Hola Hola dopiero za dwa lataajax pisze: Czy po zamontowaniu kratki w Yetti WRC będzie można odliczyć VAT jak się przepisy zmienią??

Hola Hola dopiero za dwa lataajax pisze: Czy po zamontowaniu kratki w Yetti WRC będzie można odliczyć VAT jak się przepisy zmienią??
Wtedy Gal by nie kupiłFUX pisze: Superbowi z każdej strony przydałaby się zadziorność pierwszej foty,
Załatwić Ci zniżkę u Młodych Bolków?Piter 35 pisze: Mnie się podoba ,
ajax pisze: Ten wątek trzeba zamknąć:D
Jakoś indyjska myśl technologiczna do mnie nie przemawia...FUX pisze:WiS, jeszcze jest zielono-złote jajo...
![]()
A to już bardziejWiS pisze:białoniebieską szachownicę
FUX, przed wjeściem angoli hindusi produkowali UWAGA 25% całej produkcji przemysłowej na świecie!! - trpchę koślawe zdanie, ale taka jest histeryczna prawda. Wręcz niewiarygodna. Stąd te pałaca maharadżów, brylanty, rozpasanie....FUX pisze:zofija, mysl techniczna toyboty w subaru, czy renófkowa w toyocie nie wrózy niczego dobrego.
Juz wolę kapital hinduski w udziałach, a mysl techniczną brytoli...
FUX pisze:mysl techniczna toyboty w subaru
To mnie zawsze zastanawia, jak ludzie to robią że mają takie zaparowane szyby. Miałem tak raz w Legacy, ale przyczyną był filtr kabinowy, który był tak brudny, że już po prostu nie przepuszczał powietrza.FUX pisze: Miejsca sporo, silnika nie slychać, szyby parowaly w 3d.
Ja miałem tak w Civiku. Podobno niektóre zawieszenia mają taką konstrukcję, że pięknie ząbkują oponyFUX pisze: Co ciekawe. Bardzo mocno slychać tylne opony; wrażenie, jak gdyby było otwarte okno.
To samo mialem w nowej maździe 6.
To już wolę nowego legacyj33mbo pisze: ale o co chodzi z nowym Avensisem? mi się podoba
Godlik pisze: To mnie zawsze zastanawia, jak ludzie to robią że mają takie zaparowane szyby