za 150kpln to już chyba nic nie dołożysz bo będzie wszystko, nawet fotel masujący plecki

350nm od 1500 obrotów...................
ano.. dlatego lord kosztowal nie 130, a 240 k pln..FUX pisze:Bo niemieckie auta tak już mają, że trzeba doposażać.
Sam automat to najczęściej 10k, X-drive drugie tyle + kilka miłych dodatków i jest 50-100 więcej.
Tak ostatnio sobie C w benzynie tej mocniejszej policzyłem i wyszło 280k
Na koniec się okazało, że tylko klekoty maja 4-matic.
Bier Mazdę 6 lub CX-5. Wypas mają fajny i super automat.
4x4 sztuczne.
Konto usunięte pisze: 160 g/km dla benzyny
Konto usunięte pisze: 140 g/km dla diesla
Taaa, kolega mi policzył bardziej dokładnie. Będzie koło 145-147K brutto. Ci, co jeżdżą doposażonym A5 mają jednak wyższy grade ;PWiS pisze:Konto usunięte pisze: 140 g/km dla diesla i 160 g/km dla benzyny,![]()
![]()
A jak z kwotą, brutto/netto, wiesz już coś?
Konto usunięte pisze:
Re: Auto dla dziada
Nowy post 2013-09-10, 16:54
Ale takie A4/Q3, albo baaaaardzo skromne A5/Q5 już się łapie. Zaczynam oglądanie na żywo ;P
Szybko Ci się zdanie zmieniaKonto usunięte pisze:
Re: Auto dla dziada
Post 2013-09-07, 21:29
Wszyscy moi nowi koledzy jeżdżą A4 albo A5. Nuuuuda, mówiłeś zdaje się o czymś fajnym?![]()
I co, rozbiłeś w polu te germańskie konstrukcje?Konto usunięte pisze:W zeszłym roku miałem okazję często testować pewną trasę, i o ile pewien zakręt przejeżdżałem Foresterem (AT, tym kiepskim) z prędkością 120+, to ani Paskiem CC, ani A6 nie udało się tego dokonać. Rwały przed siebie w pole. I to było w lecie
Konto usunięte,Konto usunięte pisze:Taaa, kolega mi policzył bardziej dokładnie. Będzie koło 145-147K brutto. Ci, co jeżdżą doposażonym A5 mają jednak wyższy grade ;P
Ale takie A4/Q3, albo baaaaardzo skromne A5/Q5 już się łapie. Zaczynam oglądanie na żywo ;P
Лукашэнка pisze: jakie czynniki wpływają na to z jaką prędkością jesteś w stanie przejechać zakrę
Лукашэнка pisze: Nie lepsze to niż Audi A5 golas?
esilon pisze: gdy leoś zaczyna się wyginać dając niepokojące impulsy do mózgu
Konto usunięte pisze: Szybko Ci się zdanie zmienia![]()
Konto usunięte pisze: w nowych paramterach CO2.
Лукашэнка pisze: I co, rozbiłeś w polu te germańskie konstrukcje?
Лукашэнка pisze: jakie czynniki wpływają na to z jaką prędkością jesteś w stanie przejechać zakręt
Лукашэнка pisze: jak mało istotnym czynnikiem przy tym jest rodzaj napędu?
Konto usunięte pisze: Ale A4 mi się już podobało.
Konto usunięte pisze: jakikolwiek pojazd subaru nie spełnia najnowszych norm CO2
rrosiak pisze: A samochód jaki byś nie kupił będzie i tak najlepszy, bo służbowy![]()
zawias (miękki?), rozkład mas (ciężki diesel z przodu?), itd...Konto usunięte pisze:Nie czekałem, aż opuszczą lewy pas na zakręcie tylko interweniowałem. Forester nie ruszał się z prawego.Лукашэнка pisze: I co, rozbiłeś w polu te germańskie konstrukcje?![]()
A czy ktoś napisał, że jesteś?Konto usunięte pisze:Ja może się nie znam na autach tak jak wielu forumowiczów, ale idiotą nie jestem.Лукашэнка pisze: jakie czynniki wpływają na to z jaką prędkością jesteś w stanie przejechać zakręt
Sam możesz zrobić test praktyczny.Konto usunięte pisze:To bardzo ciekawa teoriaЛукашэнка pisze:jak mało istotnym czynnikiem przy tym jest rodzaj napędu?Na pewno ma potwierdzenie w praktyce?
A podobno mamy kryzysgregski pisze: Fido, koledzy nie bez powodu jezdza nudnymi a4 i a5 ;)
Polecam.