Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
-
pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
-
Polubił:
1 raz
-
Polubione posty:
0
f1.pl wywiad z Robertem po 2 dniu pisze:
– Jestem zachwycony, ponieważ po raz pierwszy wygrałem oes w generalce. Trochę mnie to zaskoczyło, bo ten odcinek był dosyć brudny i śliski, a miałem kiedyś okazję testować rajdówkę S2000 i wiem, że w takich warunkach powinna być szybsza! – opowiadał Kubica portalowi PIT STOP na mecie po drugim dniu rywalizacji. – Może rywale mniej ryzykowali, chociaż trudno mówić o rywalizacji, bo jadę dla frajdy. Auto wciąż odczuwa skutki wczorajszych przygód. Sześć kilometrów przed metą pierwszego z dzisiejszych oesów zostaliśmy bez hamulca. To najdłuższy odcinek, więc przy drugim przejeździe trochę odpuszczałem. Mechanicy naprawiają właśnie nasze auto.
To chłopakom pojechał

pablonas
-
eMTi
- 6 gwiazdek
- Auto: zaturbione, wymarzone
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
no to chłopak pojechał po bandzie...: 3 wygrane OeSy, 1x 2gi, 3x 3ci... No comments....

Jedno jest pewne... jak mu się zacznie nudzić F1, to teamy rajdowe będą już zacierać ręce.. Z drugiej strony mógłby wystartować w jakiejś rundzie WRC, żeby można było do czegoś te jego czasy porównać

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi
-
FUX
- 6 gwiazdek
- Auto: jeżdżące
-
Polubił:
236 razy
-
Polubione posty:
350 razy
eMTi, Sołowow i ska to laserzy ze Solnego jacyś....

Dolce far niente

FUX
-
burat
- 6 gwiazdek
- Auto: Łosiarrii , Baśka
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
dziś słyszałem z pewnego źródła ,że ten rajd jest wybitnie "wyścigowy" co wcale nie ujmuje wynikowi Robercika ,ale bardzo ale to bardzo delikatnie usprawiedliwia tych naszych asów
Powiem wam też ,że nasi to jak nasi ale ci tam lokalni jak muszą się czuć

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"

burat
-
WRC fan
- Moderator
-
Polubił:
8 razy
-
Polubione posty:
10 razy
Barthol pisze:
"Kubek" sobie chyba kupił Clio by nie ustawiać się w kolejce do wypożyczalni kiedy ma ochotę pośmigać dla FUN'u (auto ma zawsze do dyspozycji), patrząc po blszkach
Dowiem się

WRC fan
-
Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
-
Polubił:
130 razy
-
Polubione posty:
365 razy
mają to jeżdżą

mogliby jeździć szybciej, sam się nabijam z Lesia - właściwie to mogliby zająć się hodowlą jedwabników. Ale mają to jeżdżą. Se możecie popatrzeć
A Robert kozak, wiadomo

Alan, Alan, Alan!
-
eMTi
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi
-
Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
WRC fan,
jak po linijce jedzie. Zero boków (choć miejsca na boki brak) , szkoda
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Grzesiek_67
-
Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
-
Polubił:
130 razy
-
Polubione posty:
365 razy
mega!
już się nie mogę doczekać, aż przejdzie do królewskiej serii w motosporcie

Alan, Alan, Alan!
-
barton
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
2 razy
remek pisze:
już się nie mogę doczekać, aż przejdzie do królewskiej serii w motosporcie
NASCAR??

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
barton
-
So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
-
Polubił:
309 razy
-
Polubione posty:
60 razy
Barthol pisze:
NASCAR??
V8 Star

So What!
-
ky
- 6 gwiazdek
- Auto: die Pflaume
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Caru dali kulkę w 1918 ;)
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
ky
-
eMTi
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
eMTi
-
vibowit
- 6 gwiazdek
- Auto: szkoda
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
eMTi, ja myślę, że on po prostu wie gdzie auto pojedzie, a inni tylko podejrzewają.

czarne jest piękne...
vibowit
-
ky
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
vibowit pisze:eMTi, ja myślę, że on po prostu wie gdzie auto pojedzie, a inni tylko podejrzewają.

Tak to bodajże Leszek Wójcik gdzieś opisał: RK dokładnie potrafi określić, na ile może sobie pozwolić. I tyle jedzie.
r.
ky
-
eMTi
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
ky pisze:
RK dokładnie potrafi określić, na ile może sobie pozwolić. I tyle jedzie.
Jak widać, może sobie pozwolić na w kij dużo... Aż mi się nie chce wierzyć, że można jeszcze trochę więcej....

eMTi
-
eMTi
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
eMTi
-
barton
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
2 razy
proza życia, tym bardziej że sport samochodowy to droga impreza... Choć rozterki Petter'a mogą wynikać z tego, że być może będzie miał budżet pozwalający na udział w jakimś lokalnym cyklu a nie zawodach z szyldem WRC (dla zawodnika tego formtu, byłaby to pewnego rodzaju degradacja). A może być też tak, że zobaczymy go w jakiejś wyścigowej scenografii
barton
-
eMTi
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
ale on nie ciągnął się w ogonie i jest nie byle kim, a został na lodzie tylko dlatego, że subaru się rozpadło.. I to jest dziwne, że takiego gościa nikt nie chce

eMTi
-
j33mbo
- 5 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
rzeczywiście dziwna sprawa, nie wyobrażam sobie, żeby nikt nie prosił Hamiltona czy Alonzo jakby im się teamy rozpadły
j33mbo
-
burat
- 6 gwiazdek
- Auto: Łosiarrii , Baśka
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
no jest nowy team w mistrzostwach świata zbudowany na bazie jego starego i pytanie czemu tam nie znalazł miejsca czyżby rozstanie było nie do końca było miłe

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"

burat
-
ky
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
j33mbo pisze:rzeczywiście dziwna sprawa, nie wyobrażam sobie, żeby nikt nie prosił Hamiltona czy Alonzo jakby im się teamy rozpadły
Alonso już nie ma gdzie pójść, żaden topowy team, po jego wyskokach sprzed lat, nie weźmie :) Hamilton też mógłby mieć problemy, ale tu raczej w grę wchodzą układy sponsorskie i fakt, że ani HAM, ani ALO nie są urzędującymi championami. Myślę że Solberg w tej chwili jest w podobnej sytuacji: nie jest mistrzem (a nad v-ce nikt się długo nie rozczula). Gdyby był Loebem, najprawdopodobniej problemów by nie miał.
r.
ky
-
barton
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
2 razy
I warto też wziąć pod uwagę, że większość zespołów ma pełne składy (są to utlentowani i/lub przynoszący kapustę kierowcy)
barton