Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
Dzisiaj byłem w Wawie po żółwia :D I tak:
Pozdrawiam
- na wjazdówce do Wawy od strony Kielc (ale jeszcze przed Jankami) ok. 13-14 mignął mi srebrny GieTek kombi z CB i przyciemnionymi szybami z tyłu.
- tuż za jankami z prawaśki wyjeżdżało coś, co wyglądało na STI blue mica z wielkim spojlerem i srebrnymi tylnymi światłami. Gdyby go nie wypuścił samochód przedemną, to byśmy się zauważyli, a tak to jednostronne pozdrowienia. Też tak koło 13-14
- fioletowego Legacy w mojej budzie (99-03) który mi mignął na Alejach Jerozolimskich chyba (wyjeżdżał z lewaśki). Ta sama pora.
- obmachanego Imprezowicza blue mica w wersji z ramkami i świniakami
Z którym się pozdrawialiśmy na Hożej (pakowałem akurat żółwia do Subaraka) grubo po 14tej, przed 15
- również na Hożej chwilę później białego GT z różowymi naklejkami STI na lusterkach, kierownik zbierał pasażerkę z chodnika, jakkolwiek by to nie brzmiało, obyło się bez ofiar
Oprócz tego kilka OBK i Forysiów widziałem, ale to chyba normalne, obrodziło w Stolicy
Pozdrawiam
- na wjazdówce do Wawy od strony Kielc (ale jeszcze przed Jankami) ok. 13-14 mignął mi srebrny GieTek kombi z CB i przyciemnionymi szybami z tyłu.
- tuż za jankami z prawaśki wyjeżdżało coś, co wyglądało na STI blue mica z wielkim spojlerem i srebrnymi tylnymi światłami. Gdyby go nie wypuścił samochód przedemną, to byśmy się zauważyli, a tak to jednostronne pozdrowienia. Też tak koło 13-14
- fioletowego Legacy w mojej budzie (99-03) który mi mignął na Alejach Jerozolimskich chyba (wyjeżdżał z lewaśki). Ta sama pora.
- obmachanego Imprezowicza blue mica w wersji z ramkami i świniakami

- również na Hożej chwilę później białego GT z różowymi naklejkami STI na lusterkach, kierownik zbierał pasażerkę z chodnika, jakkolwiek by to nie brzmiało, obyło się bez ofiar

Oprócz tego kilka OBK i Forysiów widziałem, ale to chyba normalne, obrodziło w Stolicy

i proszę mi tu od trolli i haterów nie wyjeżdżać

ty też, i zobaczycie, złożę formalny wniosek w 37 kopiach do starszyzny plemiennej 

nie zapomnij o opłacie skarbowej, piątaka od strony.deLux pisze: ty też, i zobaczycie, złożę formalny wniosek w 37 kopiach do starszyzny plemiennej![]()
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
TAKdeLux pisze:pomysł - zregionalizować ten wątek bo chyba nie chce się nikomu czytać pozdrowień z zakopanego jak hulał po szczecinie, no chociaż województwami plz.
i proszę mi tu od trolli i haterów nie wyjeżdżać![]()

Tylko ja bym się nie ograniczała i od razu posegregowała wg numerów VIN

W Warszawie, pozdrawianie kogokolwiek, prócz znajomych i oświnionych, mija się kompletnie z celem i sensem, moim skromnym zdaniem.
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
W Warszawie jest tyle Subaru, że pozdrawianie nieznajomych samochodów jest stratą czasu. Podobnie rzecz ma się w umierającym wśród motocyklistów zwyczaju pozdrawiania się - po prostu motocykl stał się na tyle popularny, że przestała być to elitarna rozrywka dla nielicznych, tylko stał się to zwykły środek transportu dla ciut odważniejszych - nic ponadto.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Podzielam zdanie devlina. Przestałem w ogóle pozdrawiać kogokolwiek bez świni, bo zwykle kończy się to głupim machaniem (Zobacz kochanie co ten idiota w subaru wyprawia, macha do nas, przecież my się nie znamy. Pewnie nam zazdrości naszego nowego forestera w dieslu
). Nawet w imprezach pojawiło się dużo buców, którzy w ogóle nie kumają bazy. Natomiast zawsze skuteczne jest pozdrawianie oświniaczonych subaraków.
Niestety marka stała się popularna niczym daewoo, przynajmniej w wawce. W sumie to nie dziwi za bardzo. Jak wiadomo wawka jest górskim miastem, z niezliczoną liczbą serpentyn, trzeba mieć bezpieczne auto z modnym napędem na 4 koła

Niestety marka stała się popularna niczym daewoo, przynajmniej w wawce. W sumie to nie dziwi za bardzo. Jak wiadomo wawka jest górskim miastem, z niezliczoną liczbą serpentyn, trzeba mieć bezpieczne auto z modnym napędem na 4 koła

Stan części dróg w Warszawie zupełnie usprawiedliwia posiadanie Subaru czy LC, naprawdę. Jakbym miał czymś normalnym jeździć regularnie przez Dźwigową, na przykład, to bym na utrzymanie samochodu w życiu chyba nie zarobił.
devlin, przesadzasz. Do stania nie jest potrzebne jakieś szczególnie pancerne zawieszenie i napęd 4x4.devlin pisze:Jakbym miał czymś normalnym jeździć regularnie przez Dźwigową.

czarne jest piękne...
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Dobrze że na moich terenach łowieckich subaraków jak na lekarstwo to i nie ma kogo pozdrawiać 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Czekaj, czekaj. Niech no tylko auto naprawię, a na pewno w maju pojadę tam znajomych odwiedzić. Więc nie trać czujności!Gump pisze:Dobrze że na moich terenach łowieckich subaraków jak na lekarstwo to i nie ma kogo pozdrawiać

Pozdrawiam Subaraki krazace dzisiaj dojazdowka do OES-u 1/4/7 na Rajdzie Warszawskim. 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Pozdrawiam kompletnego debila w ciemnym Foresterze MY2000-2001 na moje oko, który dziś wyprzedzał po prawej stronie kolumnę jadących Jaworowską koło Raszyna. Bardzo się spieszył. Pewnie zegarka nie przestawił. Jesteś głupi jak paczka gwoździ kolego.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Łódź - okolice Ronda Lotników Lwowskich godzina 7:30 rano - spotkanko z "oświniaczoną" Subaru Imprezą w sedaniku na EBEłchatowskich numerach.......

projekt "Huragan" Carlos - 440/585

pozdro dla Wurca, tzn renuara od Wurca zaparkowanego pod Galeria wczoraj :)
Pozdroo
Pozdroo
To ja pozdrowię Janusza Dudka, z którym wczoraj bardzo miło spędziłem dzień. 

czarne jest piękne...