z innych filmikow ten niezly, zreszta nazwa toru tez niezla

Link: http://www.youtube.com/watch?v=6HDCb5qY ... re=related
Chloru pisze: Po prostu wokół tego regulaminu dość głośno ostatnio.
A dla mnie zabawa, bo od fizyki i realizmu to mam auto w garażu.eMTi pisze:hmmm dla mnie fizyka i realizm są w grach samochodowych najważniejsze
Masz topową eNkę, że o WRC czy S2000 nie wspomnę? A może jakiś Leon z cyklu WTCC? Zazdroszczę garażuvibowit pisze: A dla mnie zabawa, bo od fizyki i realizmu to mam auto w garażu.![]()
Wybierasz złe grykris82 pisze: Mnie, czyli osobę, która jakieś tam podstawy prowadzenia samochodu zna, potwornie irytuje brak dobrej fizyki w grach samochodowych![]()
Sugerujesz, że grając w Forza jesteś w stanie poczuć się dokładnie jak za kierownicą Nki czy innego WRC? Zazdroszczę wyobraźni.pablonas pisze:Masz topową eNkę, że o WRC czy S2000 nie wspomnę? A może jakiś Leon z cyklu WTCC? Zazdroszczę garażuvibowit pisze: A dla mnie zabawa, bo od fizyki i realizmu to mam auto w garażu.![]()
![]()
Tak też było - dopóki nie pojawiło się GT5pablonas pisze: Wybierasz złe gry![]()
Nie wiem, nie grałem w Forzavibowit pisze: Sugerujesz, że grając w Forza jesteś w stanie poczuć się dokładnie jak za kierownicą Nki czy innego WRC? Zazdroszczę wyobraźni.![]()
prawie tak samo dobrze jak omijanie dziur we wrocławskich ulicachpablonas pisze: No i gry poprawiają refleks
Od wrocławskich ulic wara...kris82 pisze:prawie tak samo dobrze jak omijanie dziur we wrocławskich ulicachpablonas pisze: No i gry poprawiają refleks![]()