aa już wiem, lastpass wyłączą i klapa.
FUX pisze:Najgorsze, co może być, to jedno haslo do wszystkiego...
vibek, ale se sprawy nie zdajesz, jaki diabelkski napar robi...
To wcale nie jest takie głupie. Czasem takiej bazie zdarza się wyciec i wtedy okazuje się, jak wiele osób ma tak trywialne hasła, że aż przykro się robi (i oczywiście te credentiale potem są wykorzystywane przez robaki). A jeśli do tego jako loginów używają np. adresów pocztowych... ;)))Konto usunięte pisze: Najbardziej mnie bawią takie systemy wymagające wyrafinowanych haseł w jakichś nieoczekiwanych miejscach typu portal dla wielbicieli kombajnów.
Wiesz, jeżeli tak to dziala w rzeczywistości, jak nie dziala na ich stronie...vibowit pisze: FUX, wybacz, ale w kwestii zabezpieczeń, kryptografii i tego typu tematach będę bardziej polegał na swojej wiedzy niż Twojej.
a mam wrażenie, że tym razem nie bardzo wiesz o czym piszesz.
Oczywiście, że wszystko ma wady i zalety.Konto usunięte pisze:Wszystko ma swoje wady i zalety. Nasz mózg za kilka pokoleń będzie odpowiedzialny tylko za podstawowe czynności życiowe. Bo na każdym kroku wyręczamy go narzędziami, które coś za nas zapamiętują.
A co Ci nie bangla? Ja na Froyo nie mam żadnych problemów, albo nie umiem ich wywołać.ky pisze:PS. A teraz mam SGS-a i czekam na Gingerbreada.
Pavulon mojej matki, fakt, był raczej trochę droższy (ale znów nie jakoś bardzo dużo -- jakaś promocja była), wciąż się trzyma i nie grymasi, mimo że był kupiony w podobnym czasie. Owszem, uważam lepiej się przemęczyć i dozbierać trochę na sensowniejszy sprzęt (chociaż w obecnych czasach cena też nie zawsze gwarantuje jakości). Poza tym nie spodobało mi się podejście serwisu, jeśli kupuję sprzęt firmy X, to oczekuję że serwis firmy X załatwi sprawę, a nie będzie mnie odsyłał od Annasza do Kajfasza.Chloru pisze:ky, idąc tym tropem chyba trzeba by wykluczyć wszystkie tanie laptopy
Bo nie wiedzial, ze była akcja serwisowa i wymiana za free. Ja się lapnalem w ostatnim tygodniu.Chloru pisze: bateria wytrzymała ledwo ponad pół roku, teraz trzyma kilkadziesiąt sekund.
Powiedzmy do 2k.Chloru pisze: WRC fan, jaki budżet? Tak czy siak w nic słabszego niż i3 bym się nei pchał.