Rajdy 2010

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
pablonas
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 0

Re: Rajdy 2010

Post 17 paź 2010, o 13:49

f1.pl wywiad z Robertem po 2 dniu pisze: – Jestem zachwycony, ponieważ po raz pierwszy wygrałem oes w generalce. Trochę mnie to zaskoczyło, bo ten odcinek był dosyć brudny i śliski, a miałem kiedyś okazję testować rajdówkę S2000 i wiem, że w takich warunkach powinna być szybsza! – opowiadał Kubica portalowi PIT STOP na mecie po drugim dniu rywalizacji. – Może rywale mniej ryzykowali, chociaż trudno mówić o rywalizacji, bo jadę dla frajdy. Auto wciąż odczuwa skutki wczorajszych przygód. Sześć kilometrów przed metą pierwszego z dzisiejszych oesów zostaliśmy bez hamulca. To najdłuższy odcinek, więc przy drugim przejeździe trochę odpuszczałem. Mechanicy naprawiają właśnie nasze auto.
:mrgreen:

To chłopakom pojechał :wink: :mrgreen:

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: zaturbione, wymarzone
Polubił: 0
Polubione posty: 1 raz

Post 17 paź 2010, o 18:13

no to chłopak pojechał po bandzie...: 3 wygrane OeSy, 1x 2gi, 3x 3ci... No comments.... :thumb: Jedno jest pewne... jak mu się zacznie nudzić F1, to teamy rajdowe będą już zacierać ręce.. Z drugiej strony mógłby wystartować w jakiejś rundzie WRC, żeby można było do czegoś te jego czasy porównać :-)
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 17 paź 2010, o 18:27

eMTi, Sołowow i ska to laserzy ze Solnego jacyś.... :giggle:
Dolce far niente ;-)

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Łosiarrii , Baśka

Post 17 paź 2010, o 18:43

dziś słyszałem z pewnego źródła ,że ten rajd jest wybitnie "wyścigowy" co wcale nie ujmuje wynikowi Robercika ,ale bardzo ale to bardzo delikatnie usprawiedliwia tych naszych asów ;-)

Powiem wam też ,że nasi to jak nasi ale ci tam lokalni jak muszą się czuć :giggle:
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" :mrgreen:

WRC fan
Awatar użytkownika
Moderator
Polubił: 8 razy
Polubione posty: 10 razy

Post 19 paź 2010, o 00:53

Barthol pisze: "Kubek" sobie chyba kupił Clio by nie ustawiać się w kolejce do wypożyczalni kiedy ma ochotę pośmigać dla FUN'u (auto ma zawsze do dyspozycji), patrząc po blszkach
Dowiem się ;-)

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Post 19 paź 2010, o 01:24

mają to jeżdżą :-p mogliby jeździć szybciej, sam się nabijam z Lesia - właściwie to mogliby zająć się hodowlą jedwabników. Ale mają to jeżdżą. Se możecie popatrzeć :evilgrin:

A Robert kozak, wiadomo :thumb:

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 19 paź 2010, o 02:01

remek pisze: Ale mają to jeżdżą. Se możecie popatrzeć
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

WRC fan
Awatar użytkownika
Moderator
Polubił: 8 razy
Polubione posty: 10 razy

Post 22 paź 2010, o 12:48

Jest onboard z Antibes

Link: http://www.youtube.com/watch?v=DVf_QNYQVK4

Pełna pi*da i jaka płynność :o

Grzesiek_67
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 22 paź 2010, o 12:55

WRC fan,
jak po linijce jedzie. Zero boków (choć miejsca na boki brak) , szkoda :mrgreen: :thumb:

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 22 paź 2010, o 12:58

mega!

już się nie mogę doczekać, aż przejdzie do królewskiej serii w motosporcie :razz:

barton
6 gwiazdek
Polubione posty: 2 razy

Post 22 paź 2010, o 13:09

remek pisze: już się nie mogę doczekać, aż przejdzie do królewskiej serii w motosporcie :razz:

NASCAR?? :mrgreen:
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"

So What!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Giulia V Q4
Polubił: 309 razy
Polubione posty: 60 razy

Post 22 paź 2010, o 13:19

Barthol pisze: NASCAR?? :mrgreen:
V8 Star ;-)

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 22 paź 2010, o 13:19

Barthol pisze: NASCAR
nu, może być i was car, baco. :mrgreen:

ky
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: die Pflaume

Post 22 paź 2010, o 13:24

Caru dali kulkę w 1918 ;)

r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 25 paź 2010, o 00:15

WRC fan pisze: Jest onboard z Antibes
:o :o :o
No to już wiemy, czemu złoił S2000... on nie ma w ogóle strachu :? Mega szacun.. :thumb:

vibowit
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: szkoda

Post 25 paź 2010, o 10:19

eMTi, ja myślę, że on po prostu wie gdzie auto pojedzie, a inni tylko podejrzewają. ;-)
czarne jest piękne...

ky
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 25 paź 2010, o 11:51

vibowit pisze:eMTi, ja myślę, że on po prostu wie gdzie auto pojedzie, a inni tylko podejrzewają. ;-)
Tak to bodajże Leszek Wójcik gdzieś opisał: RK dokładnie potrafi określić, na ile może sobie pozwolić. I tyle jedzie.

r.

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 25 paź 2010, o 14:25

ky pisze: RK dokładnie potrafi określić, na ile może sobie pozwolić. I tyle jedzie.
Jak widać, może sobie pozwolić na w kij dużo... Aż mi się nie chce wierzyć, że można jeszcze trochę więcej.... :roll:

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 17 lis 2010, o 15:06

barton
6 gwiazdek

Post 17 lis 2010, o 17:29

eMTi pisze::-( biedny Peter
proza życia, tym bardziej że sport samochodowy to droga impreza... Choć rozterki Petter'a mogą wynikać z tego, że być może będzie miał budżet pozwalający na udział w jakimś lokalnym cyklu a nie zawodach z szyldem WRC (dla zawodnika tego formtu, byłaby to pewnego rodzaju degradacja). A może być też tak, że zobaczymy go w jakiejś wyścigowej scenografii

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 17 lis 2010, o 17:44

ale on nie ciągnął się w ogonie i jest nie byle kim, a został na lodzie tylko dlatego, że subaru się rozpadło.. I to jest dziwne, że takiego gościa nikt nie chce :-/

j33mbo
5 gwiazdek

Post 17 lis 2010, o 18:20

rzeczywiście dziwna sprawa, nie wyobrażam sobie, żeby nikt nie prosił Hamiltona czy Alonzo jakby im się teamy rozpadły

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Łosiarrii , Baśka

Post 17 lis 2010, o 21:13

no jest nowy team w mistrzostwach świata zbudowany na bazie jego starego i pytanie czemu tam nie znalazł miejsca czyżby rozstanie było nie do końca było miłe :?:
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" :mrgreen:

ky
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 17 lis 2010, o 23:14

j33mbo pisze:rzeczywiście dziwna sprawa, nie wyobrażam sobie, żeby nikt nie prosił Hamiltona czy Alonzo jakby im się teamy rozpadły
Alonso już nie ma gdzie pójść, żaden topowy team, po jego wyskokach sprzed lat, nie weźmie :) Hamilton też mógłby mieć problemy, ale tu raczej w grę wchodzą układy sponsorskie i fakt, że ani HAM, ani ALO nie są urzędującymi championami. Myślę że Solberg w tej chwili jest w podobnej sytuacji: nie jest mistrzem (a nad v-ce nikt się długo nie rozczula). Gdyby był Loebem, najprawdopodobniej problemów by nie miał.

r.

barton
6 gwiazdek

Post 17 lis 2010, o 23:37

I warto też wziąć pod uwagę, że większość zespołów ma pełne składy (są to utlentowani i/lub przynoszący kapustę kierowcy)

ODPOWIEDZ