plemniki?Baficzka pisze: niezwykle tajną zawartością

Ja nie chcę nic mówić, ale jak mi to mały dawał, to było ciepłe....FUX pisze: Baficzka napisał(a):niezwykle tajną zawartością
plemniki?
![]()
- żeby kurna nie było - No.1 - Dopiero teraz sobie raczyła odebraćmały 5150 pisze: Bafi, dopiero Ci oddał![]()
Trzeba się było tak nie spinać na SJS, że aż Ci oczy krwią zachodziły... Albo to przez ten zgubiony kapselek od felgimały 5150 pisze: Mnie to On coś tak właśnie niewyraźnie wyglądał![]()
- żeby kurna nie było - No.2 - to nie były moje wymówki.. jak chcecie, mogę wrzucić kilka błagalno-przepraszlanych cytatów z smsów od BaficzkiBaficzka pisze: mały 5150, no coś ciężko mi było się z nim spotkać, ciągle jakieś wymówki :P
- żeby kurna nie było - No.3 - to nie mój pomysł, a na domofonie jest wielka jak byk tabliczka z rozpiską numerów... numer mieszkania - numer wybierany na domofonieBaficzka pisze: mieszkania nr 2, to muszę wcisnąć 13![]()
- żeby kurna nie było - No.4 - groźnie jak groźnie.. ja się przestraszyłem kija baseballowego trzymanego przez Twoją all-mighty sisterBaficzka pisze: spojrzałam groźnie na Emtiego i odzyskałam paczuszkę![]()
Ekhm... a od czego mamy "Albumy i wideła"?barbie pisze: Chyba tu głównie i w pozdrowieniach było, a specjalnego wątku na temat nie znalazłam więc tu wrzucam. Foty z SJS 07.07 http://picasaweb.google.pl/zielinsko/SJS#
eMTi pisze: - żeby kurna nie było - No.1 - Dopiero teraz sobie raczyła odebrać![]()
Dostałem, nic nie powiem - ręce opadająeMTi pisze: P.S. Dostałeś MMSa?![]()
Znamy znamy to słynne miejsce gdzie jest dużo części do subarueMTi pisze: graty zakupione w Bielawie
eMTi pisze:Ekhm... a od czego mamy "Albumy i wideła"?![]()
eMTi pisze:"Błogosławieni Ci, którzy czytają i nie pytają"
barbie pisze:vibowit, jak znajdę chwilę to przebiorę te zdjęcia i wrzucę trochę obrobione. I wtedy wstawię do albumów
No a Ty mi sprzedałeś z pełnym bakiembaro pisze:A mi Legaca sprzedał z połową baku - targowałem się za bardzo czy co ????sirchaser pisze: Pełen bak zatankowany.
Ty mi lepiej powiedz, czy też dostałeś MMSaPiter 35 pisze:Znamy znamy to słynne miejsce gdzie jest dużo części do subarueMTi pisze: graty zakupione w Bielawie![]()
Między innymi dlatego, pierwszy raz w życiu po tym jak coś sprzedałem, to jeszcze robiłem przelew do kupującegoszary pisze: No a Ty mi sprzedałeś z pełnym bakiem
Chyba sie bardzo nie targowałem ?
No, tu mi kopara opadła...baro pisze:Między innymi dlatego, pierwszy raz w życiu po tym jak coś sprzedałem, to jeszcze robiłem przelew do kupującegoszary pisze: No a Ty mi sprzedałeś z pełnym bakiem
Chyba sie bardzo nie targowałem ?
Dopiero dzien później kapnąłem się, że w ferworze walki pomyliłem się w liczeniuszary pisze: No, tu mi kopara opadła...
na razie wyzwalam się od męża, ale pracuję dalej w swoim Guantanamo2, bo obiecali mi podwójną pensję, jak tylko przyjedzie nowy szef... już podwyższyli od kwietnia o 350 zł, co też się liczy...vicu pisze:aliza, w Twoim przypadku to akurat żadne zasady nie grają roli, bo Ty taka wyzwolona jesteś..
a może ja bym się na cóś nadała...esilon pisze:mały 5150 pisze: wynajem pomieszczeń, organizacja imprez, upajanie i odtruwanie alkoholowe"
odtruwanie w stylu tajskim, ale i tak żurek rzondził rano