skoro Hogi mam 294mm to dlaczego ja nie mogę mieć?Grzesiek_67 pisze: Niedźwiedź,
nie, u Ciebie jest 277mm ale wciąż nie mam pewności, czy pod standardową felgę 16' forka S-Turbo wejdzie tarcza 294 choćby z zaciskiem US.
Pozdrawiam
Grzegorz

skoro Hogi mam 294mm to dlaczego ja nie mogę mieć?Grzesiek_67 pisze: Niedźwiedź,
nie, u Ciebie jest 277mm ale wciąż nie mam pewności, czy pod standardową felgę 16' forka S-Turbo wejdzie tarcza 294 choćby z zaciskiem US.
Pozdrawiam
Grzegorz
Tak, jak napisałem w zacytowanej przez Ciebie mojej wypowiedzi - nie mam pewności, czy wejdzie (tarcza 294 plus zacisk) na seryjną felgę MY99. Trzeba by przymierzyć. Ja stawiam, że nie ale...obym był w błędzie dla Ciebie będzie taniejNiedźwiedź pisze:skoro Hogi mam 294mm to dlaczego ja nie mogę mieć?Grzesiek_67 pisze: Niedźwiedź,
Pozdrawiam
Grzegorzto MY99 i MY01 to nie są te same auta? Ja wiem, że był facelifting, no i skoro wrzucili po faceliftingu większe tarcze, to dlaczego nie miałoby to wejść do mojego? Kwestia tylko felgi? Tzn jej kształtu?
hogi pisze: Miałem 277 mm.
jarmaj pisze: Service manual rzekł: 2001 rok - tarcza 277mm
Najpierw z Hogim się ustawię, bo do Mysiadła przez pracę to nie mam kiedy pojechać.Grzesiek_67 pisze: Niedźwiadek, mówię Ci podjedz na Mysiadło i spytaj się jeszcze tam. Albo ustaw się z Hogasem i zamieńcie się na chwilę felgami. To taka trochę droga na skróty ale powinna być miarodajna.
Pozdrawiam
Grzegorz
Ale ty odkręcasz śruby.Niedźwiedź pisze: Hooogi chcesz przymierzyć fajoskie felasie ??![]()
Grzesiek_67 pisze:Pozdrawiam
Grzegorz
Moja żona wysłała mi smsa z urlopu, że przejechała na baku 606km i spalanie jej wyszło 8.9l/100. Pewnie już jej tłoki popłynęłyesilon pisze:Konto usunięte pisze: Tyle benzyny starcza mi zwykle na około 380 km w mieście. Czyli litr na setkę mniej.
zwykle to 52 litry( wtedy załącza się lampka rezerwy) starcza mi na ok 420 km , ale ostatnio miałem zły humor
Konto usunięte pisze: na baku 606km i spalanie jej wyszło 8.9l/100. Pewnie już jej tłoki popłynęły
Konto usunięte pisze: Warunki takie jak dziś, czyli generalnie lód, bardzo płynne 90-130km/h i zero hamowania.
ky pisze: 15.8/100! :P
jarmaj pisze: Eco-driverzy![]()
Bez oszczędzania pedału gazu to więcej pali w mieście 110 konny kompakt 1.6Kruszyn pisze:W ostatnie mrozy po mieście bez oszczędzania pedału gazu , sprzęgła plus ślizgawki 13/100
<ziew>damaz pisze:licytacja? licytacja? no to macie:
odśnieżanie, grzanie, zapięty napęd na obie osie, pure miasto
20+