Ekologia - słuszna sprawa czy wielki przekręt ?
Re: Ekologia - słuszna sprawa czy wielki przekręt ?
Jak kogoś interesuje Czarnobyl, to dzis o 10 na TVP jest teatr/film o tym jak to było w Warszawie.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Nie mam telewizora. Byłbym rad, gdyby ktoś nagrał i wrzucił w sieć bądź wypalił na płytce.
Arno, wieść gminna niesie że się scenarzysta na Twoim ojcu wzorował.
przez grzeczność nie przeczę.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Szukałem, kto zagra małego Arno, ale się chyba nie pojawił. Sztuka zaś całkiem, całkiem.Bergen pisze:Nie mam telewizora. Byłbym rad, gdyby ktoś nagrał i wrzucił w sieć bądź wypalił na płytce.
Ale były przekłamania - matka nie była jest blondynką. Nie nosiła długch kolczyków i mieliśmy psa a nie kota. reszta autoryzowana przez starego się zgadza.
A kto nagrał
Z chęcią zobaczę 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
wywiad z moim starym. zamieszczam specjalnie dla FUXa, może to rozwieje jego pewne wątpliwości/przekonania.
Radzę przeczytać, bo w ktrótkim tekście dość dużo informacji wyjaśniającej dręczące nas często pytania.
http://zdrowie.onet.pl/profilaktyka/cza ... tykul.html
Radzę przeczytać, bo w ktrótkim tekście dość dużo informacji wyjaśniającej dręczące nas często pytania.
http://zdrowie.onet.pl/profilaktyka/cza ... tykul.html
Widzisz. Takimi informacjami nas WTEDY nie karmiono, a gdyby nawet Twoj Ojciec z publikacją się przebił po otrzymaniu wyników badań, nastawienie, ktore bylo wobec Władzy, nie byłoby uważane za miarodajne.
Dolce far niente 

Przeczytałem rozmowę i była ona bardzo ciekawa... Niestety skusiłem się na przeczytanie kilku komentarzy
Zastanawiam się skąd w ludziach tyle nienawiści, zapalczywości i naginania rzeczywistości pod swoje hipotezy...
Gdyby ktoś chciał opublikować swoje wyniki badań (zgodne z rzeczywistością a nie pisane pod dyktando bo żyć z czegoś trzeba), to pewnie zostałby zakrzyczany

Gdyby ktoś chciał opublikować swoje wyniki badań (zgodne z rzeczywistością a nie pisane pod dyktando bo żyć z czegoś trzeba), to pewnie zostałby zakrzyczany

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Barthol, komentarze zgodne z jakością onetu. To jest chyba portal, który ściągnął do siebie wszystkich imbecylów świata.
Kiedy czytam takie idiotyczne komentarze jak pod artykułęm, to się przychylam do idei, żeby rejestrując się na takim portalu, trzeba było zweryfikować tożsamość. Wtedy byłoby zupełnie inaczej. Poczucie anonimowości wyzwala czasem najgorsze instynkty.
Kiedy czytam takie idiotyczne komentarze jak pod artykułęm, to się przychylam do idei, żeby rejestrując się na takim portalu, trzeba było zweryfikować tożsamość. Wtedy byłoby zupełnie inaczej. Poczucie anonimowości wyzwala czasem najgorsze instynkty.
Dzisiaj miałem przyjemność przeczytać ten wywiad i jestem pod dużym wrażeniem konkretów i ogólnie mogła by z tego fajna książka powstać
co do komentów to tak już jest ,że znamy się na wszystkim , a kto nie z nami ten przeciwko nam żal i tyle
dlatego nigdy tam nie zaglądam ,na żadnym portalu zresztą 

co do komentów to tak już jest ,że znamy się na wszystkim , a kto nie z nami ten przeciwko nam żal i tyle

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Konto usunięte, przecież nie od wczoraj się mówi "Jesteś głupi jak komentarz na onecie." 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Skoro podobało Wam się to co wkleił Arno, tutaj trochę starszy materiał:
http://archiwum.polityka.pl/art/zabojcz ... 74808.html
http://archiwum.polityka.pl/art/zabojcz ... 74808.html
eghm....
bo ja w kwestii globalnego ocieplenia chciałem zdanie....
jest święto 3 Maja. M A J A.
termometr pokazuje +3 a za oknem pada deszcz...
ze śniegiem.

bo ja w kwestii globalnego ocieplenia chciałem zdanie....
jest święto 3 Maja. M A J A.
termometr pokazuje +3 a za oknem pada deszcz...
ze śniegiem.

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
No właśnie.
Ale chyba w ciepłowni się o ociepleniu naczytali, bo kaloryfery tu (na Żoliborzu) mimo to zimne
Piekarnikiem trzeba mieszkanie grzać
Ale chyba w ciepłowni się o ociepleniu naczytali, bo kaloryfery tu (na Żoliborzu) mimo to zimne

Piekarnikiem trzeba mieszkanie grzać

Zośkę też...jarmaj pisze: Piekarnikiem trzeba mieszkanie grzać

Dolce far niente 

FUX,
hasło na dziś:
kto zmienił opony ten frajer.

hasło na dziś:

- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 102 razy
- Polubione posty: 168 razy
Zanim do mnie dojdzie może zdążę zmienićhasło na dziś:

Na trzy zdrowaśki?!FUX pisze: Zośkę też...
;)
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Dzis jest właśnie dodowem na globalne ocieplenie, tak samo jak przewidywany spadek temperatur w GB.
daaaaaaaaaaaawno temu, gdzeiś w 1995 roku 1 maja spędzałem pod Częstochową. w namiocie. kazali (doświadczeni) czapkę zabrać. bo na początku maja różnie może być. ze śniegiem włącznie.
nie chodzi o to, że ten śnieg to anomalia. chodzi o to, że tak już bywało. bez ocieplenia. bez bzdur.
nie chodzi o to, że ten śnieg to anomalia. chodzi o to, że tak już bywało. bez ocieplenia. bez bzdur.
tak samo tornada w Alabamie sa dowodem na ocieplenie i wiatr na Nowej Zelandii. Mechanizm ten sam, co w przypadku Czarnobyla - wszystkie przypadki podciagamy pod ocieplenie/Czarnobyl. Dobre, bo działa.
http://www.rp.pl/artykul/671269_Sposob_ ... blady.html
Interes się rozkręca, na razie opłaca się ubić wielbłąda. To jest tak absurdalne, że aż ciężko skomentować.
Interes się rozkręca, na razie opłaca się ubić wielbłąda. To jest tak absurdalne, że aż ciężko skomentować.