możesz pokazac jakie? sniper?goldenarts pisze:ja mam Kosei 17" na swoim Legacy
Otake?
http://img131.imageshack.us/img131/1058/dscn0086dc7.jpg
możesz pokazac jakie? sniper?goldenarts pisze:ja mam Kosei 17" na swoim Legacy
no tylko to sa 17 a ja szukam twardych 16 i ładnych zarazemA takie nie są przypadkiem w Foresterze 2.5 xt ? , jeżli tak to moment Ci je śmigne
podobno w najlepszym wypadku wygląda to tak:ps,.ma ktos fotki jak auta sa zapakowane do kontenera ???? jak to wyglada????
TTTMALEX pisze:Wie ktoś co dzieje się z Xbike? Zamówiłem ponad miesiąc temu u Niego hak z chłodnicą do OBK i .... ciszaDostawa miała być za tydzień...max 2 tygodnie.
Próbowałem już wszystkich form kontaktów: tel, PW na kropce, mail'e i zero odzewu.... Piszę tutaj, bo może czyta ten wątek, który należał chyba do jego ulubionych ;) i się do mnie odezwie.
xbike.pl pisze: postaram sie spelnic Twoje oczekiwania w ciagu 24 godzin
Rallymen pisze:TTTMALEX pisze:Wie ktoś co dzieje się z Xbike? Zamówiłem ponad miesiąc temu u Niego hak z chłodnicą do OBK i .... ciszaDostawa miała być za tydzień...max 2 tygodnie.
Próbowałem już wszystkich form kontaktów: tel, PW na kropce, mail'e i zero odzewu.... Piszę tutaj, bo może czyta ten wątek, który należał chyba do jego ulubionych ;) i się do mnie odezwie.
To wiem, ale balem się, że coś z nim się stało....skoro przez dłuższy czas nie odzywal się do mnie wiedząc, że bardzo mi na haku zależy, bo mialem w planach wyjazd ze skuterem na przyczepce do RumuniiInterceptor pisze: xbike to niesamowicie zaganiany czlowiek
Mam. Ale prawdziwym subaru-snowmobilistą jest Forumowicz Hondatanio ;)...P.S.ZapraszamEterycznyŻołądź pisze:ALEX, masz skuter śnieżny? Muszę Cię kiedyś odwiedzić jak i u nas śnieg spadnie.
Do tego ma automatyczną skrzynię biegów, świnia jedna.Konto usunięte pisze: citan ma Imprezę ze Stanów
mroova pisze: saabie 9-3
2.5 l przede wszystkim.mroova pisze: Furka CITANA różni się silnikiem od europejskich 2,5 litrówek czy różnica tkwi tylko w automacie ?
Jak napisałem 10-11l/100km. Z obsługą stacji paliw jestem na "Ty"mroova pisze: Nie narzekał na spalanie, bo kopcił 12-15/100 czy jest ajentem stacji paliw ?
tak, tu masz wszystko opisane: http://motocykle.svasti.org/sprowadzanie.htmmaly pisze:no to lekko odkopiemy temat i popytamy o sprowadzenie i dokumenty do rejestracji:)
-tak wiec auto po odbiorze w wawie jedzie do domu na amerykanskiej blaszce:) jakie kroki aby auto zarejstrowac w plsce? jakie dokumenty trzeba im przedstawic?
oczywiscie to swiatło mgielne najpierw![]()
ktos moze opisac?