Wieczorny browarek
-
Grzegorz
- 5 gwiazdek
- Auto: Leon
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 35 razy
Re: Wieczorny browarek
Ludzie z miasta piją Piasta ;)
- Załączniki
-
- 220px-Piast_piwo-kufel.jpg (7.85 KiB) Przejrzano 3937 razy
pozdrawiam
Grzegorz
Grzegorz
Ło matkoWiS pisze:Zestaw kibica na dzisiejszy wieczór przygotowany (i wstępnie przetestowany):

- KamilP
- 4 gwiazdki
- Auto: FXT MY04, MX-5 Miracle MY00
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Juz pewnie w pierwszej polowie ;)))maf1 pisze:Ło matkoWiS pisze:Zestaw kibica na dzisiejszy wieczór przygotowany (i wstępnie przetestowany):
Sam to wszystko wygolisz? /łeś?
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Mam duże dziecko, w potrzebie ojca nie zostawi/ło samegomaf1 pisze: Sam to wszystko wygolisz? /łeś?

Ale wynik pamiętasz czy znasz z mediów? 
Edit:
Moje dziecko pomogło mi opróżnić "Putinowa 45 volt" (nowość w Lydlu) i wynik pamiętam

Edit:
Moje dziecko pomogło mi opróżnić "Putinowa 45 volt" (nowość w Lydlu) i wynik pamiętam

WiS pisze: A kto i w co grał?![]()
W Toruniu w piłkę plażową, w wersji żeńskiej.

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
To pod tę toruńska plażówkę (btw., z okazji Dnia Ojca, wszystkiego najlepszego dla ojca Tadka!), nowa dostawa (mniejsza, bo dziecka nie ma w domu
):

Ale jaką "plażową"?leon pisze:WiS pisze: A kto i w co grał?![]()

A czy to ważne jaką ? Ważne kto !maf1 pisze:Ale jaką "plażową"?leon pisze:WiS pisze: A kto i w co grał?![]()

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
Wczoraj zrobiłem zakupy w Miedzeszynie, nie ma to jak solidny zapas piwka.
Mieli w promocji takie puszkowe złote bażanty 0,25, fajne lekkie piwko na wieczór
Mieli w promocji takie puszkowe złote bażanty 0,25, fajne lekkie piwko na wieczór

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
a ja się ostatnio posmakowałem w zespole Kombi... tfu, w takiej ich piosence
Link: http://www.youtube.com/watch?v=FhI_RQkvdMs
butelka już chyba troczkie inaczej wygląda, ale jest smooth w smaku

a przy okazji pytanie do znawców trunku - zauważyłem dziś że Passporta produkują Chivas Brothers - ile w tej blendzie jest Chivasa Regala? czy to zupełnie inna inszość, czy jednak jakiś wkład poza dystrybucją tam jest?
tak mnie to dziś w sklepie zainteresiło
Link: http://www.youtube.com/watch?v=FhI_RQkvdMs
butelka już chyba troczkie inaczej wygląda, ale jest smooth w smaku

a przy okazji pytanie do znawców trunku - zauważyłem dziś że Passporta produkują Chivas Brothers - ile w tej blendzie jest Chivasa Regala? czy to zupełnie inna inszość, czy jednak jakiś wkład poza dystrybucją tam jest?
tak mnie to dziś w sklepie zainteresiło
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
nawiedziłem LIDLA . Zanabyłem zgrzewkę KASZTELANA i na spróbowanie ARGUS po 1,79zł . Cena adekwatna do smaku 

Za to polecam Argus Maestic, cena niewiele większa ale smak nieporównywalnie lepszy. 

- KamilP
- 4 gwiazdki
Mozecie polecic mi jakis pro sklep z piwkami w Warszawie? Chce sie odwdzieczyc kumplowi za przysluge, a ten pije tylko "Zlatopramen 11"
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
KamilP, http://www.browar.biz/forum/showthread.php?p=1071064 duzy wybór. Co do Staropramen - wiem, ze można czasami dostać w Piotrze i Pawle.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- KamilP
- 4 gwiazdki
Najlepeij Srodmiescie/Muranow.
W Piotrze i Pawle jestem codziennie (Stawki) i niestety nie ma '11' :/
Na Jana Pawla (nowe pawilony na pietrze) wypatrzylem dzisiaj profi sklep - podjade przy okazji i zdam relacje :)
W Piotrze i Pawle jestem codziennie (Stawki) i niestety nie ma '11' :/
Na Jana Pawla (nowe pawilony na pietrze) wypatrzylem dzisiaj profi sklep - podjade przy okazji i zdam relacje :)
KamilP, adres od Chloriana bardzo dobry. W bliskiej okolicy zajrzyj do Bomiego w Klifie, kiedyś mieli.
A lekko w temacie maszynka do drinów http://www.sadistic.pl/the-inebriator-c ... 135710.htm
A lekko w temacie maszynka do drinów http://www.sadistic.pl/the-inebriator-c ... 135710.htm
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- KamilP
- 4 gwiazdki
Niestety Bomi jakis czas temu oglosilo upadlosc.. :/ Ale dzieki za rady, jak nie znajde niczego ciekawego na Jana Pawla to podskocze pod adres od Chlora
W sumie ksywa zobowiazuje!!

Na Górczewskiej przy szpitalu potrafią mieć ciekawe piwa jeszcze.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
W Wilanowie dobry wybór piw jest w delikatesach Gusto. Nie wiem czy dobrze pamiętam adres, ale to chyba Klimczaka 5