Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
przykra wieść, trzymajcie się!
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
podobnieGump pisze:Strasznie się czuję , właściwie to nie wiem co mam napisać,
ja .....................

sił dla małżonki

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- subarka665
- 5 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy - Luxus
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Gump,przykro mi bardzo z tego powodu
Trzymaj się jakoś razem z małżonką.
Kurde
szok ogromny to jest dla Twojej rodziny i dla nas tu z foruma(i nie tylko) jeszcze raz współczuję 

Kurde

Ostatnio zmieniony 2 lip 2012, o 23:15 przez subarka665, łącznie zmieniany 2 razy.
W moich żyłach ETYLINA, zamiast serca...
turbina...
Think. Feel. Drive. Subaru
turbina...
Think. Feel. Drive. Subaru
Gump, wyrazy 
P.S. Kurwa ja chyba przestanę tu zaglądać, Kruszyn ma raję jakiś przesrany jest ostatni okres

P.S. Kurwa ja chyba przestanę tu zaglądać, Kruszyn ma raję jakiś przesrany jest ostatni okres

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

Gump siły i wiary dla Ciebie i żony, wspieraj ją mocno w tych trudnych chwilach!
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Bardzo wam wszystkim dziękujemy, jutro pogrzeb, mam nadzieję ,że Ewa z moimi teściami jakoś to wytrzymają.
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
Gump, bardzo mi przykro, współczuję rodzicom, to wielka tragedia. Wspieraj żonę! 

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
Gump, ja przeżyłem odejście bliskiej osoby na początku roku, więc jestem "na świeżo" i wiem, że przede wszystkim musicie sami się z tym uporać.
podobno czas leczy rany. może. na razie mogę napisać, że nasza codzienna walka o wszystko nie pozwala za bardzo rozmyślać o stracie. i to akurat jest dobre.
szczere kondolencje od obu damazi
podobno czas leczy rany. może. na razie mogę napisać, że nasza codzienna walka o wszystko nie pozwala za bardzo rozmyślać o stracie. i to akurat jest dobre.
szczere kondolencje od obu damazi
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Gump, żadne słowa nie będą na miejscu. Bardzo mi przykro i przyjmij wyrazy współczucia.
Gump wyrazy. mój bardzo dobry kolega dwa lata z tego samego powodu. wiem jak trudno się z tym pogodzić. trzymajcie się.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Wczoraj przed południem kąpałem się w okolicach molo w Gdańsku i woda była przezroczysta . Po południu zamknęli plaże w zatoce . 

Jakby to powiedzieć, bakterii w wodzie raczej nie widaćKubik pisze: Wczoraj przed południem kąpałem się w okolicach molo w Gdańsku i woda była przezroczysta . Po południu zamknęli plaże w zatoce .![]()