devlin pisze: W Ośnie byłem nie dalej niż miesiąc temu
Po prostu DeForum HotSpot, ja tam byłem w ten poniedziałek

devlin pisze: W Ośnie byłem nie dalej niż miesiąc temu
Moze przeswit zmniejsza, ale tyle razy, ile razy u mnie uratowala miske olejowa i inne elementy, to juz jej. Na pewno kilka razy sie zwrocilarrosiak pisze:Olleo pisze: Moglbys rzucic okiem ile masz odstepu miedzy plyta, a najbardziej odstajacym elementem nad nia (nie liczac mocowan)?
Nie więcej niż 0,5cm. Stwierdzam, że płyta aluminiowa w niektórych przypadkach bardziej przeszkadza niż pomagaPonieważ osłania kolektory to jednocześnie zdecydowanie zmniejsza (jakieś 5cm) prześwit w osi centralnej pojazdu. Podejrzewam, że gdybym nie miał płyty to wcale bym nie zahaczył o żadne kamienie.
jak o mnie chodzi to odpada. 4Turbo Rally Sprint robie.WiS pisze: 25-27.07
Co prawda kasuje to możliwość wzajemnego kibicowania - ale brzmi rozsądnie... A wieczorem wspólna biesiada obu frakcji.FUX pisze: kto chce upalac w sobotę, lecz teren także w sobotę...
devlin pisze:robimy imprezę czysto błotną
WiS pisze: Teoretycznie można jeszcze tak:
- kto chce poupalać, po prostu zapisuje się w sobotę na superoesa:
http://automobilklub.kielce.pl/a,153,V_ ... _2008.html
- a część terenową przesuwamy na piątek albo niedzielę.
Czasami mam wrażenie, że na swoim kropkowym awatarze miałeś złą postać z Mapetów.devlin pisze: Nie kombinujmy pliz z tymi torami - to jest wątek o jeździe po błocie i niech taki pozostanie.
Czyli moje zdanie - robimy imprezę czysto błotną.
Dlatego proponowałem przenieść się do "spotkań", byłoby bardziej uniwersalniedevlin pisze: to jest wątek o jeździe po błocie
Nie naciskam, propozycja torowa była tylko po to, żeby ci, którzy mają nisko zawieszone auta też mieli okazję nieco się popopisywaćdevlin pisze: Nie kombinujmy pliz z tymi torami
Wymiękasz...?EterycznyŻołądź pisze: Co innego pojeździć sobie po torze, a co innego śróbkować się na torze.
Mylisz mnie z kimś - ja miałem dobrąEterycznyŻołądź pisze:
Czasami mam wrażenie, że na swoim kropkowym awatarze miałeś złą postać z Mapetów.
No to tak:vibowit pisze: z tego co naliczylem to na tor pisali się
1. EŻ
2. FUX
3. Chlor
4. WiS
5. vibowit
WiS pisze: 4) Chlora i EŻa podejmuję się w sobotę przed imprezką biesiadną przewieźć Yarkiem po okolicznych wioskach i lasach... jako namiastce () toru (
)...
Biuro podróży WiS & Esilon Inc. przedstawiło już bardzo konkretną ofertę.Chloru pisze:Jak sie nie bede wygrzewał to i owszem. A potem polatamy malym białymOdpowiedz dam pod koniec tygodnia - zalezy to od tego co zaproponują biura podróży. ;)
vibowit pisze: Biuro podróży WiS & Esilon Inc. przedstawiło już bardzo konkretną ofertę.
To kto założy temat w spotkaniach?
Chloru pisze: All Inclusive ?