COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Texas. Przestępcę rodem z Czelabińska skazano na krzesło elektryczne. Trzeci dzień cały stan siedzi przy świeczkach.
Nowość! Nadmuchiwana lalka voodoo! Teraz możesz wetknąć w swego wroga nie tylko igłę!
Nowość! Nadmuchiwana lalka voodoo! Teraz możesz wetknąć w swego wroga nie tylko igłę!
-
zino
- 4 gwiazdki
- Auto: FWD A4 + RWD TRX450R + AWD Forester 2,5 XT AT MY2007
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
hornet, uważaj, bo nie poczujesz jak Ci skrzynia zaśmierdzi 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- subarka665
- 5 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy - Luxus
Jasne , pewnie , tak se to tłumaczhornet pisze: Jakaś włochata franca zeżarła mi węże od układu chłodzenia. Lubię tego typu zwierzaczki (miałem kiedyś tchórzofretkę która uwielbiała piwo jedynej słusznej marki tj. żywca ) więc zaliczam to raczej do śmiesznych zdarzeń niż niedobrych tym bardziej że jak widać lubi chlapnąć coś mocniejszego . Na parkingu stało kilkanaście aut a dobrała się tylko do mojego czyli można wnioskować , że zna się również skubana na motoryzacji.

Przyszły zwierzaki , zwietrzyły ścierwo i zjadły

Trzeba Greenpeace zawiadomić ,że zwierzęta potrułeś

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
http://gazetapraca.pl/gazetapraca/1,904 ... #BoxBizTxt
Od czasu, gdy somalijscy piraci zaprowadzili do sądu Bundesmarine, że ta po złapaniu ich w akcji wyslala ich do więzienia w Kenii zamiast w krajach UE, nic mnie już nie jest w stanie zdziwić.
Ale ta babeczka jest na dobrej drodze - myślę, że kariera dopiero przed nią
No i nie zapominajmy o prawnikach, dzialających w jej imieniu
Brytyjka, która była kierowniczką w sklepie odzieżowym, pozywa swojego pracodawcę, bo - jak twierdzi - doznała poważnej kontuzji schylając się po kolczyk, który wpadł pod ladę. Żąda miliona funtów odszkodowania.

Od czasu, gdy somalijscy piraci zaprowadzili do sądu Bundesmarine, że ta po złapaniu ich w akcji wyslala ich do więzienia w Kenii zamiast w krajach UE, nic mnie już nie jest w stanie zdziwić.
Ale ta babeczka jest na dobrej drodze - myślę, że kariera dopiero przed nią

No i nie zapominajmy o prawnikach, dzialających w jej imieniu

- subarka665
- 5 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy - Luxus
pobudka 

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
remek - a Ty skąd miałeś Astona?

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- leinad
- 3 gwiazdki
- Auto: impreza wrx,legacy diesel
Miałem dać do zwierzaków ale tutaj chyba bardziej pasuje
Link: http://www.youtube.com/watch?v=8RfC8xRX1_c

Link: http://www.youtube.com/watch?v=8RfC8xRX1_c
Na spacerniaku we więźniu w Białołęce rozmawia dwóch osadzonych:
- Stefan, ależ u was w pawilonie wczoraj wrzaski były. Kuźwa, kto się tak darł?
- Otóż, Klaudiuszu, zrobili my wczoraj taki skecz. Wzięli my jednego nowego, zdjęli my mu majtasy. Potem nagięli my łacno gostka i przystawili my jego dupę do celi homosiów-gwałcicieli. Drzwi leciutko uchylone...
- I co, młody się tak darł?
- Nie... Istotą skeczu jest szybkie zamknięcie w drzwi w odpowiednim momencie.
- Stefan, ależ u was w pawilonie wczoraj wrzaski były. Kuźwa, kto się tak darł?
- Otóż, Klaudiuszu, zrobili my wczoraj taki skecz. Wzięli my jednego nowego, zdjęli my mu majtasy. Potem nagięli my łacno gostka i przystawili my jego dupę do celi homosiów-gwałcicieli. Drzwi leciutko uchylone...
- I co, młody się tak darł?
- Nie... Istotą skeczu jest szybkie zamknięcie w drzwi w odpowiednim momencie.
Zima, Alpy, stok...
Facet rusza z góry, odbija się kijkami I jedzie na bombę. Nagle podskakuje na muldzie, obraca go, leci, koziołkuje, w tumanie śniegu. Wali w drzewo... Kijki w jedna, narty w druga, gość rozwalony, zęby wybite. Krew z nosa, nogi poskręcane w dziwny sposób. Otwiera nieprzytomne oczy, wciąga górskie powietrze I mówi:
- I ch*j! I tak lepiej niż w pracy !

Facet rusza z góry, odbija się kijkami I jedzie na bombę. Nagle podskakuje na muldzie, obraca go, leci, koziołkuje, w tumanie śniegu. Wali w drzewo... Kijki w jedna, narty w druga, gość rozwalony, zęby wybite. Krew z nosa, nogi poskręcane w dziwny sposób. Otwiera nieprzytomne oczy, wciąga górskie powietrze I mówi:
- I ch*j! I tak lepiej niż w pracy !

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- KamilP
- 4 gwiazdki
- Auto: FXT MY04, MX-5 Miracle MY00
burat, dobre
Rozmawia ze sobą dwóch rycerzy:
- Skąd masz ten topór?
- Królowa Elfów mi dała.
- Super, ale skąd masz ten topór?

Rozmawia ze sobą dwóch rycerzy:
- Skąd masz ten topór?
- Królowa Elfów mi dała.
- Super, ale skąd masz ten topór?

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
grecki kryzyst dopadł też pilotów, którym nawet na notatniki zabrakło 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Facet przejeżdżający przez małe miasteczko w Teksasie wszedł do miejscowego baru. Zamawiając piwo zauważył stojący za barem olbrzymich rozmiarów gliniany sagan wypełniony 10-cio dolarówkami. Zaintrygowany tą olbrzymią ilością pieniędzy zapytał, co to jest - wtedy otrzymał odpowiedź, że to zakład i ten co wygra kasuje wszystko!
- Zakład? A o co się zakładacie?
- Tego nie mogę powiedzieć, wpierw musisz dołożyć 10$ do gara a wtedy się dowiesz.
Bez namysłu wyjął 10$ i położył na stosie. Wtedy to barman wyjaśnił, że sprawa jest w zasadzie prosta i trzeba wykonać trzy zadania:
1. Wypić duszkiem kufel meksykańskiej Tequilli pieprzówki, zaprawionej chili bez zrobienia najmniejszego grymasu.
2. Wejść w ogrodzenie na zapleczu baru, w którym jest bullterier morderca i wyrwać mu gołymi rękoma obolały ząb,
gdyż pies szaleje z bólu.
3. To już przyjemność, należy iść na pięterko i dać 92-letniej babci orgazm, gdyż nigdy go nie miała!
Facet po usłyszeniu warunków stwierdził z przekąsem, że jeszcze nie oszalał i już o nic więcej nie pytał. Po wypiciu jednak kilku piw
i whisky raptem zawołał:
- Dawaj ten kufel Tequilli! Po otrzymaniu kufla wypił go duszkiem, zrobił się purpurowo-czerwony na twarzy, łzy mu pociekły po policzkach, lecz mina mu nie drgnęła. Po kilku minutach, gdy doszedł do siebie zapytał bełkocząc, gdzie jest ten pies i chwiejnym krokiem wyszedł.... W barze zamarło, gdyż z podwórka słychać było przerażające odgłosy, szczekanie, warczenie, wrzaski, łomot i na koniec wycie psa.... I cisza. Kilka osób się przeżegnało - no zabił go! W tym to momencie wszedł z powrotem do baru. Ubranie miał w strzępach, cały był podrapany i upaćkany. Rozejrzał się przekrwawionym wzrokiem po obecnych i wybełkotał:
- No gdzie jest teraz ta babka, którą boli ząb?
- Zakład? A o co się zakładacie?
- Tego nie mogę powiedzieć, wpierw musisz dołożyć 10$ do gara a wtedy się dowiesz.
Bez namysłu wyjął 10$ i położył na stosie. Wtedy to barman wyjaśnił, że sprawa jest w zasadzie prosta i trzeba wykonać trzy zadania:
1. Wypić duszkiem kufel meksykańskiej Tequilli pieprzówki, zaprawionej chili bez zrobienia najmniejszego grymasu.
2. Wejść w ogrodzenie na zapleczu baru, w którym jest bullterier morderca i wyrwać mu gołymi rękoma obolały ząb,
gdyż pies szaleje z bólu.
3. To już przyjemność, należy iść na pięterko i dać 92-letniej babci orgazm, gdyż nigdy go nie miała!
Facet po usłyszeniu warunków stwierdził z przekąsem, że jeszcze nie oszalał i już o nic więcej nie pytał. Po wypiciu jednak kilku piw
i whisky raptem zawołał:
- Dawaj ten kufel Tequilli! Po otrzymaniu kufla wypił go duszkiem, zrobił się purpurowo-czerwony na twarzy, łzy mu pociekły po policzkach, lecz mina mu nie drgnęła. Po kilku minutach, gdy doszedł do siebie zapytał bełkocząc, gdzie jest ten pies i chwiejnym krokiem wyszedł.... W barze zamarło, gdyż z podwórka słychać było przerażające odgłosy, szczekanie, warczenie, wrzaski, łomot i na koniec wycie psa.... I cisza. Kilka osób się przeżegnało - no zabił go! W tym to momencie wszedł z powrotem do baru. Ubranie miał w strzępach, cały był podrapany i upaćkany. Rozejrzał się przekrwawionym wzrokiem po obecnych i wybełkotał:
- No gdzie jest teraz ta babka, którą boli ząb?
pol052, 2 posty wyżej to wrzucałem 

Ajs za malo czujny jezdem dzis ale to przez pylki bo mnie atakuja a leki tumania

Impreza na codzien a w weekendy 126p900