jarmaj pisze: Porównywać trzeba gruszki do gruszek, no może góra do jabłek. Ale nie do agrestu, czy marchewki.
Marchewek do owoców nie mieszaj, dobra?!

jarmaj pisze: Porównywać trzeba gruszki do gruszek, no może góra do jabłek. Ale nie do agrestu, czy marchewki.
Konieczne jest istnienie obu opcji. Ja wspieram pierwszą tj. kupowanie nowych aut bo dzięki temu mam szerszy wybór w drugiej opcji auta używane z której to opcji dotad korzystam.jarmaj pisze: obie opcje mają swoje racje i wybór to indywidualna sprawa
sorki jestem nowy nie wiem gdzie juz szukacmatzerath pisze: specjalne pozdrowienia dla Ciebie slawek RA
Dziwisz się, że Cię pozdrawiam - nie pisz na public, pokombinuj... A jak nadal nie wiesz to wyloguj się i zobacz jeszcze raz bez zalogowania
Męskość nie ma nic wspólnego z STi, to tak jakby kupować większe dildo, żeby ją udowadniaćBURi pisze: a jak ma być WRX jako baza i dokładanie co miesiąc czegoś , żeby było szybciej, bardziej męsko itd to dozbierać na STi nawet kosztem rocznika byla był w miare zadbany
No chyba że się kupi naprawdę duuuuże dildo.remek pisze:to tak jakby kupować większe dildo, żeby ją udowadniać
Chyba jednak ma coś wspólnego z STi. Ja o wiele bardziej męsko czuję się w STi niż beemie na ten przykład... W STi czuje się bardziej męsko niż w zajebistym garniturze nawetremek pisze:Męskość nie ma nic wspólnego z STi, to tak jakby kupować większe dildo, żeby ją udowadniaćBURi pisze: a jak ma być WRX jako baza i dokładanie co miesiąc czegoś , żeby było szybciej, bardziej męsko itd to dozbierać na STi nawet kosztem rocznika byla był w miare zadbany
z jednym masz rację. Bulgot nie uchodzi w garniturzematzerath pisze: W STi czuje się bardziej męsko niż w zajebistym garniturze nawetten bulgot...
remek pisze:z jednym masz rację. Bulgot nie uchodzi w garniturzematzerath pisze: W STi czuje się bardziej męsko niż w zajebistym garniturze nawetten bulgot...
matzerath pisze: W STi czuje się bardziej męsko
jarmaj pisze: Porównywać trzeba gruszki do gruszek, no może góra do jabłek. Ale nie do agrestu, czy marchewki
jarmaj pisze: Jak Cię stać, to bierz STi
cerbera, nie wachluj tak mocno rękami bo coś w tym jest co napisałescerbera pisze: jak sie zastanawiasz nad STI to znaczy ze nie