechu
Mamy karnawał, jak szaleć to szalećFUX pisze: Uważaj, żeby nieme kino Ci nie przedmuchało...
Portfela.
Odpozdrawiam i sugeruję wizytę w serwisieesilon pisze:specjalne pozdrowienia dla H6 którego niemiłosiernie skopałem zepsutym forysiem
Ale jak to?? W takim razie w serwisie powinien znaleźć się raczej H6, a Twój foryś jak tak śmiga diabelsko, to go lepiej nie tykaćesilon pisze:specjalne pozdrowienia dla H6 którego niemiłosiernie skopałem zepsutym forysiem
wil3 pisze: Ale jak to?? W takim razie w serwisie powinien znaleźć się raczej H6, a Twój foryś jak tak śmiga diabelsko, to go lepiej nie tykać![]()
No nie wiem, ze mną szedł równo, stąd moje zdziwienierrosiak pisze:esilon był przekonany, że OBK H6 przyśpiesza do setki w 7s. Biorąc pod uwagę fakt, że jest to jednak 8,5s, a forek mi zbyt daleko nie uciekł to jednak On powinien się martwić
Znaczy że co, że mamy się nie ścigać na prostych, bo to obciach?vibowit pisze:eh.. Ci mistrzowie prostych.![]()
![]()
wil3 pisze: No nie wiem, ze mną szedł równo,
wil3 pisze: Chyba, że chciał mnie pozdrowić "od niechcenia" i nie szedł pełną parą
rrosiak pisze: esilon był przekonany, że OBK H6 przyśpiesza do setki w 7s. Biorąc pod uwagę fakt, że jest to jednak 8,5s,
No, to kiedy ustawka? :D Spotkanie obciachowych mistrzów prostych, a co!esilon pisze:wil3 pisze: Chyba, że chciał mnie pozdrowić "od niechcenia" i nie szedł pełną parą
tak było
![]()
Jesteś pewnyKonto usunięte pisze: Wery fany. Do jakiegoś kropkowicza zapewne