migrena choroba tylko kobieca?
Re: migrena choroba tylko kobieca?
bjoergen...Arti pisze: btw ta z awatara to moja idolka sportowa ;)

Dolce far niente 

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
FUX, Bjoergen tam widzisz?
Anyway, Bjoergen też jest wielkim sportowcem.
Anyway, Bjoergen też jest wielkim sportowcem.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
To nie ja. To AnonymousKruszyn pisze:Fido zostałeś rozszyfrowanyKonto usunięte pisze: no raz ci sie napisało w rodzaju męskim i tego się trzymajmy![]()
J-23 już nie nadaje
![]()
![]()

Arti pisze: Anyway, Bjoergen też jest wielkim sportowcem.
Biedna ta Marit.

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
Nic tam, tak się chichram. 

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
Arti pisze: Tylko mam trochę więcej ogłady i jestem przyjemniejszy w obyciu.I młody jestem.
![]()
He he he , no oplułem lapka

No zdjęcia ukradkiem niezłe robisz ....
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
ten wątek jest świetny
,ale jak coś to ja pierwszy prosiłem o foto

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Nareszcie jakiś ciekawy tematmelinda pisze:Czesc.Chciałam sie Was spytac czy Wy mezczyzni miewacie migreny. Moj facet wymiguje sie od prac domowych i ogolnie od obowiazkow tłumaczac mi,ze ma migrene. Czy to mozliwe?

melinda, Ty nie czekaj na nic, tylko prędziutko wymień go na lepszy model. Gołym okiem widać, że to kryptogej

Umęczył się biedaczek przez 12 lat, psycha mu siadła, czeka na właściwy moment ze swoim coming out

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
mówiłem, że ma coś na bokuDoxa pisze:Nareszcie jakiś ciekawy tematmelinda pisze:Czesc.Chciałam sie Was spytac czy Wy mezczyzni miewacie migreny. Moj facet wymiguje sie od prac domowych i ogolnie od obowiazkow tłumaczac mi,ze ma migrene. Czy to mozliwe?![]()
melinda, Ty nie czekaj na nic, tylko prędziutko wymień go na lepszy model. Gołym okiem widać, że to kryptogej![]()
Umęczył się biedaczek przez 12 lat, psycha mu siadła, czeka na właściwy moment ze swoim coming out

dobrze jest złozyc na nieobecnegoKonto usunięte pisze:To nie ja. To AnonymousKruszyn pisze:Fido zostałeś rozszyfrowanyKonto usunięte pisze: no raz ci sie napisało w rodzaju męskim i tego się trzymajmy![]()
J-23 już nie nadaje
![]()
![]()

Pozdrófffffka :P
taak, tylko kto go wezmie po tylu latach to ledwo nogami powłoczyKonto usunięte pisze:mówiłem, że ma coś na bokuDoxa pisze:Nareszcie jakiś ciekawy tematmelinda pisze:Czesc.Chciałam sie Was spytac czy Wy mezczyzni miewacie migreny. Moj facet wymiguje sie od prac domowych i ogolnie od obowiazkow tłumaczac mi,ze ma migrene. Czy to mozliwe?![]()
melinda, Ty nie czekaj na nic, tylko prędziutko wymień go na lepszy model. Gołym okiem widać, że to kryptogej![]()

powinnam go wymienic czy zaprowadzic do lekarzaArti pisze:Tym bardziej czekamy na finał tego wątku.

no własnie jakas ta buzka wydała mi sie znajomaArti pisze:Ja jestem jednym z nich. Tylko mam trochę więcej ogłady i jestem przyjemniejszy w obyciu.I młody jestem.
btw ta z awatara to moja idolka sportowa ;)

melinda, toż to żadne docinki to zwykła ostrożność

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
ale od tych spraw jest inny organmelinda pisze: taak, tylko kto go wezmie po tylu latach to ledwo nogami powłoczy![]()
![]()

nogi raczej nie sa do tego potrzebne - no chyba ze ktoś lubi się przekopać przed lub po

moze i innyKonto usunięte pisze:ale od tych spraw jest inny organmelinda pisze: taak, tylko kto go wezmie po tylu latach to ledwo nogami powłoczy![]()
![]()
![]()
nogi raczej nie sa do tego potrzebne - no chyba ze ktoś lubi się przekopać przed lub po

wiesz co-masz tak rozbrajajacy usmiech,ze nie nawet jakbys mi dociał to nie moglabym sie obrazicburat pisze:melinda, toż to żadne docinki to zwykła ostrożność![]()

melinda, i do tego ponoć świetnie tańczę i mimo zbliżonego wieku jak twój maułż wciąż mogem

ja tez tanczeburat pisze:melinda, i do tego ponoć świetnie tańczę i mimo zbliżonego wieku jak twój maułż wciąż mogem![]()

melinda, no widzisz to jest już dobrze teraz dawaj na PW tego linka do fejsa co bym lokalnym niedowiarkom udowodnił ,że nie mówisz barytonem