plemniki?Baficzka pisze: niezwykle tajną zawartością
PODZIĘKOWANIA
Re: PODZIĘKOWANIA
Bafi, dopiero Ci oddał
Co on z tym robił tyle czasu? Pewnie w nocy szalał po Wrocławiu w szpilkach gej wstrętny
Mnie to On coś tak właśnie niewyraźnie wyglądał 
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
mały 5150, no coś ciężko mi było się z nim spotkać, ciągle jakieś wymówki :P
dziś to nawet telefonu nie chciał odbierać - udawał że nie słyszy - i wysłał mnie gdzieś do jakiegoś domofonu dziwnego... tylko zapomniał powiedzieć, że jak chcę do mieszkania nr 2, to muszę wcisnąć 13
ale ja się nie dałam i poczekałam, aż jakiś sąsiad wróci ze spaceru i mnie do bramy wpuści
weszłam przez drzwi z nrem 2, spojrzałam groźnie na Emtiego i odzyskałam paczuszkę
dziś to nawet telefonu nie chciał odbierać - udawał że nie słyszy - i wysłał mnie gdzieś do jakiegoś domofonu dziwnego... tylko zapomniał powiedzieć, że jak chcę do mieszkania nr 2, to muszę wcisnąć 13
ale ja się nie dałam i poczekałam, aż jakiś sąsiad wróci ze spaceru i mnie do bramy wpuści
weszłam przez drzwi z nrem 2, spojrzałam groźnie na Emtiego i odzyskałam paczuszkę
Life's too short to get upset.

Serdecznie "pozdrawiam" sławny serwis na Dolnym Śląsku, za gruntowny przegląd po 90kkm i rzetelne sprawdzenie poziomu oleju w skrzyni biegów...
Do soboty nie wysiadam z samochodu, a w niedziele wyjeżdżam na urlop....
Latania po serwisach nie przewidywałem.....
Do soboty nie wysiadam z samochodu, a w niedziele wyjeżdżam na urlop....
Latania po serwisach nie przewidywałem.....
Dolce far niente 
Chyba tu głównie i w pozdrowieniach było, a specjalnego wątku na temat nie znalazłam więc tu wrzucam. Foty z SJS 07.07 http://picasaweb.google.pl/zielinsko/SJS#
Nie miałam kiedy ich przebrać ani obrobić, wrzuciłam wszystko jak leci. Zdjęć jest ponad 400 bo trzaskałam seryjnie. Jeśli ktoś reflektuje na wyższą rozdzielczość tego, to proszę o znak sygnał, się podzielę
Nie miałam kiedy ich przebrać ani obrobić, wrzuciłam wszystko jak leci. Zdjęć jest ponad 400 bo trzaskałam seryjnie. Jeśli ktoś reflektuje na wyższą rozdzielczość tego, to proszę o znak sygnał, się podzielę
barbie, SUPER!
W sumie to można to chyba to dorzucić do albumów ze spotkań.
W sumie to można to chyba to dorzucić do albumów ze spotkań.
czarne jest piękne...
vibowit, jak znajdę chwilę to przebiorę te zdjęcia i wrzucę trochę obrobione. I wtedy wstawię do albumów 
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Bafi, co Ty tak w różnych częściach Polski rozrzucasz garderobę? Facetom to się obrywa jak po pokoju porozrzucają, a co dopiero mówić o kraju. 
Witek, ja nie rozrzucam po pokoju - zostają w szafie ładnie poskładane ;>

Ja nie chcę nic mówić, ale jak mi to mały dawał, to było ciepłe....FUX pisze: Baficzka napisał(a):niezwykle tajną zawartością
plemniki?
![]()
- żeby kurna nie było - No.1 - Dopiero teraz sobie raczyła odebraćmały 5150 pisze: Bafi, dopiero Ci oddał![]()
Trzeba się było tak nie spinać na SJS, że aż Ci oczy krwią zachodziły... Albo to przez ten zgubiony kapselek od felgimały 5150 pisze: Mnie to On coś tak właśnie niewyraźnie wyglądał![]()
- żeby kurna nie było - No.2 - to nie były moje wymówki.. jak chcecie, mogę wrzucić kilka błagalno-przepraszlanych cytatów z smsów od BaficzkiBaficzka pisze: mały 5150, no coś ciężko mi było się z nim spotkać, ciągle jakieś wymówki :P
- żeby kurna nie było - No.3 - to nie mój pomysł, a na domofonie jest wielka jak byk tabliczka z rozpiską numerów... numer mieszkania - numer wybierany na domofonieBaficzka pisze: mieszkania nr 2, to muszę wcisnąć 13![]()
- żeby kurna nie było - No.4 - groźnie jak groźnie.. ja się przestraszyłem kija baseballowego trzymanego przez Twoją all-mighty sisterBaficzka pisze: spojrzałam groźnie na Emtiego i odzyskałam paczuszkę![]()
Ekhm... a od czego mamy "Albumy i wideła"?barbie pisze: Chyba tu głównie i w pozdrowieniach było, a specjalnego wątku na temat nie znalazłam więc tu wrzucam. Foty z SJS 07.07 http://picasaweb.google.pl/zielinsko/SJS#
Podziękowania dia Artiego, że mogłem mu przywieźć z Kielc daszek na zegary...
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, błagalno-przepraszalnie poprzez baseballowe wymówki i tak dziękuję za przewiezenie paczki - żeby kurna nie było 

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
eMTi pisze: - żeby kurna nie było - No.1 - Dopiero teraz sobie raczyła odebrać![]()
Bo to trzeba było Bafi zawieść, a nie "niech sobie odbiera". Ja z dalszych zakątków wiozłem i nawet nie wyobrażasz sobie przez co musiałem przejść, aby to przywieść. Ba! Nawet dla bezpieczeństwa użytkowniczki zrobiłem krasztest rzeczonej rzeczy i dopiero po upewnienie się, że owa rzecz jest bezpieczna oddałem jej.
Big THX dla Artiego, który dzisiaj podrzucił mi do firmy graty zakupione w Bielawie... 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Dostałem, nic nie powiem - ręce opadająeMTi pisze: P.S. Dostałeś MMSa?![]()
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
Znamy znamy to słynne miejsce gdzie jest dużo części do subarueMTi pisze: graty zakupione w Bielawie
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
eMTi pisze:Ekhm... a od czego mamy "Albumy i wideła"?![]()
eMTi pisze:"Błogosławieni Ci, którzy czytają i nie pytają"
barbie pisze:vibowit, jak znajdę chwilę to przebiorę te zdjęcia i wrzucę trochę obrobione. I wtedy wstawię do albumów
No a Ty mi sprzedałeś z pełnym bakiembaro pisze:A mi Legaca sprzedał z połową baku - targowałem się za bardzo czy co ????sirchaser pisze: Pełen bak zatankowany.
Chyba sie bardzo nie targowałem ?
barbie, ja myślałem, że ta piękna chwila już nastała... a tak może nie nastać i dalej będą ludzie szukać
Ale wypowiedź pierwsza klasa!
A swoją drogą, to słyszałem, że ktoś w Bielawie ma do opchnięcia po dobrej cenie białe fele, prawie kute (przynajmniej jedna raz była zakuta
), "z amerykańskich filmów" 
Ty mi lepiej powiedz, czy też dostałeś MMSaPiter 35 pisze:Znamy znamy to słynne miejsce gdzie jest dużo części do subarueMTi pisze: graty zakupione w Bielawie![]()
A swoją drogą, to słyszałem, że ktoś w Bielawie ma do opchnięcia po dobrej cenie białe fele, prawie kute (przynajmniej jedna raz była zakuta
Między innymi dlatego, pierwszy raz w życiu po tym jak coś sprzedałem, to jeszcze robiłem przelew do kupującegoszary pisze: No a Ty mi sprzedałeś z pełnym bakiem
No, tu mi kopara opadła...baro pisze:Między innymi dlatego, pierwszy raz w życiu po tym jak coś sprzedałem, to jeszcze robiłem przelew do kupującegoszary pisze: No a Ty mi sprzedałeś z pełnym bakiem
najważniejsze ze jak sprzedający czyli baro tak i kupujacy czyli Szary byli i są zadowoleni z transakcji
Dopiero dzien później kapnąłem się, że w ferworze walki pomyliłem się w liczeniuszary pisze: No, tu mi kopara opadła...
na razie wyzwalam się od męża, ale pracuję dalej w swoim Guantanamo2, bo obiecali mi podwójną pensję, jak tylko przyjedzie nowy szef... już podwyższyli od kwietnia o 350 zł, co też się liczy...vicu pisze:aliza, w Twoim przypadku to akurat żadne zasady nie grają roli, bo Ty taka wyzwolona jesteś..
dzień bez śmiechu uważam za stracony!
Wasz stary wiarus w spódnicy
a może ja bym się na cóś nadała...esilon pisze:mały 5150 pisze: wynajem pomieszczeń, organizacja imprez, upajanie i odtruwanie alkoholowe"
odtruwanie w stylu tajskim, ale i tak żurek rzondził rano
dzień bez śmiechu uważam za stracony!